Meniu

Ortodontie Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Medicul stomatolog iti poate recomanda sa vizitezi cabinetul de ortodontie din Bucuresti, Sectorul 3 in cazul in care observa anumite nereguli cu privire la pozitionarea dintilor. Consultatiile de ortodontie sunt recomandate mai ales pentru copii, avand in vedere ca acestia se afla la varsta la care efectele aplicarii aparatului ortodontic sunt cel mai eficiente, pentru o dantura ireprosabila chiar si la maturitate. Cu toate acestea, exista si multe cazuri de pacienti adulti care nu au primit tratamentul necesar in copilarie si isi doresc sa discute cu medicul ortodont despre posibilitatea de aplicare a unui aparat de indreptare a dintilor, dar si despre durata purtarii sale. Din fericire, un astfel de tratament este eficient si la o varsta inaintata, iar, in prezent, exista o multe de optiuni cu un aspect placut, cum ar fi aparatul dentar transparent, numit si gutiera. Bineinteles, preturile pentru acestea variaza in functie de materialul folosit, mana de lucru, durata purtarii etc.

Mai jos iti vom prezenta care sunt cele cinci optiuni pe care iti recomandam sa le iei in considerare din Sectorul 3, dar si cat de pregatiti sunt medicii la care poti apela pentru a primi un tratament personalizat.

Cat costa o consultatie de ortodontie in Bucuresti, Sectorul 3?

Inainte de a merge la o clinica de ortodontie din Bucuresti in Sectorul 3, cel mai bine este sa te informezi cu privire la preturile practicate. Parcurge pana la final tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele aplicate pentru acest serviciu medical, dar si cat de ridicat este rating-ul unitatilor stomatologice la care poti apela:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Crystal Dental
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Implicare si dedicare
 • Profesionalism
 • Tratament personalizat
 • Tehnologii performante
 • Act medical ireprosabil
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
Dent Asnan
80 Ron
 • Pret Consultatie 80 Ron
 • Tehnologii performante
 • Servicii calitative
 • Plan personalizat de tratament
 • Aparat ortodontic individualizat
 • Rezultate remarcabile
 • Atmosfera primitoare
CISO Medical
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Rezultate remarcabile
 • Impact pozitiv
 • Atmosfera primitoare
 • Tratament personalizat
Orto Care
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Mediu primitor
 • Servicii calitative
 • Aparaturi moderne
 • Nivel ridicat de implicare
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Atmosfera placuta
 • Mediu steril
KopfZeit
85 Ron
 • Pret Consultatie 85 Ron
 • Act medical personalizat
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Rezultate ireprosabile
 • Servicii calitative
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu confortabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in ortodontie in Bucuresti, Sectorul 3

Este indubitabil ca dintii aglomerati, care au tendinta sa se suprapuna au un aspect inestetic; partea buna este ca medicul ortodont din Sectorul 3 are competenta de a elabora un aparat dentar personalizat pentru dantura ta, astfel incat, dupa o purtare indelungata, efectele sale pozitive sa fie vizibile. In plus, aspectul inestetic nu este singurul dezavantaj atunci cand te confrunti cu dinti strambi. Acestia sunt si dificil de curatat, ceea ce permite formarea tartrului si aglomerarii de bacterii in diverse locuri din cavitatea orala. Astfel, vei fi mai predispus la dezvoltarea cariilor si infectiilor gingivale. Din fericire, clinicile prezentate mai jos sunt exact ce ai nevoie pentru a fi corect consultat de un medic specialist:

1. Crystal Dental Clinic

Crystal Dental Clinic este o unitate stomatologica din Sectorul 3 catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de ortodontie. La dispozitia clinicii se afla o multime de tehnologii moderne si performante, prin intermediul carora actul medical pus in aplicare este intotdeauna ireprosabil si adaptat in functie de necesitatile pacientului. Departamentul de ortodontie este reprezentat de dr. Sorina Blaj si dr. Marian Pantelimon, medici cu o buna pregatire in domeniu, care au competenta de a asigura consultatii de specialitate pentru fiecare pacient in parte. Printre tipurile de aparate ortodontice aplicate se numara si: Spark Caz Light (2 arcade, 1 arcada), Spark Caz Mediu (2 arcade, 1 arcada), Spark Caz Complex (2 arcade, 1 arcada), Spark Caz Postorto, aparat fix metalic autoligaturant, aparat fix fizionomic, metalic, incognito lite etc.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 250 lei.

In cele peste cinci sute de recenzii pozitive postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile pe care medicii le asigura. Personalul da dovada de implicare, dedicare si profesionalism, asigurand un tratament personalizat pentru necesitatile fiecarui pacient in parte. Datorita tehnologiilor performante utilizate in cadrul unitatii stomatologice, actul medical este de fiecare data ireprosabil, iar rezultatele obtinute sunt remarcabile. De asemenea, atmosfera este primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre Crystal Dental Clinic
Vezi Pareri

2. Dent Asnan

Dent Asnan este o alta optiune catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa mergi la o clinica de ortodontie in Bucuresti, Sectorul 3, unde vei fi primit si tratat cu amabilitate. Echipa este formata din medici dentisti cu o buna pregatire in domeniu, care asigura atat un diagnostic precis, cat si un plan adecvat de tratament. Aceasta este formata din: dr. Alexandra Gagiu, dr. Geanina Gagiu, dr. Diana Pascu si dr. Dana Doina Tirila. Printre serviciile pe care le asigura, pe langa ortodontie, se numara si: estetica dentara, consultatie de specialitate, protetica si implantologie si pedodontie si profilaxie. Avand la dispozitie o aparatura de ultima generatie si o tehnologie de o performanta inalta, atat consultatia, cat si lucrarile stomatologice functioneaza ireprosabil, pacientii avand o sansa ridicata de a primi tratamentul corespunzator. 

