Meniu

Dermapen Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printre avantajele de care te poti bucura locuind in Capitala se numara si accesul la cele mai noi tehnologii de intinerire si infrumusetare, iar in acest sens, daca esti interesata de o procedura nedureroasa de rejuvenare a pielii, poti beneficia de o interventie minim invaziva si cu efecte de durata cu ajutorul dispozitivului Dermapen in Bucuresti.

Aparatul electric se foloseste de douasprezece micro-ace de unica folosinta care patrund rapid in piele, intr-un mod controlat si precis, refacerea ulterioara a tesuturilor realizandu-se printr-o productie accelerata de colagen care are rolul de a innoi celulele tegumentare, pentru un aspect mai tanar si mai tonifiat.

Unde gasesti Dermapen in Bucuresti?

Desi te poti gandi la un aparat ca oricare altul, trebuie sa stii ca procedura se efectueaza de catre un medic dermatolog si poti beneficia de tratamentul cu Dermapen in Bucuresti doar la o clinica specializata. Asigura-te ca alegi cele mai bune servicii, pentru cea mai eficienta procedura, optand pentru una dintre clinicile din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Dermapen
Rating
Website
Doctor SKiN
Clinica-Verificata
625 Ron
 • Pret sedinta Dermapen 625 Ron
 • Servicii de buna calitate
 • Proceduri eficiente
 • Cele mai noi si moderne aparate
 • Curatenia ireprosabila
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Dr. Dana Bratu
750-1.150 Ron
 • Pret sedinta Dermapen 750-1.150 Ron
 • Centru cu standarde inalte
 • Medic extraordinar, profesionist si serios
 • Personal amabil si atent la nevoile pacientilor
 • Punctualitatea
 • Preturi accesibile
 • Eficienta procedurilor
 • Se raspunde mai greu la telefon
Dr. Daniela Diveica
750 Ron
 • Pret sedinta Dermapen 750 Ron
 • Experienta foarte buna la cabinet
 • Rezultate bune ale interventiilor
 • Orientarea catre nevoile pacientului
 • Calitatea umana deosebita a medicului
 • Ambient modern, nou, cu aer occidental
Dermaspa
700 Ron
 • Pret sedinta Dermapen 700 Ron
 • Profesionalism
 • Tratamente inovatoare
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Produse profesionale
 • Ambient placut
 • Atmosfera relaxanta
Elskin
550-750 Ron
 • Pret sedinta Dermapen 550-750 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Promtitudine
 • Curatenie impecabila
 • Atmosfera primitoare
 • Preturi accesibile
 • La unele persoane, epilarea definitiva nu a avut rezultatul asteptat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti beneficia de tratamentul Dermapen in Bucuresti

Ca orice tehnologie noua, procedura de intinerire cu ajutorul micro-acelor actionate electric are nevoie de cunostinte de specialitate si experienta unor medici care au beneficiat de stadii de formare in acest sens, de aceea, alegand o clinica din clasamentul urmator pentru Dermapen in Bucuresti, te asiguri ca tratamentul este realizat cu profesionalism si competenta.

1. Doctor SKiN

Doctor SKiN din Bucuresti este o clinica premium care ofera servicii de dermatologie, estetica medicala, tratamente corporale, tratamente faciale si epilare definitiva. Printre procedurile efectuate cu cele mai moderne echipamente si tehnologii, 100 % sigure si certificate de FDA (Food and Drug Administration), cea mai exigenta agentie de protectie a consumatorilor, din Statele Unite, se numara si Dermapen.

Pe site-ul clinicii poti consulta ofertele periodice la diferte proceduri de infrumusetare de care poti beneficia aici. Pentru un pachet de 5 sedinte Dermapen 4 vei achita suma de 2.500 de lei sau 2.000 de lei, daca alegi sa faci tratamentul in perioada unei reduceri. O singura sedinta are pretul de 625 de lei.

Clientii clinicii sunt multumiti de serviciile prestate aici, pe care le apreciaza ca fiind de foarte buna calitate, dupa cum o dovedesc sutele de recenzii pozitive de pe Google. Profesionalismul si amabilitatea personalului, procedurile eficiente, cele mai noi si moderne aparate, atmosfera placuta si relaxanta, curatenia ireprosabila sunt aspecte frecvent consemnate in comentarii. Putinii clienti nemultumiti vorbesc despre preturi ridicate si intarzieri la programarile efectuate.

Vezi parerile pacientilor despre Doctor SKiN
Vezi Pareri

2. Dr. Dana Bratu

La cabinetul Dr. Dana Bratu din Bucuresti poti beneficia de o serie de proceduri estetice inovatoare, incepand cu tratamente laser, injectari cu acid hialuronic si botox, tratamente de rejuvenare faciala precum Dermapen 4, peeling chimic, peeling biorejuvenare, PRP etc. si pana la tratamente anticelulitice si epilare laser. Medicul, specialist in dermatologie, a participat la numeroase cursuri, workshop-uri si seminarii de pregatire pentru lucrul cu cele mai noi tehnologii in tratamentele estetice si dermatologice.

