Meniu

Stomatologie copii Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vizita intr-un cabinet de stomatologie copii din Bucuresti este recomandata odata cu aparitia primilor dintisori. Printr-o examinare dentara regulata, copiii vor invata de mici sa aiba o rutina sanatoasa de ingrijire orala si vor fi evitate problemele dentare care pot compromite zambetul in timp.

Ramura medicinei stomatologice care abordeaza problemele dentare la copii se numeste pedodontie. Sunt cateva clinici de top in Bucuresti in care isi desfasoara activitatea medici pedodonti cu experienta si cu o pregatire internationala, in cazul unora dintre ei. Te invitam sa descoperi in continuare aceste locatii si sa vezi ce preturi se practica in cadrul lor. 

Cat costa serviciile de stomatologie pentru copii in Bucuresti?

Serviciile de stomatologie pentru copii in Bucuresti costa diferit, in functie de fiecare clinica sau de medic. In tabelul urmator sunt prezentate aceste tarife, astfel incat sa stii cam de la ce pret pornesc serviciile de stomatologie dedicate micutilor.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Otoplastie
Rating
Website
DentalMed
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Clinica dentara furnizor al Casei Regale a Romaniei
 • Departament pentru copii ce se intinde pe un intreg etaj
 • Medici cu experienta si cu pregatire de exceptie
 • Sisteme medicale performante
 • Tratament stomatologic pediatric sub anestezie generala
 • Design avangardist
 • Curatenie si atmosfera placuta
Dent Estet
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Echipa medicala multidisciplinara
 • Planuri de tratament personalizate
 • Tehnologii high-end
 • Mediu prietenos cu copiii
 • Numeroase servicii pentru copii
 • Anestezie generala asistata ATI
 • Frenectomie cu laser
Dental Premier
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Certificat de excelenta Dentsply Sirona
 • EMateriale de foarte buna calitate
 • Tratamente diverse pentru copii
 • Interventii stomatologice complexe
 • Echipamente medicale moderne si performante
 • Nu se respecta programarile
Trident
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici de elita
 • Bloc operator la standarde de spital
 • Urgente stomatologice
 • Parcare si alimentare electrica
 • Certificate de garantie pentru toate lucrarile dentare
 • Tehnica de ultima generatie
 • Locatie accesibila
 • Preturi mai mari fata de alte clinici stomatologice
Dental Hospital
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Spital privat de stomatologie
 • Cabinet de stomatologie pentru copii
 • Doi medici specializati in pedodontie
 • Tratamente pedodontice cu anestezie generala
 • Locatie accesibila
 • Proceduri fara durere
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de stomatologie pentru copii din Bucuresti

Am identificat, in Bucuresti, cinci clinici de notorietate si bine cotate in care sunt puse la dispozitie servicii pentru copii. Te invitam sa descoperi in continuare informatii despre ele, pentru a vedea daca pot fi pe placul copilului tau.

1. DentalMed

Excelenta serviciilor oferite de DentalMed este certificata si de faptul ca este singura clinica dentara furnizor al Casei Regale a Romaniei. Sunt doua clinici stomatologice DentalMed in Bucuresti, cu un design avangardist si care ofera o experienta luxury pentru clienti. In cadrul celor doua clinici, Primaverii si Marriott, functioneaza si departamentul DentalMed Kids, coordonat de dr. Amiel Stroianu, medic specialist stomatolog din Israel. Serviciile premium de stomatologie pentru copii si adolescenti beneficiaza de cel mai performant sistem de diagnostic si investigare in medicina dentara – computerul tomograf Morita Japonia, cu care se realizeaza radiografii dentare si tomografii computerizate. DentalMed a fost prima clinica dentara din Romania care a introdus tratamentul stomatologic pediatric sub anestezie generala, prin care se pot rezolva toate problemele dentare ale copilului intr-o singura sedinta de tratament, ce dureaza 2-3 ore.

Pretul consultatiei de pedodontie este de 200 de lei, iar consultatia la dr. Amiel Stroianu costa 250 de lei.

Parintii se declara foarte multumiti de serviciile DentalMed Kids Bucuresti, declarand ca micutii lor au avut parte de o experienta placuta si de conditii exceptionale. Echipa medicala este laudata pentru profesionalism si pentru modul de comunicare cu cei mici. Din aceste motive, copiii sunt incantati nu doar sa colaboreze pentru efectuarea tratamentelor ci si sa si revina in cabinet pentru continuarea acestora. Curatenia, atentia la detalii si designul deosebit sunt alte aspecte pentru care bucurestenii apreciaza aceasta locatie.

Vezi parerile pacientilor despre DentalMed
Vezi Pareri

2. Dent Estet

Si in clinicile Dent Estet din Bucuresti sunt puse la dispozitie servicii de stomatologie pentru copii. Mai mult decat atat, sunt clinici care au in exclusivitate aceasta destinatie, cum ar fi Dent Estet 4 Kids Petre Cretu, Dent Estet 4 Kids Zorileanu si Dent Estet 4 Teens. Din echipa de medici specializati in stomatologie pediatrica fac parte dr. Andreea Brasoveanu, dr. Nina Popa, dr. Irina Morariu si alti specialisti cu experienta. Serviciile oferite sunt variate, pentru a acoperi toate necesitatile: sigilari dentare, aparate dentare, frenectomie cu laser, anestezie generala asistata ATI, inhalosedare cu Funny Gas, tratamente speciale pentru carii, coroane dentare.

