Meniu

Dermatologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Problemele pielii pot aparea din senin si pot crea durere, mancarimi sau disconfort si din acest motiv este recomandat sa mergi cat mai repede la dermatolog. In Bistrita sunt cativa medici recunoscuti pentru profesionalismul si rezultatele bune, iar din acest articol vei afla la care dintre ei poti merge la nevoie sau pentru un control de rutina.

Inainte de toate, indiferent ca este vorba de un dermatolog sau de un alt specialist, este important sa poti relationa cu el intr-un mod deschis, pentru a afla exact care este problema si ce este de facut pe mai departe. In municipiul Bistrita sunt cativa profesionisti la care poti merge cu incredere, din acest punct de vedere.

Cabinete de dermatologie din Bistrita la care sa mergi pentru un control

Daca te afli in cautarea unui cabinet de dermatologie in Bistrita, ai ajuns in locul potrivit. In cele ce urmeaza poti citi informatii utile despre cei mai buni profesionisti in domeniu:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alteo
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
200 Ron
 • Pret consultatie 200 Ron
 • Numeroase servicii de diagnostic si tratament
 • Medic dermatolog cu experienta
 • Sunt tratate persoane de toate varstele
 • Nu se respecta programarile
Estetderm
200 Ron
 • Pret consultatie 150 Ron
 • Clinica moderna ce este considerata un reper in materie de servicii medicale profesioniste
 • Medici dedicati si bine pregatiti
 • Preturi avantajoase
Casa Medicilor
120-200 Ron
 • Pret consultatie 120-200 Ron
 • Medici cu experienta si cu reputatie in domeniu
 • Numeroase tratamente si investigatii dermatologice
 • Personal cu atitudine pro-pacient
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top cabinete de dermatologie din Bistrita

Un bun profesionist, fie ca vorbin de dermatologie in Bistrita sau oriunde in tara, trebuie sa aiba pregatire vasta si o experienta care pe multi ii ajuta ca dintr-o singura privire sa stie despre ce afectiune cutanata este vorba. In plus, este foarte important ca respectivul cabinet sa fie dotat cu aparatura performanta, utila pentru un diagnostic corect si pentru un tratament adecvat.

In continuare poti afla tot ce te intereseaza despre experienta la dermatolog in Bistrita: preturi, servicii si parerile pacientilor care au trecut pragurile clinicilor:

1. Alteo

Clinica Alteo a fost infiintata in 1993, fiind o clinica moderna, in care sunt oferite servicii de diagnostic si tratament medical de specialitate. In cadrul cabinetului de dermatologie activeaza un doctor dermatolog apreciat in Bistrita: dr. Oana Man, care a absolvit UMF Cluj Napoca in 2009 si a lucrat timp de 7 ani ca medic rezident in cadrul clinicii de Dermatologie din Spitalul Judetean de Urgenta Cluj-Napoca. Tot aici lucreaza si dr. Loredana Faur, medic specialist dermatovenerologie.

Costul unei consultatii la acest cabinet este de 200 de lei. Serviciile oferite sunt: dermatologie estetica, dermatologie pediatrica, dermatovenerologie, dermatoscopie, tratamentul afectiunilor cutaneo-mucoase, etc. Persoane de toate varstele pot veni la acest cabinet pentru a primit tratamentul si recomandarile de care au nevoie, in functie de afectiune.

Cei care au ajuns la Alteo si au beneficiat de serviciile clinicii au spus, in majoritate, ca sunt multumiti de servicii. Sunt persoane care intaresc calitatea actului medical de aici in special in problemele grave si complexe ce tin de dermatologie. Unele persoane reclama insa faptul ca nu se respecta programarile si ca, din acest motiv, se asteapta mult la usa pentru o consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Alteo
Vezi Pareri

2. Estetderm

Aceasta clinica de dermatologie din Bistrita Nasaud a aparut pe piata in 2009, fiind un reper al calitatii actului medical din aceasta zona a tarii. Misiunea clinicii este aceea de a le oferi pacientilor servicii dermatologice si de estetica medicala de calitate superioara, intr-un cadru modern si civilizat. In cadrul departamentului de Dermatologie-Venerologie sunt mai multi medici specialisti dedicati si bine pregatiti.

Tariful pentru o consultatie la Estetderm este de 150 de lei. Cu ajutorul aparaturii ultramoderne si prin intermediul bunei pregatiri a medicilor se fac aici: cauterizari ale leziunilor cutanate, cauterizari cu Radiocauterul Ellman, chiuretajul leziunilor, evacuarea comedoanelor, biopsii cutanate, avulsii unghiale, extinctia lipoamelor si a chisturilor, excizii de nevi.

Parerile exprimate de catre persoanele care au beneficiat de serviciile clinicii sunt in majoritate pozitive, ce sustin ca experientele au fost unele placute. Sunt apreciate in special rezultatele tratamentelor si profesionalismul cadrelor medicale.

3. Casa Medicilor

Casa Medicilor este o policlinica in care sunt adunate mai multe specialitati medicale. In cadrul cabinetului de dermatologie din Bistrita isi desfasoara activitatea dr. Stefan Pop si dr. Loredana Faur. In cadrul consultatiilor de specialitate de aici, oamenii primesc sfaturi pentru ingrijirea pielii, dar si tratamentul de care au nevoie, in functie de afectiune.

O consultatie simpla la un medic dermatolog din Bistrita, de la Casa Medicilor, are un tarif de 120 de lei, o consultatie complexa costa 150-200 de lei, iar o consultatie de urgenta are un cost de 200 de lei. Cateva dintre serviciile puse la dispozitie aici sunt: biopsie Punch, biopsie clasica, dermatoscopie, cauterizari, precum si tratamente dermato-cosmetice.

Pacientii care au facut cel putin o vizita la Casa Medicilor se declara multumiti de experienta pe care au trait-o. Oamenii apreciaza in special faptul ca atitudinea personalului medical este una pro-pacient. Din acest motiv, le recomanda si altora sa apeleze la serviciile clinicii cu incredere.

Concluziile noastre

Afectiunile cutanate nu tin cont de varsta, sex sau statut social, de aceea, atunci cand apar semne care te fac sa-ti pui intrebari, cel mai bine este sa mergi la un medic dermatolog. In Bistrita sunt cateva cabinete in care poti gasi adevarati profesionisti. Preturile consultatiilor nu sunt unele mari, ci sunt la fel ca in restul oraselor din tara.

Fa-ti timp ca macar o data pe an sa ajungi la un consult dermatologic, iar in acest fel vei reduce riscurile unei boli fatale, cum este cancerul de piele!