Meniu

Criolipoliza Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa stii cat costa o sedinta de criolipoliza in Arad? In acest articol, vei descoperi care sunt costurile pe care le implica procedura si care locatie este cea mai apreciata din oras. Daca vrei sa elimini depozitele de grasime in exces din anumite zone ale corpului, cum ar fi abdomenul sau bratele, poti lua in considerare criolipoliza.
Tot mai multi oameni isi manifesta interesul pentru tratamente non-invazive de remodelare corporala, in detrimentul interventiilor chirurgicale, care sunt mai costisitoare si necesita perioada de recuperare. Criolipoliza este alternativa nechirurgicala a liposuctiei, de care poti beneficia si in Arad.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
EstetPro
Clinica-Verificata
400 Ron
  • Pretul unei sedinte de Criolipoliza porneste de la 400 Ron
  • Servicii de calitate
  • Rezultate vizibile rapid
  • Personal bine pregatit, amabil si comunicativ
  • Curatenie
  • Tehnologii de ultima ora
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cat costa o sedinta de criolipoliza in Arad?

Criolipoliza consta in folosirea unei tehnologii performante ce cauzeaza moartea celulelor de grasime, procedura fiind disponibila si in cadrul unui centru din Arad, despre care poti afla mai multe in continure:

EstetPro

Centrul EstetPro din Arad este optiunea principala a persoanelor care merg regulat la sedinte de criolipoliza sau care vor sa incerce aceasta procedura. Catalogul de servicii reuneste tratamente corporale si faciale moderne, efectuate de personal cu experienta in domeniul esteticii faciale si remodelarii corporale. Colectivul centrului foloseste tehnologii ultraperformante si aparatura de la branduri de top, asigurand astfel o calitate superioara a serviciilor. Din echipa EstetPro fac parte specialisti care au absolvit un ciclu complex de training si care se afla intr-o pregatire permanenta, motiv pentru care participa regulat la workshop-uri relevante in domeniul lor de activitate.
Tariful pentru o sedinta de criolipoliza porneste de la 400 lei.
Clientii se declara multumiti de calitatea serviciilor oferite de centrul EstetPro si de rezultatele obtinute in urma unor tratamente realizate corect. Personalul este bine pregatit si comunicativ, explicand fiecare detaliu despre procedura si oferind sfaturi utile. Profesionalismul si amabilitatea sunt alte doua calitati pe care clientii le atribuie personalului de la EstetPro. Centrul este modern, curat si dotat cu tehnologii de ultima generatie.

Vezi parerile pacientilor despre EstetPro
Vezi Pareri

Concluzii

Desi optiunile sunt limitate, persoanele din Arad au posibilitatea de a face criolipoliza chiar in orasul lor. Aceasta procedura le poate ajuta sa ajunga la forma dorita si sa elimine grasimea inestetica din anumite zone ale corpului, fara a fi nevoie de incizii si recuperare.