Meniu

Radiografie dentara Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Inainte de a se apuca de lucrare, medicii stomatologi le recomanda pacientilor, de regula, dupa consultatie, sa efectueze o radiografie dentara in Iasi, pentru a afla daca exista anumite probleme  care pot cauza complicatii in timpul procedurilor dentare. Afectiunile stomatologice sunt destul de mult raspandite atat in cazul adultilor, cat si in cazul copiilor, fiind de-a dreptul necesara interventia medicului specialist.  

Din fericire, exista o multime de optiuni in Iasi spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o radiografie dentara clara, rapida si la un raport calitate/pret excelent. Pentru a-ti simplifica munca de a cauta pe cont propriu o astfel de institutie medicala, iti recomandam in articolul de mai jos cinci variante sigure, de incredere, la care poti apela. Evita sa amani vizita la medicul dentist, mai ales daca te confrunti cu o afectiune severa care necesita o monitorizare constanta si primeste tratamentul necesar. 

Care este pretul standard al unei radiografii dentare in Iasi?

Pretul pe care trebuie sa il platesti pentru o radiografie dentara in Iasi poate fi diferit de la o institutie medicala la alta, in principiu, in functie de performanta si calitatea aparaturilor utilizate. In cazul in care se folosesc aparaturi performante, care ofera imagini clare si precise, este posibil ca acest aspect sa fie reflectat si in pret. Iata, totusi, care sunt tarifele practicate in orasul tau pentru investigatia stomatologica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie retroalveolara
Rating
Website
DDI X-Ray
Clinica-Verificata
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Colectiv implicat, prompt, competent
 • Investigatii ireprosabile
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Rezultate rapide
 • Preturi accesibile
Dental Rx
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Investigatii ireprosabile si servicii calitative
 • Medic primar in stomatologie
 • Colectiv cu o buna pregatire
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Preturi accesibile
Edenta
30 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 30 Ron
 • Profesionalism, implicare, munca de echipa
 • Aparaturi si tehnologii de ultima generatie
 • Investigatii ireprosabile
 • Rezultate prompte si precise
 • Diagnostic corect
 • Atmosfera prietenoasa
Wittenberger
40 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 40 Ron
 • Investigatii precise, clare si corecte
 • Tehnologii si aparaturi de ultima generatie
 • Medici implicati, atenti la detalii si bine pregatiti
 • Preturi accesibile
Medimagis
35 Ron
 • Pret Radiografie retroalveolara 35 Ron
 • Investigatii ireprosabile
 • Medici primari si specialisti in radiologie si imagistica medicala
 • Aparaturi performante si moderne
 • Rezultate prompte si corecte
 • Nerespectarea programului publicat pe internet
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care practica radiografii dentare in Iasi

Optiunile pe care ti le-am prezentat mai jos sunt unele dintre cele mai frecventate si apreciate centre de radiografii dentare din Iasi pentru preturile accesibile, dar si pentru aparaturile de calitate superioara care sunt utilizate de specialisti. Citeste mai departe, descopera-le pe fiecare in parte si afla care varianta este cea mai buna pentru tine din toate punctele de vedere:

1. DDI X-Ray Diagnostic

DDI X-Ray Diagnostic este un centru de radiografie dentara din Iasi, in cadrul caruia se aplica o multime de investigatii pentru identificarea corecta a afectiunii pacientului, dar si pentru a-i oferi medicului stomatolog o imagine panoramica a intregii structuri dentare. Printre investigatiile disponibile sunt amintite si: tomografiile dentare 3D (ORL, cadran, maxilar, mandibula, bimaxilar, ATM), radiografii intraorale (retroalveolara, ocluzala, bite-wing), radiografii extraorale (ortopantomografie, telecefalografie, ATM, sinusuri fronto-maxilare, bite-wing panoramic), scanare intraorala, fotografii intraorale si extraorale. Aparaturile aflate in dotarile clinicii sunt unele de o precizie inalta si o performanta ridicata, multumita carora toate investigatiile sunt efectuate rapid, corect si eficient. Centrul dispune de aparate prin intermediul carora se pot efectua radiografii intraorale, extraorale (panoramice si cefalometrice) si tomografii dentare 3D CBCT. Tehnologia moderna si avansata Low Dose Technolog (LDT) a aparatelor KaVo OP 3D PRO ofera pacientilor sansa de a beneficia de investigatii 3D.

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 30 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt favorabile, pacientii avand o impresie placuta despre activitatea centrului de radiografii dentare. Colectivul este implicat, prompt, atent la nevoile pacientului, dornic sa ajute si competent in efectuarea radiografiilor, avand la dispozitie un echipament si aparaturi de ultima generatie. Investigatiile efectuate sunt precise, rezultatele sunt obtinute intr-un timp scurt, iar preturile accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre DDI X-Ray Diagnostic
Vezi Pareri

2. Dental Rx

Clinica Dental Rx pune la dispozitia pacientilor servicii de radiografie dentara in Iasi atat 2D, cat si 3D, pentru obtinerea unor rezultate cat mai clare. In dotarile acestui centru se afla echipamentele si aparaturile de ultima generatie VERAWIEWEPOCS-3D-R100 SI VERAWIEW IX Morita, Japonia, care folosesc o tehnologie revolutionara pentru obtinerea unor performante inalte, cum ar fi: numar redus de radiatii, imagini de o rezolutie ridicata, timpii redusi de expunere la radiatiile ionizante. Echipa medicala este formata din dr. Marius Popovici, coordonator si medic primar in stomatologie din anul 1996, Diana Pascariu, Neli Popa si Ana Maria Stefan, asistente medicale. Printre serviciile puse in aplicare se amintesc si: radiografiile intraorale (retroalveolara, Bitewing, ocluzala maxilar si/sau mandibula, endo), extraorale (ortopantomografie, ortopantomografie, Bitewing panoramic, ATM stanga-dreapta, sinusuri fronto-maxilare), tomografie computerizata 3D si ortodontie. 

