Meniu

Criolipoliza pentru picioare

Actualizat pe:

Procedura de criolipoliza pentru picioare este una dintre cele mai solicitate si cautate interventii de remodelare a lor, dar si de eliminare eficienta a excesului de grasime depozitat in mod inestetic. In cazul unor persoane, picioarele sunt cel mai mult afectate in momentul in care se ingrasa, din cauza predispozitiei mostenite sau dobandite de a aduna kilograme in acele zone. Din fericire, criolipoliza poate fi una dintre solutiile pe care pacientii le pot aplica, astfel incat sa se bucure de picioare frumoase si uniforme.

4 etape care fac parte din procedura de criolipoliza pentru picioare

Interventia de criolipoliza pentru picioare este o modalitate prin care oricine are posibilitatea de a scapa de excesul de grasime neplacut depozitat la nivelul picioarelor.

1. Racirea temperaturii la nivel subcutanat

Pentru criolipoliza este necesar sa se foloseasca un aparat special conceput pentru aceasta procedura care sa se ocupe cu racirea treptata a temperaturii de la nivelul subcutanat al grasimii. Cu toate acestea, aparatul protejeaza colagenul si restul tesuturilor din jur.

2. Distrugerea celulelor adipoase

Daca pacientul opteaza pentru un anumit regim alimentar care sa-l ajute sa piarda in greutate, celulele adipoase pot doar sa scada in dimensiune, nu si sa dispara complet. Din fericire, in urma procedurii de criolipoliza, celulele adipoase se rarifica, fara sa existe riscul ca acestea sa revina.

3. Anestezia nu este necesara

Desi in majoritatea interventiilor sau a operatiilor estetice anestezia are un rol important, in cazul criolipolizei nu este necesara. Multi pacienti se orienteaza catre aceasta metoda de pierdere in greutate, datorita faptului ca nu trebuie sa li se aplice nicio forma de anestezie.

4. Respectarea duratei sedintei

Pentru ca sedinta de criolipoliza sa fie eficienta in intregime, este recomandat sa aiba o durata de 70 de minute. Efectele incep sa se vada peste 15 zile de la interventie, fiind nevoie intre 1 si 3 sedinte pentru o singura zona.

Ce beneficii obtii cu ajutorul criolipozei pentru picioare?

Pacientii care vor sa beneficieze de procedura de criolipoliza pentru picioare, trebuie sa se informeze inainte cu privire la avantajele oferite de aceasta interventie, pentru a vedea daca merita sau nu. Printre multiplele beneficii si se numara si:

    • indepartarea unui strat gros de grasime – pacientii care isi doresc sa aiba picioare suple, dar nu pot sa-si indeplineasca acest obiectiv din cauza depunerilor incapatanate de grasime, pot opta cu incredere pentru criolipoliza;
    • manifestarea unui grad insesizabil de durere – pacientii care opteaza pentru criolipoliza nu trebuie sa-si faca griji cu privire la nivelul de durere resimtit, pentru ca aceasta nu este o procedura dureroasa. De asemenea, nu se foloseste nici anestezia;
    • obtinerea unor rezultate permanente – pacientii care isi doresc sa beneficieze de rezultate permanente in ceea ce priveste procedura de slabire, pot opta cu incredere pentru criolipoliza.

Prin urmare, criolipoliza a devenit o modalitate eficienta si populara la care multe persoane apeleaza in momentul in care isi doresc sa scape de depunerile neplacute de grasime localizate in diverse zone ale corpului.