Meniu

Stomatologie copii Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In scopul de a sprijini dezvoltarea sanatoasa a celor mici, ceea ce nu trebuie sa lipseasca niciodata de pe lista de prioritati a parintilor este vizita la o clinica stomatologica pentru copii. In Cluj, exista mai multe optiuni in acest sens, asa ca adultii se pot orienta in functie de pret, dotare si de pregatirea echipei de medici in ceea ce priveste interactiunea cu cei mici.

Pentru o viata sanatoasa, oamenii trebuie sa invete ce este igiena orala si cum o pot mentine pentru o perioada cat mai lunga de timp inca din copilarie. Daca primesc educatia potrivita, atunci problemele de care se vor lovi in viata de adult vor fi putine si la intervale mari de timp. De aceea, responsabilitatea parintilor este sa-l duca pe copil la un medic dentist, in Cluj, sau in zona in care se afla, in timp util.

Cat costa un consult la o clinica stomatologica pentru copii, in Cluj?

Atunci cand vine vorba de sanatatea copiilor, parintii tind sa nu se mai gandeasca la bani, dar tot trebuie sa-si faca o idee despre pretul pe care il vor plati pentru o consultatie la o clinica stomatologica pentru copii in Cluj, sau oriunde aleg sa-l duca pe cel mic. In tabelul de mai jos sunt prezentate preturile clinicilor la care parintii isi pot duce copiii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dentocalm
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Personal bine instruit pentru interactiunea cu pacienti de toate varstele
 • Gama variata de servicii pentru adulti si copii
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Preturi accesibile
 • Curatenie
AnaDent
Clinica-Verificata
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Interactiune pozitiva cu cei mici
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Servicii complete de stomatologie
 • Dentist specializat in stomatologie pediatrica
 • Situat in centrul orasului Cluj-Napoca
Zambet Fericit
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Experienta adaptata la nevoile copiilor
 • Servicii stomatologice transferabile
 • Personal calificat
 • Aparatura moderna
Smart Dental
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Spatiu curat si confortabil
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal specializat
 • Plan de tratament personalizat
Happy Dent
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Medici stomatologi experimentati
 • Echipament Modern
 • Tratament dentar avansat
 • Servicii de calitate
 • Timp de asteptare lung
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor stomatologice pentru copii, din Cluj

Mai jos sunt prezentate optiunile celor mai multi clujeni atunci cand vine vorba de o vizita la o clinica stomatologica pentru copii in Cluj, cu scopul ca micutul sa aiba parte de cea mai buna experienta posibila.

1. Dentocalm

Scopul clinicii Dentocalm, din Cluj, este sa combata mitul conform caruia stomatologia implica durere si frica, oferind fiecarui pacient o experienta placuta si nedureroasa. Clinica iese in evidenta, pe de-o parte, prin gama variata de tratamente pe care le pot urma atat micii pacienti, cat si cei mai in varsta si pe de alta parte, prin echipamentul de ultima generatie. Echipa de medici care se ocupa de efectuarea tratamentelor exceleaza nu doar pe partea de practica, ci si pe cea de cercetare, iar pregatirea in materie de psihologia copiilor le ofera medicilor cele mai bune strategii, astfel incat cei mici sa se intoarca de fiecare data cand se confrunta cu probleme. 

Pretul unei consultatii pentru copii este de 100 de lei.

Opiniile cu privire la serviciile pe care clinica Dentocalm le ofera sunt in mod predominant pozitive, mai ales pe partea de interactiune cu micii pacienti. Parintii care au ales sa viziteze clinica alaturi de copii au fost primiti cu un grad ridicat de profesionalism, amabilitate, empatie si rabdare, ceea ce i-a determinat sa se intoarca si pe viitor tot aici. Copiilor le este drag sa mearga la consult, iar acest lucru face intregul proces mai usor de realizat.

Vezi parerile pacientilor despre Dentocalm
Vezi Pareri

2. AnaDent

Clinica AnaDent poate fi descrisa prin intermediul celor cinci principii pe care isi bazeaza activitatea: cooperare, accesibilitate, transparenta, empatie si caracter modern. La aceasta clinica se afla dr. Boldizsar Anamaria, care a participat la numeroase congrese, cursuri si conferinte internationale de specialitate pentru a ajunge la nivelul la care este acum. Clinica are o rubrica special dedicata copiilor, in care sunt prezentate serviciile complete de stomatologie pediatrica la care pot apela pacientii, iar sanatatea dentara pe termen lung este asigurata printr-o serie de programe educative si de preventie.

