Meniu

Radiografie dentara Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai nevoie de o radiografie dentara in sector 4? In Bucuresti sunt localizate numeroase centre de radiologie dentara digitala, inclusiv in sectorul 4. Aceasta investigatie il ajuta pe medicul tau stomatolog sa depisteze problemele dentare ce nu sunt vizibile in timpul unei simple consultatii si sa iti trateze la timp afectiuni aflate in stadiu incipient, cum ar fi cariile sau anumite infectii.

In capitala, poti face radiografii dentare la preturi accesibile in cadrul unor centre de radiologie dentara in sectorul 4, daca aceasta e zona care te intereseaza. Pentru a iti fi mai usor sa alegi, iti prezentam in acest articol cele mai bune optiuni si care sunt tarifele practicate de acestea.

Radiografie dentara sector 4: topul centrelor de radiologie si imagistica dentara

Radiografia dentara este o investigatie de care vei avea nevoie pentru ca medicul stomatolog sa poata concepe un plan de tratament potrivit, iar in sectorul 4 te poti adresa unuia dintre urmatoarele centre de radiologie dentara, care sunt cele mai apreciate printre locuitorii din aceasta zona a capitalei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie panoramica
Rating
Website
DigiRX
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Radiografie panoramica 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Promptitudine
 • Profesionalism
 • Amabilitate si empatie
YTS Dental View
100-105 Ron
 • Pret Radiografie panoramica digitala 100-105 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Rapiditate
 • Personal calificat
 • Aparatura performanta
 • Preturi bune
Qmed
85 Ron
 • Pret Radiografie panoramica digitala 85 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal bine pregatit
 • Curatenie
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune centre pentru radiografie dentara in sector 4

Daca vei cauta pe Google locatii unde poti face radiografie dentara in Bucuresti, sector 4, vei primi mai multe rezultate. Desi e vorba despre o investigatie simpla si rapida, intotdeauna este o idee buna sa te orientezi catre centrele unde se folosesc echipamente de ultima generatie si unde se respecta norme stricte de igiena.

Persoanele care au nevoie de radiografii dentare in sector 4 au la dispozitie cateva optiuni foarte bune de centre de radiologie dentara, despre care pot afla mai multe in urmatorul clasament:

1. DigiRX

Prezent in mai multe zone din capitala, DigiRX este una dintre variantele de top ale locuitorilor din sectorul 4 care au nevoie de radiografii dentare. In cadrul acestui centru de excelenta in radiologie si tomografie dentara se ofera rezultate de calitate inalta, datorita echipamentelor performante. De asemenea, se pune accent deosebit pe siguranta si se folosesc tehnologii ce reduc expunerea la mediul radiant.

O radiografie panoramica digitala costa 100 lei la acest centru.

Cateva dintre persoanele care au trecut pragul acestui centru de radiologie si tomografie dentara au oferit calificative maxime in mediul online. Ei se declara multumiti de servicii, spunand ca totul decurge repede si ca personalul este amabil, empatic si da dovada de profesionalism.

Vezi parerile pacientilor despre DigiRX
Vezi Pareri

2. YTS-Dental View

Daca locuiesti in sectorul 4, YTS Dental View este una dintre cele mai bune variante pentru efectuarea radiografiilor dentare. Acesta face parte din cea mai mare retea de centre de imagistica dentara din tara, in cadrul careia se respecta standarde europene in privinta calitatii. Aici profeseaza o echipa de specialisti care pun pe primul loc confortul pacientilor si care folosesc tehnologii ultraperformante, astfel incat la medicii stomatologi sa ajunga rezultate cat mai precise si utile in diagnosticul afectiunilor dentare. 

Tariful unei radiografii panoramice variaza intre 100 si 105 lei.

Majoritatea persoanelor care si-au exprimat opinia pe internet despre acest centru de radiologie spun ca au avut o experienta buna si se declara surprinsi de rapiditatea cu care au fost efectuate radiografiile. Personalul este calificat, amabil, prompt si profesionist. Alte aspecte notate pozitiv sunt curatenia si aparatura ultramoderna. De asemenea, tarifele sunt accesibile.

3. Qmed

Cu 19 ani de experienta in domeniul stomatologiei, Qmed este una dintre cele mai apreciate locatii din sectorul 4 cand vine vorba despre radiografii dentare si nu numai. Aceasta retea de clinici stomatologice acopera toate ramurile stomatologiei si ofera inclusiv servicii de radiologie dentara. Din 2004 si pana in prezent, Qmed si-a consolidat prezenta prin 5 clinici dentare, unde isi desfasoara activitatea o echipa de medici stomatologi ce prioritizeaza o buna experienta a pacientului. 

O radiografie panoramica are pretul de 85 lei la aceasta clinica.

Multi dintre cei care au ales aceasta clinica spun ca au intalnit acolo o echipa de oameni devotati si atenti la nevoile pacientului. Preturile sunt bune, clinica este curata si aparatura folosita este de ultima generatie.

Concluzii

In sectorul 4 exista mai multe centre de radiologie dentara, adica iti poti face radiografii dentare intr-un timp foarte scurt atunci cand ai nevoie, mai precis cand medicul stomatolog iti recomanda sa efectuezi aceasta investigatie sau inainte de prima vizita la dentist.

Pretul este un factor important, insa trebuie luate in calcul si aspecte ca amabilitatea personalului si tehnologiile folosite, din motive ce tin de confort, siguranta si nu in ultimul rand, pentru precizia rezultatelor.