Tariful aplicat pentru o radiografie retroalveolara pe film + / -email/ duplicat este de 30 lei.

Centrul de radiografie dentara este apreciat pentru serviciile calitative si pentru investigatile ireprosabile pe care le pune la dispozitia pacientilor. Colectivul este format dintr-un medic primar in stomatologie si asistente cu experienta in domeniu, avand o buna pregatire in folosirea aparaturilor si echipamentelor de ultima generatie. Amabilitatea, profesionalismul si preturile accesibile sunt alte aspecte pe care pacientii le apreciaza.

3. Edenta

Edenta este o alta optiune pe care iti recomandam sa o iei in considerare daca locuiesti in Iasi si vrei sa faci o radiografie dentara la un centru de specialitate. In dotarile centrului se utilizeaza tehnologia CBCT, care utilizeaza un fascicol conic de raze X, captand imagini clare, la o rezolutie ridicata si cu un numar redus de radiatii, spre deosebire de aparaturile traditionale. Datorita acestei tehnologii avansate, poti opta pentru urmatoarele servicii: radiografie retroalveolara, Bitewing, ocluzala, ortopantomografie, sinusuri maxilare, ATM, grup frontal, teleradiografie profil etc. Echipa medicala este formata dintr-un personal bine pregatit, competent in efectuarea unui act medical ireprosabil si capabil sa identifice un diagnostic corect, in functie de rezultatele obtinute in urma investigatiilor efectuate.

O radiografie retroalveolara costa 30 lei.

Profesionalismul, implicarea, munca eficienta de echipa si buna pregatire in domeniu sunt principalele motive pentru care pacientii apreciaza activitatea colectivului Edenta. Pe langa aceste calitati, specialistii au acces si la aparaturi si tehnologii de ultima generatie, prin intermediul carora investigatiile sunt efectuate ireprosabil, iar rezultatele sunt prompte si precise. Diagnosticul stabilit este corect, iar atmosfera din cabinet este prietenoasa.

4. Wittenberger

Wittenberger este un centru medical de radiologie amplasat in Iasi, in cadrul caruia poti opta pentru investigatii de radiografie dentara de o acuratete ridicata si unde vei descoperi cadre medicale cu o experienta stomatologica vasta. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1996 in Arad, urmand ca pe parcurs sa isi extinda domeniul de activitate si in alte orase din tara, printre care se numara si Iasi. In ceea ce priveste departamentul de radiografie dentara, se desfasoara urmatoarele tipuri de investigatii: radiografie retroalveolara (periapicala), Bitewing, ocluzala, radiografie endodontica (sau cu ac pe canal). In cadrul unitatii medicale se folosesc aparaturi de o performanta inalta, multumita carora se pot obtine rezultate precise si rapide. Pe langa radiografiile intraorale, se mai practica si: ortopantomografii, teleradiografii, tomografii dentare 3D CBCT, osteodensitometrie, radiografie generala si mamografii. 

Costul unei radiografii retroalveolare este de 40 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic a primit numeroase aprecieri, datorita faptului ca pacientii au beneficiat de un act medical ireprosabil. Investigatiile efectuate sunt precise, clare si corecte, multumita tehnologiilor si aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile centrului, iar echipa medicala da dovada de implicare, atentie la detalii si o buna pricepere in manuirea aparaturilor, fiind receptiva la nevoile pacientului. In plus, preturile sunt accesibile.

5. Medimagis

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si centrul de diagnostic imagistic Medimagis din Iasi, in cadrul caruia poti opta pentru radiografii dentare efectuate la standarde superioare, in prezenta unei echipe medicale bine pregatite. Aceasta este formata, in principiu, din medici primari: prof. dr. Danisia Haba (medic primar radiodiagnostic), dr. Mirela Elena Sarbu, dr. Ana Maria Tvetcu, (medici primari in radiologie si imagistica medicala), dr. Ionut Sava si dr. Florina Sava (medici specialisti in radiologie si imagistica medicala). Din cadrul echipei fac parte si tehnicieni licentiati si asistenti cu experienta, care contribuie la efectuarea unui act medical complet si eficient. In departamentul de imagistica dento-maxilo-faciala se utilizeaza aparaturi performante, cum ar fi computerul tomograf cu fascicul conic (CBCT) – Planmeca ProMax 3D Mid – si aparatul pentru radiologia dentara – Planmeca Intra. 

Pretul pentru o radiografie retroalveolara este de 35 lei.

Conform recenziilor publicate, impactul cabinetului de diagnostic imagistic asupra pacientilor este unul pozitiv, datorita rezultatelor prompte si corecte obtinute. Toate investigatiile efectuate sunt ireprosabile, colectivul este format dintr-o echipa profesionista de medici primari si specialisti, iar aparaturile utilizate sunt performante si moderne. Cu toate acestea, programul publicat in mediul online nu este respectat, fiind necesare modificari.

Concluzii

Efectuarea unei radiografii dentare in Iasi este o misiune importanta pentru ca lucrarea stomatologica sa decurga perfect si sigur. Din acest motiv, majoritatea medicilor dentisti iti vor solicita sa faci o radiografie dentara inainte de a se apuca de lucrare, indiferent de complexitatea sa, pentru a se asigura ca nu esti expus niciunui risc si ca procedurile aplicate vor obtine rezultatele dorite.