Meniu

Criolipoliza Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa iei legatura cu un specialist in criolipoliza din Oradea pentru a afla daca interventia este potrivita pentru ceea ce ai nevoie? Atunci ai venit in locul potrivit! In articolul de mai jos vei putea descoperi care sunt clinicile specializate din orasul tau care practica aceasta procedura eficienta pentru procesul de slabire.

Datorita evolutiei tehnologice din ultima vreme, pacientii au posibilitatea de a beneficia de cat mai multe proceduri eficiente de pierdere a kilogramelor in plus, dar si de remodelare corporala chiar in Oradea, fara sa fie nevoiti sa isi paraseasca orasul. Cabinetele medicale din Oradea gazduiesc aparaturi performante, ceea ce inseamna ca specialistii din domeniu isi pot desfasura activitatea corect si in favoarea clientului.

Cat costa procedura de criolipoliza in Oradea?

La fel ca orice procedura estetica, pretul criolipolizei din Oradea este influentat de mai multi factori, precum: tehnologia folosita, numarul necesar de sedinte pe care il stabileste medicul in functie de necesitatile tale, dar si experienta cadrului medical in domeniu. Parcurge tabelul de mai jos si afla concret care sunt tarifele aplicate in unele dintre cele mai frecventate centre si cabinete din Oradea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Criolipoliza
Rating
Website
Programare Online
aBeauty Clinique
1 Clinica-Verificata
849 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Criolipoliza porneste de la 849 Ron
 • Experienta de peste 10 ani in domeniu
 • Personal medical specializat
 • Perfectionare continua
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil, profesionist si implicat
 • Atmosfera prietenoasa
Estet Pro
2
300 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza 300 Ron
 • Medici tineri, profesionisti si calificati
 • Aparatura moderna si performanta
 • Prestatie medicala impecabila
 • Preturi accesibile
 • Centru de infrumusetare modern
 • Experienta vasta in estetica medicala
Mandala DaySpa
3
400 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza 400 Ron
 • Medici tineri, profesionisti si calificati
 • Aparatura moderna si performanta
 • Prestatie medicala impecabila
 • Profesionalism, dedicare si implicare din partea personalului medical
 • Centru de infrumusetare modern
 • Experienta vasta in estetica medicala
Carmen Spa
200 Ron
 • Pretul pentru un tratament de Criolipoliza porneste de la 200 Ron
 • Raport calitate-pret ireprosabil
 • Varietate de servicii
 • Atmosfera prietenoasa
 • Pachete promotionale si personalizate in functie de necesitatile fiecarei persoane
 • Tehnologii moderne
 • Aparaturi performanta
Elegance Studio
250 Ron
 • Pret tratament Criolipoliza 250 Ron
 • Tehnologie performanta
 • Varietate de servicii
 • Echipa bine pregatita
 • Preturi accesibile
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor unde poti beneficia de criolipoliza in Oradea

Topul clinicilor prezentat ulterior insumeaza atat clinicile, cat si saloanele in cadrul carora se efectueaza procedura de criolipoliza in Oradea. Pe langa faptul ca ai acces la informatii generale cu privire la fiecare clinica in parte, vei descoperi si care sunt atuurile lor, prin ce se remarca fiecare, dar si care sunt punctele slabe ale acestora, daca exista, in functie de recenziile pacientilor:

1. aBeauty Clinique

Daca esti in cautarea unei clinici specializate in estetica medicala care sa efectueze tratamentul de criolipoliza in Oradea poti lua in considerare aBeauty Clinique. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, specialistii din cadrul clinicii sunt intr-o continua evolutie, perfectionandu-si in mod constant abilitatile si tehnicile de lucru, dar si investind constant in aparatura moderna. Din fericire, gradul lor ridicat de implicare este observat si in rezultatele pe care le obtin, fiind, de cele mai multe ori, ireprosabile. Tratamentul pus la dispozitie de aceasta clinica este eficient, datorita puterii aparatului de -11 grade Celsius.

Pretul per sedinta a tratamentului cu criolipoliza porneste de la 849 lei.

Parerile pacientilor care au beneficiat de acest tratament la clinica aBeauty Clinique sunt unanim pozitive, datorita personalului amabil si profesionist, rezultatelor obtinute si serviciilor de inalta calitate. Acestia mentioneaza si de buna comunicare cu receptia clinicii, dar si de atmosfera prietenoasa.

Vezi parerile pacientilor despre aBeauty Clinique
Vezi Pareri

2. EstetPro

EstetPro este un centru de infrumusetare cu sedii in mai multe orase din tara, in cadrul caruia se desfasoara si procedura de criolipoliza in Oradea. Pe langa Oradea, centrul Estet mai poate fi gasit atat in Arad, cat si in Timisoara. Cu toate ca femeile sunt cele care il frecventeaza in mare parte, centrul se adreseaza deopotriva si barbatilor care au de gand sa faca o schimbare majora in ceea ce priveste fizicul lor. Membrii echipei Estet au urmat workshop-uri si cursuri de specialitate cu scopul de a-si imbunatati abilitatile si de a le oferi pacientilor unele dintre cele mai bune prestatii medicale. 

