Meniu

Dermapen pareri

Actualizat pe:

Atunci cand vine vorba de tratamentul dermapen, parerile sunt cat se poate de pozitive, atat din partea specialistilor, cat si din partea persoanelor care l-au practicat, procedeul fiind extrem de apreciat pentru beneficiile pe care le poate aduce. Asadar, daca iei in considerare sa incepi un astfel de tratament, in articolul de fata au fost selectate cateva informatii esentiale pe care va trebui sa le iei la cunostinta.

Dermapen pareri: care sunt recomandarile specialistilor?

Un prim aspect care trebuie adus in discutie atunci cand vine vorba de subiectul “dermapen pareri” consta in mentionarea recomandarilor pe care specialistii le ofera cu privire la acest tratament. Asadar, conform informatiilor de specialitate, dermapenul a fost proiectat pentru a veni in ajutorul pacientilor care:

● au nevoie de o reintinerire si revitalizare a tenului;
● se confrunta cu riduri, piele lasata sau linii neuniforme ale fetei;
● se confrunta cu pete aparute la nivelul fetei, acestea fiind cauzate de diversi factori precum melasma, lentigine sau anumite modificari pigmentare postinflamatorii.
● doresc sa scape de problemele de acnee;
● prezinta cicatrici, ca urmare a unor interventii medicale anterioare, de care vor sa scape;
● se confrunta cu vergeturi, acestea putand sa provoace numeroase insecuritati la nivel mental
● au nevoie sa le fie diminuate cearcanele.

Procedura este recomandata pentru toate tipurile de piele, ea fiind cat se poate de nedureroasa. In functie de zona corporala pe care se va lucra, medicul va putea sa opteze sau nu pentru anestezie locala, acest aspect urmand sa fie stabilit in cadrul primului consult.

In ceea ce priveste aspectul efectelor secundare, la momentul actual nu au fost identificati factori considerabili care sa merite adusi in discutie, procedeul numarandu-se printre cele mai sigure tratamente estetice intalnite, la momentul actual, pe piata. Nu exista pregatiri sau masuri specifice ce trebuie aplicate inainte de inceperea procesului sau, implicit, dupa incheierea acestuia. Fiecare tratament va include, in medie, in jur de 3-6 sedinte, in functie de nevoile si complexitatea cazului respectiv, clientul putand sa se consulte cu medicul pe tot parcursul procedeului.

Dermapen pareri: care sunt avantajele constatate de catre persoanele care au practicat deja procedeul?

Cel de-al doilea aspect important care trebuie adus in discutie cu privire la subiectul de referinta “dermapen pareri” consta in mentionarea avantajelor care au fost constatate de catre persoanele ce au luat deja parte la un asemenea procedeu estetic. Asadar, printre factorii importanti se numara urmatoarele aspecte:

● lucrarea se desfasoara intr-o perioada relativ rapida comparativ cu alternativele din domeniu, timpul unei sedinte putand sa varieze intre 20 si 60 de minute;
● sunt obtinute beneficii, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, rezultatele pozitive putand sa fie observate inca de la finalizarea primei sedinte;
● tratamentul poate fi personalizat pentru nevoile fiecarui client in parte, ceea ce poate duce la solutionarea mai multor tipuri de neplaceri estetice;
● procedeul poate fi aplicat pe orice zona a corpului;
● poate fi utilizat, atat individual, cat si in combinatie cu alte tratamente estetice care ii pot creste eficienta.

In concluzie, atunci cand vine vorba de dermapen, atat parerile specialistilor, cat si parerile persoanelor care au practicat un astfel de procedeu, sunt cat se poate de pozitive.