Meniu

Dermapen before-after

Actualizat pe:

Fiecare pacient trebuie sa stie care sunt pasii esentiali pentru aplicarea tratamentului cu dermapen (before and after), astfel incat sa stie daca are posibilitatea de a obtine rezultatele dorite sau nu. Pe scurt, tratamentul cu dermapen are rolul de a intineri tenul, prin capacitatea sa de estompare a ridurilor, prin ameliorarea aspectului neplacut provocat de acnee, de semnele postacneice si prin inlaturarea petelor pigmentare inestetice.

Cei care cauta pe internet „dermapen inainte si dupa”, trebuie sa stie ca procedura poarta denumirea de microneedling si dispozitivul din cadrul sau este folosit de multiple clinici de medicina estetica, de dermatologie sau chiar de saloanele de infrumusetare, fiind realizat din doua componente esentiale:

• o componenta electrica, ce se poate conecta la o sursa de energie;
• o componenta de unica folosinta realizata din 12 microace care sunt asezate in cerc.

Atunci cand dispozitivul este activat prin conectarea sa la o sursa de energie, microacele incep sa oscileze rapid, reusind sa patrunda in piele la o adancime potrivita, aleasa de medicul specialist, cu scopul de a trata suprafata tenului. De asemenea, si viteza poate sa fie setata manual.

Care sunt aspectele importante ale tratamentului cu dermapen: before and after

Persoanele care isi doresc sa se bucure de un ten intinerit, care sa fie perfect uniformizat, pot gasi pe motoarele de cautare multe informatii referitoare la tratamentul cu „dermapen: before and after”, pentru a afla daca aceasta este inteventia de care au nevoie sau nu.

Inainte de aplicarea tratamentului, este necesar ca fiecare pacient sa se pregateasca in mod corespunzator si sa tina cont de cativa pasi importanti, pentru a obtine rezultatele dorite. Printre acestia se numara si:

• folosirea produselor cosmetice pe baza de Retinol – unii specialisti recomanda pacientilor lor sa aplice pe fata produse care contin Retinol, cu o luna inainte de tratament;
• aplicarea unui tratament cosmetic – cu doua zile inainte de procedura de microneedling, este recomandata aplicarea unui tratament cosmetic care contribuie semnificativ la obtinerea unor rezultate satisfacatoare si cu un efect de lunga durata.

Dupa ce pacientii au beneficiat de tratamentul cu dermapen, trebuie sa tina cont de respectarea catorva conditii, pentru un ten sanatos si tratat corect. Printre acestea se numara si:

• nu trebuie sa se foloseasca produse care contin vitamina C, retinol sau acizi de fructe – din cauza faptului ca majoritarea produselor de acest fel au componente concentrate, este indicat sa nu fie folosite pentru o perioada de 7-10 zile, pana cand tenul se reface;
• utilizarea cremelor cu protectie solara – dupa procedura se recomanda folosirea cremelor care au un factor ridicat de protectie solara (SPF 50+), pentru a proteja tenul in mod corespunzator de razele ultraviolete;
• folosirea cremei hidratante – hidratarea este un pas necesar in ceea ce priveste perioada de dupa tratament, pentru uniformizarea corespunzatoare a tenului si pentru ameliorarea zonelor rosiatice.

Prin urmare, tratamentul cu dermapen se dovedeste a fi o varianta accesibila si necesara pentru toti cei care sufera de anumite probleme la nivelul tenului.