Pretul unei consultatii stomatologice pentru copii este de 250 de lei.

Bucurestenii spun ca in clinicile Dent Estet calitatea este la cele mai inalte standarde. Mediul prietenos pentru copii si relaxant, medicii cu o abordare moderna, deschisa si profesionista sunt lucruri pentru care cei mici se simt foarte bine aici. Sunt insa si persoane care se declara nemultumite, in special din cauza costurilor pe care le considera prea mari.

3. Dental Premier

La Dental Premier se afla medici cu certificari internationale si servicii de stomatologie copii si adulti la cele mai inalte standarde. Sunt 9 cabinete stomatologice marca Dental Premier in Bucuresti, iar clinica a primit Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, de la liderul mondial in tehnologie dentara. In cadrul clinicilor se folosesc cele mai bune materiale si cele mai noi metode de tratament, pentru ca misiunea Dental Premier este de a le oferi clientilor sai servicii de top. Tratamentele pentru copii sunt diverse: periaje profesionale, fluorizari, sigilari, tratamentul cariilor, extractii dentare. In cei peste 14 ani de activitate, clinica a adus inovatii pe piata, introducand in Romania reabilitarile dentare totale prin sistemul Fast & Fixed si implanturi subperiostale, detinand si un Certificat de Excelenta Fast & Fixed de la Bredent.

Consultatia pentru copii costa aici 100 de lei.

Pentru ca au fost multumiti de serviciile Dental Premier si pentru ca si copiii lor au fost incantati de experienta, multi bucuresteni recomanda aceste clinici. Ei motiveaza ca se lucreaza cu materiale de foarte buna calitate, medicii sunt atenti la detalii si implicati, iar curatenia si atmosfera placuta sunt de asemenea considerate avantaje. Pe langa toate acestea, oamenii spun ca specialistii de aici au rezultate foarte bune in interventiile complexe si ca aparatura este moderna si performanta. Sunt insa si persoane care sustin ca uneori nu se respecta programarile.

4. Trident

Clinica Trident abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape ale tratamentului, ceea ce inseamna tratamente la cele mai inalte standarde pentru fiecare pacient. Clinica este dotata cu tehnica medicala de ultima generatie, printre care se afla si doua microscoape endodontice Zeiss, un aparat CAD/CAM, camera intraorala, sistem computerizat centralizat etc. Serviciile destinate copiilor sunt variate: tratament curativ si profilactic al dintilor, prevenirea cariilor si afectiunilor gingivale, profilaxia anomaliilor dento-maxilare, controlul placii bacteriene, educatie stomatologica. Sunt trei medici specializati in pedodontie la Trident: dr. Cristina Tanase, dr. Ramona Hlandan si dr. Aura Caizer.

O consultatie la medicul specialist pedodont costa 200 de lei.

Promptitudinea si profesionalismul cu care sunt tratati copiii in aceasta clinica sunt punctate de parinti in recenziile de pe internet. Alte lucruri pe care le apreciaza bucurestenii aici ar fi: colectivul de medici foarte bine pregatiti, conditiile moderne, diversele specialitati stomatologice, curatenia impecabila, aparatura, instrumentele si materialele de ultima generatie. La capitolul nemultumiri, este mentionat de catre pacienti faptul ca preturile practicate in clinica sunt mari.

5. Dental Hospital

Primul spital privat de stomatologie din Romania – Dental Hospital – se afla in Bucuresti si ofera si servicii stomatologice pentru copii. Echipa medicala este alcatuita din doi medici pedodonti cu experienta, care au o abordare specifica varstei copiilor, oferindu-le un mediu familiar, siguranta, incredere si proceduri fara durere. Este vorba despre dr. Alexandra Stir, medic stomatologie generala specializat in pedodontie si dr. Nicole Stoica, medic specialist pedodontie. In clinica se efectueaza si tratamente pedodontice cu anestezie generala, care se adreseaza copiilor anxiosi, celor cu probleme de sanatate sau necooperanti, astfel ca intr-o singura sedinta se pot rezolva toate problemele dentare.

Pretul consultatiei stomatologice pentru cei mici este de 150 de lei.

Pentru interventiile reusite, conditiile exceptionale, amabilitatea personalului si pentru echipamentele medicale de ultima generatie, Dental Hospital este bine cotat pe internet de catre bucuresteni. Pacientii mici si mari au fost cuceriti de profesionalismul cu care au fost intampinati si tratati, de atmosfera placuta si de tratamentele fara durere. In plus, pacientii mi apreciaza in aceasta locatie si diversitatea serviciilor de stomatologie. O nemultumire pe care o au unii pacienti ar fi ca nu se respecta orele de programare.

Concluziile noastre

Serviciile de stomatologie pentru copii din Bucuresti sunt variate si sunt oferite in clinici de top, unele dintre acestea fiind de lux. In aceste locatii, sunt mai multi medici pedodonti, care stiu cum sa comunice cu cei mici pentru a-i ajuta sa se deschida si sa se destinda.

Pentru copiii care au teama de doctor, pentru cei bolnavi sau pentru cei care nu vor sa coopereze este pusa la dispozitie alternativa tratamentelor sub anestezie generala, desfasurate in conditii de maxima siguranta.