Meniu

Stomatologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de stomatologie din Targoviste sunt caracterizate de o calitate inalta, mai ales in privinta clinicilor cele mai renumite printre locuitorii orasului. Acestia pot alege dintre numeroase cabinete sau clinici unde se efectueaza atat tratamente simple, cat si interventii complexe.

Exista multi dentisti in Targoviste care elaboreaza planuri de tratament eficiente si care constituie o varianta foarte buna inclusiv pentru pacientii care se tem de stomatolog. Te poti adresa acestora indiferent de complexitatea problemei dentare pe care o experimentezi, deoarece tratamentele si tehnicile din domeniu au cunoscut o evolutie remarcabila in ultimele decenii si interventiile nu mai provoaca durere.   

Topul celor mai bune cabinete de stomatologie din Targoviste

Pentru un zambet impecabil, locuitorii din Targoviste pot sa apeleze la una dintre clinicile de stomatologie care se afla chiar in orasul lor. Daca faci parte dintre acestia si ai dificultati in alegerea unui cabinet de stomatologie, pe fondul variantelor numeroase, urmatorul tabel iti poate folosi ca punct de plecare. Acesta sintetizeaza alegerile de top si prezinta informatii cheie despre clinicile dentare preferate de pacienti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
RG Dental
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Experienta vasta in domeniul stomatologiei
 • Profesionalism si amabilitate
 • Tehnologii moderne
 • Preturi accesibile
Etiquette
100-200 Ron
 • Pret Consultatie 100-200 Ron
 • Profesionalism
 • Buna comunicare
 • Tehnologie performanta
Dr. Tarek Farhat
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii din toate ramurile stomatologiei
 • Tratamente eficiente
 • Comunicarea cu personalul de la receptie ar putea fi imbunatatita
Elida Dent
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Mediu placut pentru copii
 • Personal bine pregatit
 • Preturi accesibile
Perfect Smile
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Timp de asteptare foarte mic
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica de stomatologie din Targoviste?

Poti merge la o clinica de stomatologie situata in Targoviste atat pentru verificarea sanatatii orale, prin controale de rutina, cat si pentru tratamente pe termen lung de reconstructie a danturii. Oricare ar fi serviciul de care ai nevoie, este indicat sa cunosti care sunt clinicile dentare cu o reputatie buna.

Clasamentul celor mai bune cabinete stomatologice din Targoviste se adreseaza in mod direct persoanelor care locuiesc in acest oras, dar si pacientilor care locuiesc in vecinatate sau in alta zona a tarii si vor sa mearga aici la dentist:

1. RG Dental

Una dintre clinicile de top care ofera servicii de stomatologie, preferata de un numar foarte mare de locuitori ai orasului Targoviste, este RG Dental. Activitatea acesteia a inceput in anul 1992 si de atunci peste 30.000 de pacienti i-au trecut pragul. Prezenta indelungata pe piata serviciilor stomatologice se traduce intr-o experienta vasta, care alaturi de sistemul integrat si eficient de tratament permite echipei medicale sa asigure tratamente de inalta calitate.

Pretul unei consultatii primare la aceasta clinica stomatologica din Targoviste este de 100 lei.

Dintre pacientii care si-au exprimat parerea cu privire la serviciile acestei clinici, majoritatea spun ca au avut o experienta placuta. Spatiul este elegant si dispune de tehnologie moderna. Profesionalismul, implicarea si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile care descriu personalul. Serviciile sunt rapide si sigure, in concordanta cu ultimele noutati din domeniu. Mai sunt apreciate estetica placuta a clinicii si preturile accesibile.

Vezi parerile pacientilor despre RG Dental
Vezi Pareri

2. Etiquette Medical Center  

O alta optiune foarte buna privitor la serviciile de stomatologie disponibile in Targoviste este Etiquette Medical Center. Specialistii care profeseaza aici se ocupa de cazuri dintre cele mai complexe, oferind o gama larga de servicii in cele patru cabinete stomatologice din componenta clinicii. Aceasta a fost infiintata in 2018 de catre dr. Aida Maria Pascale, medic coordonator cu o pregatire profesionala complexa si cu numeroase participari la cursuri relevante in domeniul stomatologiei.