Multitudinea de servicii oferite se reflecta si in lista de preturi afisata pe site. O sedinta de microneedling cu Dermapen 4 are un pret cuprins intre 750 si 1.150 de lei.

Clientii acesti clinici de dermatologie si estetica din Bucuresti apreciaza ca este un centru la cele mai inalte standarde, cu un medic extraordinar, profesionist si serios, personal amabil si atent la nevoile pacientilor. De asemenea, sunt mentionate curatenia cabinetului, punctualitatea cu care se respecta orele de programare si eficienta procedurilor. Nemultumirea exprimata in unele comentarii vine de la faptul ca receptionerele raspund greu la telefon.

3. Dr. Daniela Diveica

Dr. Daniela Diveica este medic chirurg estetician care executa interventii chirurgicale din cele mai complexe alaturi de proceduri inovatoare de cosmetica profesionala, dintre care Dermapen 4, Monalisa Touch, Tixel, mezoterapie virtuala si altele. Medicul are numeroase aparitii in presa pentru rezultate deosebite si este adesea specialistul la care apeleaza si persoane cunoscute din lumea showbiz.

Preturile pentru tratamente si interventii chirurgicale care se pot realiza la clinica dr. Diveica se pot accesa pe site-ul web. O sedinta de tratament de rejuvenare cu Dermapen are un pret de 750 de lei.

Medicul are putine recenzii pe Google. Pacientii apreciaza experienta foarte buna la acest cabinet, rezultatele uimitoare ale interventiilor, orientarea catre nevoile pacientului si calitatea umana deosebita a medicului. Ambientul clinicii este apreciat ca fiind foarte modern, nou, cu un aer occidental.

4. Dermaspa

Dermaspa este departamentul antiaging al Institutului Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu din Bucuresti, centru de excelenta in dermatologie, medicina antiaging, estetica, implant de par si tratamente laser. Tratamentul cu Dermapen 4 se regaseste aici printre numeroasele tehnologii ultramoderne dedicate rejuvenarii pielii. Dr. Irinel Nedelcu este medic primar dermatolog, reprezentant al elitei dermatologiei romanesti, cu experienta la Spitalul Colentina si peste 20 de ani de proceduri de succes aplicate in dermatologia cosmetica la institutul pe care l-a infiintat.

Lista tarifelor pentru consultatiile si tratamentele diverse si complexe de care poti beneficia la Dermaspa este publicata pe site-ul web. Pentru o sedinta de terapie cu Dermapen 4, vei plati suma de 700 de lei.

Clinica din Bucuresti a reputatului dermatolog este apreciata pentru profesionalism, tratamente inovatoare, servicii medicale de inalta calitate. Pacientii recomanda acest centru si pentru ambientul placut si atmosfera relaxanta.

5. Elskin

Clinica Elskin din Bucuresti a fost infiintata in anul 2016, dupa experienta celor patru ani de succes pe piata serviciilor de estetica faciala si corporala din Cluj-Napoca, unde a fost unul dintre pionierii epilarii progresive cu laser. Procedurile de infrumusetare si intinerire a pielii cu Dermapen se efectueaza, alaturi de alte terapii inovative, cu seriozitate și dedicare, pentru a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate, orientate mereu catre nevoile clientului.

Preturile de pe site-ul clinicilor Elskin sunt afisate separat pentru sediul din Bucuresti si pentru cel din Cluj. Pentru tratamentul Dermapen in Bucuresti vei achita 550 lei pentru fata si gat, iar daca vrei sa incluzi si decolteul, vei plati 750 de lei pentru o sedinta.

Clinica din Bucuresti este apreciata de clienti pentru profesionalism, promptitudine in interventii, curatenie impecabila. Recenziile mai mentioneaza serviciile de inalta calitate, personalul deosebit de amabil, atmosfera primitoare si preturile accesibile. Exista si o nemultumire referitoare la epilarea definitiva care nu a avut rezultatul scontat.

Concluzii

Printre descoperirile recente in tehnicile si metodele de tratament antiimbatranire, procedura cu Dermapen in Bucuresti asigura rezultate vizibile dupa un pachet de sedinte efectuate profesional, la una dintre clinicile de dermatologie estetica din clasamentul de mai sus. Interventie minimum invaziva, nedureroasa si sigura, microneedling-ul sau terapia Dermapen ofera rezultate pe termen lung, intinerind, tonifiind si improspatand aspectul pielii. In orice procedura de infrumusetare, ai grija sa alegi intotdeauna calitatea garantata de experienta medicala si sutele de clienti multumiti!