Pretul pentru o consultatie de ortodontie si un plan de tratament este de 80 lei.

Nici aceasta unitate stomatologica nu este mai prejos, avand in vedere cele peste trei sute de recenzii pozitive postate de pacienti. Avand in vedere ca unitatea dispune de tehnologii performante, pacientii au posibilitatea de a beneficia de servicii calitative, un plan personalizat de tratament, un aparat ortodontic individualizat, astfel incat rezultatele obtinute sa fie remarcabile de fiecare data. De asemenea, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii.

3. Clinica CISO Medical

Clinica CISO Medical este a treia unitate stomatologica din top catre care iti poti indrepta atentia si unde poti beneficia de servicii de ortodontie in Bucuresti, Sectorul 3. Echipa este formata din doi medici: dr. Hazem Abbas, medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala, cu experienta de peste 8 ani, dr. Camelia Petcu, medic ortodont, care a participat la o multime de cursuri de perfectionare a activitatii si dr. Ana Rosca, medic ortodont cu o experienta de peste 9 ani. Tipurile de aparate dentare folosite sunt: metalice, safir, Damon si Invisalign, care asigura functionalitate si rezultate remarcabile chiar dupa un timp scurt de purtare. Clinica este echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi si echipamente, ceea ce inseamna ca fiecare pacient are sansa de a primi un tratament adecvat.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 220 lei.

Clinica de stomatologie se afla in topul alegerilor pacientilor, datorita profesionalismului de care medicii dau dovada, dar si datorita bunei lor pregatiti in tratarea fiecarei persoane in parte. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna remarcabile, impactul asupra sanatatii dentare este unul pozitiv, atmosfera este primitoare, iar echipa de medici functioneaza ca un tot unitar, asigurand fiecarui pacient, adult sau copil, un tratament personalizat.

4. Orto Care

Orto Care este o clinica populara pentru serviciile sale stomatologice din Sectorul 3, asigurand si consultatii de ortodontie atat pentru adulti, cat si pentru copii. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Roxana Andreea Negru, medic coordonator Orto Care si medic specialist in ortodontie. Aceasta a urmat o multime de cursuri si a participat la diverse conferinte pentru perfectionarea activitatii desfasurate, astfel incat pacientii sa primeasca un tratament corespunzator, indiferent cat de complicata este afectiunea cu care se confrunta. Printre tipurile de aparate dentare utilizate de numara si: aparat dentar metalic, safir, ceramic si lingual, ultimul reprezentand varianta cea mai estetica. Datorita aparaturilor si tehnologiilor performante, rezultatele obtinute sunt intotdeauna ireprosabile. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 150 lei.

Pacientii care apeleaza la serviciile medicului ortodont din cadrul acestei unitati medicale se declara multumiti atat pentru primire, cat si pentru modul in care sunt tratati. Serviciile sunt de o calitate superioara, avand in vedere aparaturile moderne folosite, dar si nivelul ridicat de implicare a medicilor. Acestia dau dovada de o buna pregatire si profesionalism, contribuind semnificativ la pregatirea unei atmosfere placute pentru fiecare pacient, dar si a unui mediu steril din toate punctele de vedere.

5. KopfZeit

KopfZeit este o clinica stomatologica atat pentru adulti, cat si pentru copii din Sectorul 3, in cadrul careia pacientii pot beneficia de o consultatie de ortodontie in capitala la standarde ridicate de calitate. Echipa medicala are o experienta in domeniu de peste 11 ani de activitate, asigurand un act medical ireprosabil. Pe langa ortodontie, mai sunt puse in aplicare si urmatoarele: inhalosedare, pedodontie, radiologie, sigilare dentara. Tipurile de aparate folosite sunt urmatoarele: mobil, fix cu bracketi metalici, fix fizionomic cu braketi ceramici, fix fizionomic cu bracketi de safir, invisalign, win-germania. Datorita faptului ca se utilizeaza aparate ortodontice de o calitate superioara, rezultatele inregistrate sunt de fiecare data pozitive, chiar dupa o perioada scurta de purtare.

Pretul pentru o consultatie de ortodontie este de 85 lei.

Unitatea stomatologica a primit peste patru sute de recenzii pozitive, ceea ce inseamna ca a fost puternic frecventata de pacienti multumiti, care au beneficiat de un act medical adaptat in functie de cerintele si necesitatile lor. Fiind vorba de o clinica in care se utilizeaza aparaturi de o inalta performanta, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, serviciile sunt de o calitate superioara, iar planul de tratament pus in aplicare este stabilit cu atentie ridicata de catre medicul specialist. In plus, atmosfera este primitoare, ceea ce inseamna ca pacientii se simt confortabil in prezenta medicului.

Concluzii

Daca si tu esti in cautarea unui cabinet de ortodontie din Bucuresti, Sectorul 3 si vrei sa beneficiezi de serviciile unui medic bine pregatit in domeniu, te incurajam sa iei in considerare clinicile prezentate anterior in articol. Citeste cu atentie informatiile prezentate si incepe demersul aplicarii unui aparat dentar pentru a te bucura de o dantura de indiviat.