Meniu

Radiografie dentara Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti sa gasesti clinica la care sa faci o radiografie dentara in sector 3, Bucuresti? Cu informatia optima la indemana iti va fi usor sa iti atingi scopul! Dupa ce vei ajunge la finalul acestui articol informativ, vei lua decizia corecta, potrivita nevoilor tale.

In Bucuresti, clinicile la care poti merge pentru a face o radiografie dentara sunt numeroase, insa potrivit intereselor tale, tu trebuie sa o identifici pe cea mai buna din sectorul 3. Prin urmare, zona pentru care a fost realizata cercetarea care fundamenteaza acest articol a fost restransa la acest sector.

Cele mai bune optiuni pentru a face o radiografie dentara in sector 3

Pentru o astfel de cercetare, al carei rezultat are rolul de a te indruma catre cele mai bune clinici in care sa faci radiografia dentara in sectorul 3, este necesar sa se fixeze cateva repere. Intre acestea nu lipseste pretul. In fond, trebuie sa stii care este costul perceput pentru serviciul pe care il soliciti. Tabelul de mai jos iti ofera informatiile pe care le cauti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
F.M. Medident
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 100 Ron
 • Profesionalismul personalului
 • Operativitate in efectuarea examinarii
 • Rapiditatea cu care au primit rezultatul
 • Aparatura de calitate
 • Amabilitatea si rabdarea ar putea fi imbunatatite
YTS Dental View
105 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 105 Ron
 • Rapiditatea executarii investigatiei
 • Amabilitatea si promptitudinea personalului
 • Rezultatele se primesc pe loc
 • Interior curat si aerisit
 • Preturi ridicate
 • Comportamentul receptionerelor lasa de dorit in unele cazuri
Digi RX
100 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 100 Ron
 • Personal profesionist si amabil
 • Rapiditatea examinarii
 • Timp de asteptare foarte mic, chiar si fara programare
 • Rezultate primite pe loc
Visiodent
100 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 100 Ron
 • Radiografii impecabile
 • Personal amabil
 • Dezinfectarea temeinica a aparaturii dupa fiecare client
 • Aparatura performanta
 • Unii pacienti si-ar fi dorit mai multa rabdare din partea personalului in timpul examinarii.
Dental Crown
100 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Servicii integrate de radiologie
 • Personal profesionist si amabil
 • Ambient curat
 • Dotari moderne
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cele mai bune clinici in care poti sa faci o radiografie dentara in sectorul 3

Pentru a atinge scopul propus – identificarea celei mai bune clinici in care sa faci radiografie dentara in sectorul 3, Bucuresti – trebuie sa faci comparatii intre mai multe unitati medicale stomatologice. Practic, experienta clinicii, modul in care alti pacienti isi coteaza satisfactia pentru serviciile primite, bugetul necesar, aparatura utilizata pentru serviciile oferite, sunt factori care iti conditioneaza decizia.

Mai jos ai un top informat corect care te va ajuta sa iei decizia cea mai buna asupra clinicii la care vei merge pentru a face o radiologie dentara in sector 3.

1. F.M. Medident

Echipa F.M. Medident are peste 30 de ani experienta, este de 17 ani pe piata serviciilor stomatologice in sectorul 3 al Capitalei si reprezinta locul ideal in care poti merge pentru o radiografie dentara. Vei avea garantia unor aparate de ultima generatie, manevrate de personal cu inalta calificare. La institutul de radiologie dentara F.M. Medident s-a introdus prima oara in Romania conceptul de tomograf volumetric dentar (CBCT), o tehnologie revolutionara care permite vizualizarea tuturor regiunilor anatomice maxilo-faciale, dintr-o singura scanare.

In privinta pretului pentru serviciile de imagistica, trebuie sa stii ca la aceasta clinica din sectorul 3 vei plati 100 de lei pentru o radiografie panoramica si 50 de lei pentru o radiografie retroalveolara.

Pacientii care au efectuat radiografii dentare la F.M. Medident sunt in general multumiti de serviciile clinicii, remarcand profesionalismul personalului, operativitatea in efectuarea examinarii, rapiditatea cu care au primit rezultatul si aparatura de calitate. Pe de alta parte, sunt clienti care sustin ca si-ar fi dorit sa fie tratati cu mai multa amabilitate si rabdare.

Vezi parerile pacientilor despre F.M. Medident
Vezi Pareri

2. YTS Dental View

Clinica YTS-Dental View din sectorul 3 face parte din cea mai mare retea de centre de imagistica dentara digitala din Romania, in care poti beneficia de servicii de radiologie dentara realizate cu echipamente ce raspund celor mai inalte standarde. Sub numele YTS-Dental View, reteaua are 9 centre de radiologie in Bucuresti si unul in Oradea, in care pacientii sunt intampinati de personal calificat si responsabil, cu multi ani de experienta in domeniu.

