Meniu

Criolipoliza Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai auzit despre procedura de inghetare a celulelor adipoase din corp si despre metodele de eliminare programata a grasimii cu ajutorul temperaturilor de inghet si vrei sa stii daca poti realiza criolipoliza in Brasov. Vestea buna este ca poti merge pentru acest tratament la una dintre clinicile de infrumusetare sau de dermatologie estetica din oras pentru a beneficia de rezultatele dorite in modelarea siluetei.

Articolul de fata este structurat ca ghid de orientare pe piata serviciilor de infrumusetare din Brasov si te va ajuta sa identifici clinica potrivita nevoilor tale, spre care ai putea sa te indrepti pentru o sedinta de criolipoliza.

Unde mergi pentru criolipoliza in Brasov?

Cu siguranta nu vrei sa te repezi pe usa primului centru de infrumusetare despre care ti s-a spus ca dispune de tehnologia necesara pentru a realiza criolipoliza in Brasov. Pentru ca se intelege de la sine ca vrei cele mai bune servicii, am inclus in clasamentul de mai jos doar clinici cu servicii de top:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
788 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza cu un aplicator 788 Ron
 • Calitate buna a serviciilor
 • Consultanta gratuita inaintea procedurilor
 • Recomandari competente
 • Profesionalismul si amabilitatea personalului
 • Cadru placut si relaxant
Skin Solution
2
450 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza cu un aplicator 450 Ron
 • Servicii oferite cu profesionalism
 • Produse de calitate
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera prietenoasa
 • Personal deosebit de amabil
 • Tratamente eficiente de la prima sedinta
Skin Laser
3
700 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza cu un aplicator 700 Ron
 • Medici bine pregatiti
 • Atentie si empatie fata de pacienti
 • Aparatura performanta
 • Cele mai bune rezultate ale tratamentelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti beneficia de criolipoliza in Brasov

Eficienta unei proceduri de criolipoliza in Brasov sau oriunde altundeva tine de calitatea aparaturii si de competentele personalului care administreaza tratamentul, de aceea vei dori sa cunosti mai multe aspecte despre activitatea clinicilor din top, pentru a putea decide care este cea mai potrivita pentru exigentele tale si asteptarile de la aceasta investitie in aspectul tau corporal. Dupa ce vei parcurge sectiunea urmatoare a articolului, vei afla o serie de amanunte folositoare in hotararea pe care o vei lua, de a alege una dintre clinicile din clasament.

1. aBeauty Clinique

De slabire prin criolipoliza poti beneficia la aBeauty Clinique, centru de infrumusetare din Brasov, parte a unei vaste retele cu saloane de estetica faciala si corporala in Bucuresti si in alte opt orase din tara. aBeauty este o clinica de estetica cu servicii complete de beauty in Brasov: injectari estetice cu acid hialuronic, augmentare buze, injectari cu toxina botulinica pentru estomparea ridurilor, fillere, tratamente faciale, tratamente antirid, tratamente pentru acnee, tratamente corporale de slabire, anticelulita, tratare vase capilare, epilare definitiva laser si altele.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru un tratament de slabire localizata prin criolipoliza Cryolipo la -11 grade Celsius, vei plati 788 de lei pentru o sedinta cu un aplicator.

Clientii acestui centru de infrumusetare din Brasov se declara in general multumiti de serviciile de care au beneficiat, pe care le considera foarte bune. Este indeobste apreciat faptul ca inaintea oricarei proceduri se ofera consultanta gratuita si recomandari competente. Profesionalismul si amabilitatea personalului, cadrul placut si relaxant sunt alte puncte forte ale unei experiente placute la aBeauty. Sunt si clienti care considera ca activitatea de la call center ar putea fi imbunatatita.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. Skin Solution

Gama de servicii din oferta salonului Skin Solution include numeroase tratamente si proceduri estetice pentru fata si silueta, avand ca scop infrumusetarea si intinerirea aspectului pielii si remodelarea corporala: hydro dermo-braziune, epilare definitiva cu laser, terapia cu oxigen baric, tratamente anti-rid si anti-cearcane, tratamente faciale cu produse cosmetice, dermapen, lifting cu ultrasunete, radiofrecventa faciala si corporala, criolipoliza, drenaj limfatic, masaj vacuum-roller, masaj terapeutic cu roci vulcanice etc. Clinica din Brasov dispune de aparatura ultramoderna pentru realizarea unor proceduri eficiente si de personal bine pregatit.

Clinica isi respecta clientii si are o politica de transparenta a preturilor, care pot fi consultate si pe site-ul web. Pentru o sedinta de 30 de minute de criolipoliza cu un singur aplicator se va achita suma de 450 de lei.

Clientii acestui centru de infrumusetare au numeroase cuvinte de lauda pentru experienta avuta aici si recomanda Skin Solution pentru profesionalismul in serviciile oferite, produsele de calitate, aparatura performanta, atmosfera prietenoasa si personalul deosebit de amabil. De asemenea, tratamentele de care au beneficiat sunt apreciate de clienti ca fiind eficiente de la primele sedinte, cu rezultate vizibile.

3. Skin Laser Clinic

Skin Laser Clinic se recomanda drept cea mai moderna clinica de dermatologie estetica din Brasov, dotata cu aparatura ultraperformanta, specializata in tratamente dermatologice, estetica faciala, remodelare corporala, cu o varietate de proceduri: rejuvenare faciala, tratamente pentru riduri, mezoterapie, curatare ten, peeling chimic, augmentare buze, corectie cearcane, terapia vampir, injectii cu toxina botulinica, tratamente anticelulitice, slabire localizata prin criolipoliza, drenaj limfatic si altele. Clinica conteaza pe serviciile a opt medici specialisti in dermatologie, chirurgie plastica, obstretica-ginecologie si chirurgie generala, cu supraspecializari la traininguri internationale si aparatura de ultima generatie.

Tarifele clinicii pot fi vizualizate pe site-ul web. O sesiune de criolipoliza cu un singur aplicator are pretul de 700 de lei.

Cea mai mare parte a pacientilor se declara multumiti de serviciile acestei clinici din Brasov. Ei scriu in recenziile de pe Google ca au gasit aici medici bine pregatiti, atenti si empatici fata de pacienti, ca procedurile se desfasoara cu aparate performante si dau cele mai bune rezultate. Ca aspecte care ar putea fi imbunatatite, mai multe persoane reclama o atitudine lipsita de solicitudine a personalului de la receptie.

Concluzii

Cand ai la dispozitie mai multe optiuni in orice problema, este mai dificil sa te decizi, iar acest lucru functioneaza si in cazul tratamentelor de criolipoliza din Brasov. Fiind vorba despre o metoda de slabire localizata, controlata, eficienta acesteia depinde in mare masura de calitatea aparaturii cu care se lucreaza, dar si de priceperea personalului care il foloseste. In urma unei consultatii la una dintre clinicile din clasament, vei sti de cate sedinte ai putea avea nevoie pentru eliminarea grasimii si care ar fi costurile estimative ale intregului proces.

In urma lecturii articolului de fata si tinand cont si de parerile pacientilor, sintetizate in prezentarea clinicilor din Brasov care efectueaza proceduri de criolipoliza, deja ai la dispozitie o mare parte din datele necesare unei decizii responsabile si intemeiate pe argumente logice.