Meniu

criolipoliza pentru gusa

Actualizat pe:

Pacientii care apeleaza la criolipoliza pentru gusa cu scopul de a beneficia de un contur al barbiei mai placut, trebuie sa cunoasca multe detalii despre tot ce implica intreaga procedura, astfel incat sa stie la ce sa se astepte. Criolipoliza este o interventie nonchirurgicala, nedureroasa si care este practicata de medicii esteticieni, pentru a indeparta excesul de grasime din anumite zone ale corpului, care au un aspect inestetic.

Datorita faptului ca este o metoda minim invaziva de indepartare a depozitelor de grasime din zona barbiei, pacientilor nu trebuie sa li se administreze anestezii locale sau generale.

Ce beneficii obtii prin procedura de criolipoliza pentru gusa?

Persoanele care isi doresc sa scape de aspectul neplacut al barbiei duble, pot opta cu incredere pentru interventia de criolipoliza pentru gusa, care ajuta la indepartarea excesului de grasime depozitat la nivelul barbiei. Acestea vor intra in contact cu o serie de beneficii greu de ignorat, printre care se numara si:

  • fara riscuri de infectare – criolipoliza nu implica niciun risc in ceea ce priveste gradul de infectare, fiind o procedura care nu se desfasoara in mod chirurgical;
  • fara anestezie – medicul specialist nu trebuie sa aplice nicio forma de anestezie pentru pacientii sai, datorita faptului ca nu este o procedura ca sa implice senzatii de disconfort sau chiar dureri;
  • contribuie eficient la procesul de slabire – persoanele care intampina dificultati in procesul de slabire si nu stiu ce alte metode sa mai aplice, pot incerca cu incredere criolipoliza, care distruge celulele grase prin reducerea temperaturii de la nivelul subcutanat al grasimii. Se considera ca temperaturile scazute au capacitatea de a distruge eficient si irevocabil celulele grase;
  • rapiditate – pacientii au posibilitatea de scapa de grasimea nedorita de pe mai multe zone ale corpului prin intermediul unei singure sedinte.

Pentru ce persoane nu este recomandata criolipoliza pentru gusa?

Exista anumite persoane care nu pot beneficia de procedura de criolipoliza pentru gusa din cauza problemelor de sanatate pe care le au. Astfel, medicii specialisti recomanda ca aceasta interventie sa nu fie urmata de persoanele care sufera de:

  • diabet;
  • crioglobulinemie (afectiune care consta in blocarea vaselor de sange la contactul cu inghetul);
  • inflamatii severe;
  • boala Raynaud (o boala rara in care, la temperaturi scazute, pacientii intampina anumite disfunctionalitati la nivelul fluxului sanguin; acesta nu mai are capacitatea de a ajunge la degetele de la maini sau de la picioare);
  • urticarii acute;
  • boli de piele manifestate chiar in zona de tratament;
  • afectiuni la nivelul ficatului sau probleme renale.

Cei care manifesta una sau mai multe dintre problemele de sanatate mentionate anterior, ar trebui sa ia in considerare o alta varianta care sa-i ajute sa piarda eficient in greutate sau sa se consulte cu medicul specialist, pentru a ajunge la o concluzie viabila.

Prin urmare, pacientii care apeleaza la procedura de criolipoliza cu scopul de a scapa de barbia dubla si de a capata un aspect facial mai placut, pot intra in contact cu o serie generoasa de beneficii.