Tariful per aplicare pentru tratamentul de criolipoliza este de 300 lei.

Pacientii care au apelat la serviciile clinicii EstetPro si-au exprimat multumirea datorita serviciilor calitative, dar si datorita personalului calificat, profesionist si dedicat activitatii pe care o desfasoara. Aparatura care este pusa la dispozitia medicilor este de o performanta ridicata, fiindu-le de un real ajutor in obtinerea rezultatelor mult asteptate. De asemenea, s-a pus accent si pe curatenia din centrul de infrumusetare, un alt aspect care a fost la randul sau apreciat.

3. Mandala DaySpa

Mandalala DaySpa este un salon de infrumusetare care pune la dispozitia pacientilor tratamentul cu criolipoliza in orasul Oradea. Aparatura folosita, CoolTech X-Wave, este de ultima generatie, tocmai ca pacientii sa se bucure de rezultate excelente. Pe langa aceasta procedura, clinica mai ofera si alte servicii precum: presoterapie, radiofrecventa, impachetare in tunel cu infrarosu, masaj cu pietre calde, masaj de relaxare, gomaj corporal si reflexoterapie.

Pretul tratamentului de criolipoliza este de 400 lei pentru o persoana, existand posibilitatea ca pacientii sa beneficieze si de o oferta avantajoasa: 290 de lei/ persoana daca se achizitioneaza un pachet pentru doua persoane in perioada promotionala.

Parerile pentru clinica Mandala DaySpa sunt unanim pozitive. Pacientii au pus accent pe calitati ca profesionalism, eficienta, curatenie si amabilitate, motiv pentru care multi dintre ei au revenit. Atmosfera este prietenoasa, iar salonul primitor, existand posibilitatea ca oricine sa beneficieze de oferte si pachete promotionale.

4. Carmen Spa

Salonul Carmen Spa este specializat in estetica medicala si pune la dispozitia celor interesati posibilitatea de a beneficia de tratamentul cu criolipoliza in Oradea. Datorita echipamentului performant, pacientii au ocazia de a obtine rezultatele dorite intr-un numar redus de sedinte. Pe langa aceasta procedura, salonul mai ofera si alte servicii precum: crioradiofrecventa corporala, microdermabraziune faciala cu pulbere de argint, electrostimulare musculara faciala, epilare definitiva, impachetari la Termocuverta, dar si alte tehnologii moderne.

Pretul pe sedinta pentru procedura de criolipoliza/ o zona este de 200 lei, existand si posibilitatea aplicarii pentru un abonament de 6 sedinte, la pretul de 780 lei, ceea ce inseamna 130 lei pe sedinta.

Pacientii care au beneficiat de serviciile salonului Carmen Spa sunt multumiti in mare parte, datorita procedurilor calitative, eficiente si personalizate in functie de necesitatile fiecarui individ, dar si datorita personalului calificat, cu experienta. Atmosfera este placuta, prietenoasa, iar preturile imbatabile.

5. Elegance Studio

Elegance Studio este un salon de infrumusetare si remodelare corporala specializat si in tratamentul de criolipoliza din orasul Oradea, care ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a se bucura de servicii calitative. Datorita laserului Cryogen, sedinta de criolipoliza isi atinge rezultatul dorit, ducand la pierderea kilogramelor in plus. De asemenea, clinica mai pune la dispozitia doritorilor si alte prestatii precum: tonifiere cu aparatul cu vacuum UltraFit, tratamente cosmetice complexe, solar, frizerie, coafura si manichiura. Echipa este bine pregatita, implicata si gata sa raspunda oricarei provocari.

Pretul pentru un pachet care contine o aplicare de criolipoliza si 2 aplicari de tonifiere prin vacuum UltraFit este de 250 lei.

In timp ce unii clienti au lasat un rating pozitiv, exista si persoane care nu au fost tocmai incantate de serviciile oferite si de respectarea programarilor.

Concluzii

Atat femeile, cat si barbatii sunt interesati de tratamentul criolipolizei din Oradea, datorita rezultatelor obtinute cu niciun efort din partea pacientului. Excesul de grasime devine istorie prin intermediul aparaturii performante folosite de clinicile specializate sau de saloanele de infrumusetare amintite anterior.

Procedura nu este dureroasa, iar rezultatele obtinute sunt de lunga durata, mai ales daca se adopta un stil de viata sanatos si activ. Astfel, daca si tu iti doresti sa scapi de kilogramele nedorite si esti in Oradea, poti lua legatura cu receptia uneia dintre clinicile mentionate in articol.