Referitor la tariful consultatiilor din aceasta clinica, preturile arata astfel: 100 lei pentru o consultatie simpla si 200 lei pentru o consultatie complexa necesara pacientilor care doresc implanturi dentare.

Pacientii care au vorbit in mediul online despre experienta lor din aceasta clinica pun accent pe mediul placut in care se desfasoara interventiile si pe calitatea serviciilor. Acestia se declara multumiti de profesionalismul echipei, care manifesta grija fata de pacient si comunica deschis. Clinica dispune de tehnologie performanta, iar programarile se respecta.

3. Dr. Tarek Farhat

Pentru servicii de stomatologie calitative, pacientii din Targoviste pot lua in considerare serviciile cabinetului dr. Tarek Farhat, unde se ofera tratamente complete. Aici se folosesc tehnici moderne si se efectueaza tratamente stomatologice din toate ramurile acestui domeniu, astfel incat fiecare pacient sa isi recapete sanatatea orala si un zambet impecabil.

O consultatie primara are pretul de 100 lei.

In mediul online, cativa dintre pacientii cabinetului au oferit calificative maxime, ceea ce inseamna ca au avut o experienta placuta si au beneficiat de tratamente eficiente. Experienta personalului si abordarea profesionista sunt doua aspecte apreciate. Pe de alta parte, putini pacienti au spus ca au intampinat probleme la comunicarea cu personalul de la receptie.

4. Elida Dent

Locuitorii din Targoviste care vor sa aleaga serviciile unei clinici moderne de stomatologie isi pot indrepta atentia catre Elida Dent, infiintata in 2015. Personalul acestei clinici dentare si-a consolidat experienta prin participari la numeroase cursuri si congrese din domeniul stomatologiei. Pacientii de toate varstele pot beneficia de tratamente de calitate in cadrul cabinetelor din componenta clinicii, formata din 6 cabinete stomatologice si unul dedicat copiilor.  

Potrivit listei de preturi, disponibila pe website-ul clinicii, consultatia primara costa 100 lei. Aceasta cuprinde plan de tratament si deviz estimativ.

Majoritatea pacientilor se declara incantati de serviciile clinicii, relatand prin intermediul recenziilor online cum a decurs experienta lor. Preturile sunt rezonabile, iar personalul este bine pregatit si amabil. Cabinetul dedicat micilor pacienti este foarte primitor si contribuie la disparitia fricii de dentist. Atmosfera este placuta si abordarea profesionista in cazul pacientilor de orice varsta.

5. Perfect Smile

Perfect Smile este unul dintre cabinete de stomatologie apreciate in randul celor care locuiesc in Targoviste. Personalul calificat identifica o solutie pentru orice problema dentara a pacientilor, datorita experientei acumulate de-a lungul anilor de activitate. Acestia beneficiaza de diagnostic exact si tratament precis din diverse ramuri ale stomatologiei.

Pentru o consultatie vei plati 100 de lei. Aceasta include si planul de tratament.

Majoritatea pacientilor care au lasat recenzii si recomandari online spun ca au avut parte de o experienta placuta si ca au beneficiat de servicii de top. Echipa este formata din specialisti care ii ajuta pe pacienti sa scape de teama de dentist. Timpul de asteptare este foarte mic si programarile se respecta.

Concluzii

Luand in calcul numarul mare de cabinete si clinici de stomatologie, se poate spune ca locuitorii orasului Timisoara pot sa apeleze oricand la un dentist cu experienta. In cele mai apreciate clinici, serviciile sunt de inalta calitate si atmosfera este una placuta, prielnica inclusiv pentru cei care se tem de interventii stomatologice mai mult sau mai putin complexe.