Consultatia pediatrica include formula dentara si fisa cu etapizare tratamente, iar pretul final este de 130 de lei.

Conform parerilor celor care au vizitat clinica AnaDent, aspectul care iese cel mai mult in evidenta este rapiditatea prin care medicii reusesc sa castige increderea micilor pacienti, astfel incat sa se imprieteneasca, iar consultatia sa se deruleze intr-o maniera cat mai placuta. In acelasi timp, pacientii aduc laude gradului inalt de profesionalism, punctualitatii si empatiei de care dau dovada membrii echipei clinicii AnaDent.

3. Zambet Fericit

Cei care sunt in cautarea unui dentist pentru copii in Cluj, care sa aiba pregatirea necesara pentru a interactiona si cu adolescenti, vor gasi serviciile de care au nevoie la clinica Zambet Fericit. Pentru a reduce pe cat posibil durerea din timpul tratamentelor, clinica dispune de echipament de ultima generatie, cum ar fi aparatura laser. Vizita celor mici la clinica se caracterizeaza prin acomodare cu spatiul, desene animate si sedare constienta, astfel incat parintii nu vor trebui sa-si faca griji ca se vor plictisi si vor vrea sa plece mai repede acasa.

O consultatie pentru copii costa 200 de lei.

Experientele pacientilor includ mai multe elemente comune, precum nivelul ridicat de profesionalism, punctualitate si empatie. Copiii au posibilitatea sa se joace in timp ce asteapta sa fie vazuti de un medic, ceea ce-i ajuta sa se relaxeze. Prima experienta a celui mic la o clinica stomatologica este cea mai importanta, iar clinica Zambet Fericit face tot posibilul sa le ofere copiilor o experienta cat mai placuta.

4. Smart Dental

Activitatea clinicii stomatologice Smart Dental are la baza principiul conform caruia abordarea face diferenta. De aceea, pentru a satisface nevoile fiecarui pacient, la clinica isi desfasoara activitatea cate un medic care exceleaza pe specializarea sa, in loc sa existe o singura persoana care sa le faca pe toate. Planul de tratament pe care il obtin pacientii este unul personalizat, astfel incat sa raspunda exact nevoilor pe care le au. Responsabilitatea medicului pediatru este de a-l ajuta pe copil sa previna cariile si chiar traumatismele, prin intermediul nivelului de pregatire de care dispune si a aparaturii moderne.

Pretul unei consultatii pedodontice la clinica Smart Dental este de 150 de lei.

Multumita serviciilor prestate, pacientii care au apelat la aceasta clinica au lasat recenzii pozitive, care sa le reflecte multumirea. In principal, aspectele aduse in discutie de cei care au trecut pragul clinicii sunt legate de profesionalism, abilitati dezvoltate de comunicare si o atentie deosebita acordata detaliilor, in special in privinta tratamentelor pentru copii.

5. Happy Dent

Ingrijirea dintilor pacientilor tineri se poate dovedi o adevarata provocare si de aceea, parintii lor trebuie sa gaseasca o clinica in care cei mici sa se simta suficient de relaxati, incat vizita sa nu le provoace o senzatie de teama si disconfort, iar Happy Dent este locul ideal in acest sens. Serviciile incep de la prima consultatie a bebelusului si il urmeaza pe pacient pe tot parcursul vietii.

Costul unei consultatii este de 120 de lei.

Cele mai multe recenzii oferite acestei clinici sunt pozitive, lucru ce se datoreaza echipamentului modern si pregatirii medicilor care fac parte din echipa. Modul in care se comporta cu micii pacienti ii determina pe parinti sa se intoarca la aceasta clinica de fiecare data.

Concluzii

Prin urmare, cei care vor sa apeleze la serviciile prestate de o clinica stomatologica pentru copii din Cluj au o varietate de optiuni din care sa aleaga. Grija pentru igiena orala trebuie sa inceapa din copilarie, iar acest lucru inseamna ca parintii trebuie sa-i duca pe cei mici la un control stomatologic cat mai devreme.