Meniu

Radiografie dentara Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru evaluarea corecta a sanatatii orale si pentru a putea concepe un plan de tratament potrivit, orice medic stomatolog iti va cere sa faci in prealabil radiografie dentara. In Timisoara, pacientii pot alege dintre numeroase laboratoare de radiologie, unde pot face examinarea la preturi accesibile.

Radiografia dentara este necesara in mai multe situatii, cum ar fi inainte de tratamentul endodontic sau in depistarea unor inflamatii. Locuitorii din Timisoara pot gasi foarte usor un cabinet de imagistica dentara, unde sa beneficieze de promptitudine, confort si siguranta.

Unde poti face radiografie dentara in Timisoara?

In Timisoara, exista multe centre si laboratoare unde poti face radiografii dentare de orice tip. Daca vrei sa il identifici pe cel mai bun, urmatorul tabel iti va fi de folos. Pe scurt, acesta prezinta numele centrelor preferate de cei mai multi pacienti din acest oras, precum si cateva dintre cele mai importante avantaje ale serviciilor oferite:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Radiografie dentara
Rating
Website
Denta Vis
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 100 Ron
 • Radiografii de calitate
 • Aparatura moderna
 • Profesionalism si amabilitate
 • Promptitudine
Smile Vision
100 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 100 Ron
 • Act medical stomatologic de inalta calitate
 • Aparatura ultramoderna
 • Profesionalism
 • Personal comunicativ si amabil
Smile Scan
90 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 90 Ron
 • Nivel ridicat de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Echipamente performante
CBCT
100 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 100 Ron
 • Nivel ridicat de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Echipamente performante
Wittenberger
100 Ron
 • Pret Radiografie dentara panoramica 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipamente performante
 • Calitate superioara a imaginilor
 • Atmosfera placuta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul centrelor unde poti face radiografie dentara in Timisoara

Radiografiile dentare sunt utile in depistarea timpurie a afectiunilor stomatologice si in stabilirea unui plan de tratament corect, iar persoanele care locuiesc in Timisoara si vor sa identifice un centru de radiologie dentara unde raportul calitate-pret este excelent au la dispozitie suficiente variante.

Clasamentul de mai jos detaliaza motivele pentru care clinicile prezentate in tabelul anterior sunt considerate a fi cele mai bune optiuni ale pacientilor care au nevoie de radiografii dentare in Timisoara:

1. DentaVis

DentaVis este un centru de radiologie dentara digitala din Timisoara, pe care il poti alege oricare ar fi tipul de radiografie dentara de care ai nevoie. Performanta si siguranta sunt cele doua principii in jurul carora activeaza intregul personal din centrele DentaVis. In cadrul acestora, aparatura folosita este moderna si corespunde cu cerintele medicilor stomatologi, care au nevoie de precizia si calitatea inalta a imaginilor.

La acest centru, radiografia dentara panoramica are pretul de 100 lei.

Foarte multe persoane care au fost la acest centru si-au relatat experienta si in mediul online. Ei recomanda serviciile centrului, deoarece aparatura este moderna si se indeplinesc standarde inalte de calitate. Profesionalismul, promptitudinea si amabilitatea sunt principalele trasaturi atribuite cadrelor medicale. De asemenea, radiografiile sunt de calitate.

Vezi parerile pacientilor despre DentaVis
Vezi Pareri

2. Smile Vision

O clinica stomatologica foarte apreciata in Timisoara este Smile Vision, care dispune de propriul laborator digital, ceea ce inseamna ca pacientii pot face acolo inclusiv radiografii dentare, pe langa tratamente din diverse ramuri ale medicinei dentare. Sunt folosite cele mai noi tehnologii din domeniu si pacientii au ocazia sa vizualizeze rezultatul final chiar inainte de a fi aplicate procedurile. Acestia beneficiaza de un serviciu complet, fara a mai fi nevoie sa se deplaseze la alte laboratoare sau centre de imagistica dentara.

In cadrul acestei clinici, o radiografie panoramica are pretul de 100 lei.

Echipa clinicii este formata din profesionisti, care sunt atenti la nevoile pacientului si la detalii, comunicativi, dedicati si prietenosi. Clinica este apreciata inclusiv din punct de vedere estetic, iar curatenia este un alt aspect notat pozitiv. Aparatura din clinica este ultramoderna si calitatea actului medical stomatologic foarte inalta.

3. Smile Scan

O optiune foarte buna pentru cei care au domiciliul in Timisoara si au nevoie rapid de radiografie dentara este SmileScan. In cadrul acestui laborator de radiologie dentara 3D se mizeaza inca din momentul infiintarii pe integrarea ultimelor inovatii din domeniul imagisticii si pe un radiodiagnostic complex si complet. In cadrul sau exista aparate de ultima generatie, care asigura precizia rezultatelor si ofera o imagine foarte clara.

O radiografie dentara panoramica are tariful de 90 lei.

Feedback-ul persoanelor care au trecut pragul acestui laborator de radiologie dentara din Timisoara este pozitiv, motivele fiind urmatoarele: calitate impecabila a imaginilor, folosirea unor tehnologii de ultima generatie si aparaturii moderna, rezultate rapide si interpretari pe loc. Pacientii se declara foarte multumiti de calitatea serviciului si recomanda mai departe laboratorul.

4. CBCT

Un cabinet de radiologie dentara situat in Timisoara, care este foarte popular in randul pacientilor ce au nevoie de radiografii dentare, este CBCT. In cadrul sau activeaza o echipa de profesionisti care utilizeaza aparatura performanta si realizeaza o gama variata de radiografii stomatologice 2D si 3D.

Radiografia panoramica are tariful de 100 lei in cadrul acestui cabinet de radiologie.

Cele mai multe pareri din spatiul virtual vis-a-vis de serviciile cabinetului sunt pozitive. Personalul este descris ca fiind profesionist, amabil si operativ. Un alt punct forte il reprezinta echipamentele performante, care asigura un nivel inalt de calitate al serviciilor.

5. Wittenberger

Un alt cabinet de radiologie dentara din Timisoara pe care il poti alege daca locuiesti in acest oras sau in apropiere este Wittenberger, unde se fac mai multe tipuri de radiografii dentare. Prezenta sa in Romania este consolidata prin cabinetele situate in mai multe orase din tara, in cadrul carora se folosesc echipamente performante ce asigura calitatea superioara a imaginilor.

Similar celorlalte cabinete, tariful radiografiei panoramice este de 100 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales acest cabinet pentru efectuarea radiografiilor dentare se declara multumite. Personalul are experienta si utilizeaza aparatura performanta, ce asigura precizie in calitatea imaginilor.

Concluzii

Timisoara este un oras ofertant nu numai din perspectiva serviciilor stomatologice, dar si a celor de imagistica dentara, adica pacientii au numeroase optiuni de centre si laboratoare pentru a face radiografii dentare.

Intr-un astfel de centru, calitatea superioara a imaginilor, necesara pentru examinarea sanatatii orale si pentru identificarea problemelor stomatologice, depinde cel mai mult de aparatura folosita. De aceea, este indicat sa alegi un centru de radiologie dentara bine dotat, renumit pentru utilizarea unei aparaturi performante.