Meniu

Stomatologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unui cabinet stomatologic din sector 2, acest articol iti va fi cu siguranta de folos. Fie ca te intereseaza un control de rutina sau te confrunti cu probleme dentare intr-un stadiu avansat, intotdeauna este recomandat sa alegi serviciile unei clinici moderne, unde medicii au experienta si folosesc tehnologii de ultima ora.

Exista numeroase cabinete stomatologice in Bucuresti, sector 2, asa ca nu trebuie sa te parcurgi o distanta prea mare atunci cand vrei sa beneficiezi de servicii de calitate in materie de stomatologie.

Care este cel mai bun cabinet stomatologic din sector 2?

Orice pacient isi doreste sa beneficieze de o calitate superioara a actului medical, de cat mai putin disconfort si de rezultate impecabile – cerinte bifate de mai multe cabinete stomatologice localizate in sectorul 2 al capitalei. Urmatorul tabel sintetizeaza alegerile de top in materie de servicii stomatologice, astfel incat sa poti face o alegere inspirata:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dentarbre
Clinica-Verificata
100-150 Ron
 • Pret Consultatie 100-150 Ron
 • Gama larga de tratamente stomatologice
 • Tariful consultatiei accesibil
 • Personal amabil
 • Zona accesibila
Dr. Todosi
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii din mai multe ramuri ale stomatologiei
 • Preturi accesibile
 • Profesionalism
 • Atmosfera placuta
SORIdent
Cel-mai-bun-pret
Gratuit
 • Consultatia initiala este gratuita
 • Tarife accesibile
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Buna comunicare si atmosfera placuta
Dentist-who
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Personal profesionist
 • Cabinet curat si modern
 • Locatie buna
Vivenda Smile
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Personal cu experienta
 • Profesionalism si atentie
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinet stomatologic sector 2: care ofera cele mai bune servicii?

Sectorul 2 al capitalei gazduieste mai multe cabinete stomatologice unde se ofera servicii moderne si investigatii sau interventii complexe si unde raportul calitate-pret e avantajos. Este important sa te documentezi inainte de a face o alegere finala, pentru garantia calitatii si pentru o colaborare definita de seriozitate si profesionalism.

In acest sens, clasamentul urmator iti poate servi drept punct de plecare, intrucat prezinta detalii esentiale despre cabinetele stomatologice din sector 2 care au cea mai buna reputatie pentru calitatea serviciilor pe care le ofera:

1. Dentarbre

Optiunea de top a pacientilor din sectorul 2 care au nevoie de serviciile unui cabinet stomatologic este Dentarbre, unde se ofera o gama larga de tratamente din sfera stomatologica. Personalul acestui cabinet participa la programe de instruire si formare pentru a se perfectiona si pentru a oferi cele mai bune servicii pacientilor. Cabinetul pune la dispozitie numeroase oferte si lucrari dentare avantajoase, aici activand o echipa formata din specialisti calificati, cu experienta.

La acest cabinet, pretul unei consultatii la medic dentist este de 100 lei. Pentru o consultatie de specialitate (chirurgie, implantologie, ortodontie), tariful este de 150 lei.

Mai multi pacienti recomanda serviciile acestei clinici stomatologice din sector 2, caracterizand serviciile ca fiind de top. Medicii si personalul auxiliar sunt amabili, rabdatori, implicati si bine pregatiti. Din opiniile pacientilor mai reiese si ca atmosfera este prietenoasa si primitoare. Clinica este curata si moderna, fiind situata intr-o zona accesibila.

Vezi parerile pacientilor despre Dentarbre
Vezi Pareri

2. Dr. Todosi

Un alt cabinet stomatologic pe care il pot alege pacientii care locuiesc in sectorul 2 este dr. Todosi, unde se ofera servicii stomatologice din mai multe ramuri, precum implantologie, cosmetica dentara, protetica, profilaxie, chirurgie etc. Pacientii de toate varstele beneficiaza de tratamente personalizate, colectivul fiind alcatuit din medici si asistenti cu experienta.

Tariful unei consultatii stomatologice este de 100 lei, tabelul cu preturi fiind public pe website-ul cabinetului.

Profesionalismul, comunicarea si calitatea serviciilor sunt cateva dintre aspectele pozitive notate de pacientii cabinetului, care apreciaza abordarea personalului si atmosfera din cabinet. Un alt avantaj il constituie preturile accesibile.

3. SORIdent

In sectorul 2, un alt cabinet stomatologic unde se ofera tratamente complete este SORIdent, cu peste 15 ani de activitate. In cadrul sau lucreaza medici dentisti cu experienta, care s-au specializat in tara si in strainatate. Dr. Sorin-Bogdan Dragnea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si are un portofoliu complex de cursuri stiintifice si congrese stomatologice la care a participat.

La acest cabinet, consultatia initiala este gratuita. In timpul consultatiei, se evalueza statusul dentar si parodontal.

Multi pacienti spun ca acesta este un cabinet stomatologic ieftin din sector 2, fiind multumiti de preturile serviciilor si de calitatea actului medical, conform recomandarilor pe care le-au facut in mediul onlne. Personalul este amabil, calm, discret si profesionist. Atmosfera este calda si toate etapele tratamentelor sunt explicate pe inteles. Fara sa conteste amabilitatea echipei medicale, putini pacienti s-au declarat nemultumiti de calitatea serviciilor.

4. Dentist-Who

O alta optiune pe lista celor mai bune cabinete stomatologice situate in sectorul 2 este Dentist-who, unde calitatea tratamentelor este asigurata de echipa formata din medici specializati, care au experienta vasta. Cabinetul isi propune sa contribuie la reintegrarea sociala a pacientilor si prioritizeaza refacerea fizionomiei, esteticii si functiei de masticatie.

Tariful unei consultatii stomatologice generale este de 150 lei. Pe pagina web a cabinetului, poti consulta intreaga lista de preturi.

Numerosi pacienti si-au exprimat aprecierea fata de serviciile acestui cabinet prin recenzii si comentarii in mediul online. Acestia se declara multumiti de rezultate, de tehnicile moderne folosite, de explicatiile primite vis-a-vis de planul de tratament, precum si de locatie. Cabinetul este curat, modern, iar personalul este profesionist, rabdator, calm, atent si pozitiv.

5. Vivenda Smile

Pe lista celor mai bune optiuni ale persoanelor din sector 2 in ceea ce priveste cabinetele stomatologice disponibile in apropierea lor se inscrie si Vivenda Smile. Cu peste 10 ani de activitate, aceasta clinica isi propune sa stabileasca noi standarde in ingrijirea dentara. Echipa cu experienta indelungata a efectuat tratamente unui numar de peste 1.100 de pacienti pana la momentul de fata.

La aceasta clinica, pacientii vor plati 200 lei pentru o consultatie stomatologica.

Pacientii sustin ca si-au rezolvat toate problemele dentare la acest cabinet si ca au reusit sa isi invinga teama de dentist. Profesionalismul, rabdarea, atentia si pasiunea sunt cateva dintre trasaturile personalului. Serviciile sunt de calitate, cabinetul este curat si dotat cu aparatura moderna, iar atmosfera primitoare.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune cabinete stomatologice la care pot sa apeleze persoanele din sectorul 2 si nu numai. Exista si persoane din afara capitalei care aleg serviciile acestor cabinete pentru calitatea actului medical si pentru raportul calitate-pret.

Daca vrei sa identifici un stomatolog in sectorul 2 cu experienta si o abordare profesionista, exista suficiente variante. Este important sa tii cont nu numai de preturi, ci si de parerile celor care au beneficiat deja de serviciile clinicilor.