Clientii tuturor centrelor de imagistica YTS-Dental View se pot informa usor de pe site-ul clinicii asupra costurilor pentru o radiografie dentara, in functie de tipul de investigatie de care au nevoie. O radiografie panoramica te va costa aici 105 lei, iar pentru o radiografie retroalveolara digitala vei plati 50 de lei.

In ceea ce priveste serviciile clinicii din Piata Muncii, sector 3, majoritatea clientilor au o parere foarte buna, exprimata prin intermediul recenziilor de pe Google. Ei apreciaza amabilitatea si promptitudinea personalului, rapiditatea executarii investigatiei si primirea rezultatului pe loc, interiorul curat si aerisit, preturile decente. Unii dintre pacienti considera ca anumite aspecte ale comportamentului angajatilor de la receptie lasa de dorit si ca preturile sunt ridicate.

3.  Digi RX

Clinica Digi RX din sectorul 3 al Bucurestiului, parte a unei vaste retele de imagistica dentara cu 9 centre in Capitala si in alte doua orase ale tarii, poate fi o alegere optima atunci cand ai anumite rezerve in privinta iradierii in urma unei radiografii dentare. Examinarile se realizeaza aici dupa principiul ALARA – As Low As Reasonably Achievable, care reprezinta cea mai ridicata protectie impotriva radiatiilor, cu cea mai mica expunere posibila la mediul radiant, obtinuta cu ajutorul celor mai performante echipamente de achizitie si procesare a imaginilor radiologice.

Site-ul Digi RX este prietenos cu utilizatorul si nu iti va fi greu sa identifici sectiunea de tarife. Pentru o radiografie panoramica vei achita suma de 100 de lei, iar pentru o radiografie retroalveolara, 50 de lei.

Putinele recenzii lasate clinicii din sectorul 3 consemneaza multumirea clientilor care au beneficiat de servicii de imagistica aici. Ei apreciaza ca procesul a fost rapid, durand mai putin de 20 de minute intreaga vizita, chiar fara programare, ca personalul este profesionist si amabil, iar rezultatele se primesc pe loc.

4. Visiodent

Centrul Visiodent din Vitan, sector 3, este parte a unei retele de radiografie si tomografie dentara care acopera nevoile pacientilor din Bucuresti in 4 locatii. Este dotat cu tehnologie 100 % digitala si aparatura ultramoderna, prin care se asigura examinari radiologice cu doza minima de radiatii, si programe speciale pentru copii.

Daca vrei sa mergi pentru radiografie la Visiodent, iata la ce tarife trebuie sa te astepti pentru cele mai utilizate servicii: radiografia panoramica are un pret de 100 de lei, iar pentru radiografia retroalveolara vei plati suma de 50 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici. Sunt consemnate radiografiile impecabile, personalul amabil, dezinfectarea aparaturii facuta dupa fiecare client, chiar daca centrul este aglomerat, organizarea buna si aparatura performanta. Unii clienti, mai putin familiarizati cu procedura, sustin ca personalul nu are suficienta rabdare si intelegere.

5. Dental Crown Health

Clinica stomatologica Dental Crown Health are doua centre in sectorul 3 al Capitalei, insa numai in cel din Bd. Camil Ressu 27B se poate efectua radiografie dentara. Daca locuiesti in zona, s-ar putea sa te avantajeze alegerea acestui centru si pentru alte servicii de medicina dentara, cum ar fi implanturi, tratamente de canal la microscop si stomatologie pediatrica pentru copilul tau.

Tarifele pentru serviciile de radiologie sunt afisate separat pe site-ul clinicii. Vei plati aici pentru o radiografie dentara panoramica 100 de lei, iar pentru radiografia retroalveolara vei achita pretul de 50 de lei.

Cele cateva recenzii lasate pe Google se refera la toate serviciile clinicii dentare din sectorul 3 si nu exclusiv la cele de radiologie ca in cazul celorlalte centre din clasament. Pacientii sunt multumiti de experienta avuta aici, considerand ca au beneficiat de servicii de calitate, apreciind existenta mai tututor ramurilor stomatologiei pentru tratamente si posibilitatea efectuarii radiografiei in acelasi loc in care merg la dentist, personal profesionist si amabil, ambientul curat, dotarile moderne.

Concluzii

De cele mai multe ori, investigatiile imagistice orale sunt etape indispensabile in diagnosticul si tratamentul afectiunilor stomatologice, de aceea vei dori sa realizezi radiografia dentara in sectorul 3, aproape de locuinta ta sau in drumul zilnic catre serviciu, si la un centru dotat cu cele mai moderne aparate si personal competent.

Daca ai parcurs articolul de mai sus, dedicat unei cercetari documentate asupra celor mai bune clinici din sectorul 3 al Bucurestiului, in care poti face radiografia dentara in proximitatea ta, cu siguranta vei sti incotro sa te indrepti pentru a bifa acest pas necesar in planul de abordare al problemelor pentru care mergi la dentist. Te vei bucura de servicii de calitate, de promptitudine si rapiditate, precum si de o doza minima de iradiere, datorita tehnologiilor performante.