Meniu

Dermatologie Sector 1

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de un diagnostic corect pentru o afectiune a pielii, parului sau unghiilor, poti merge la o clinica de dermatologie din sector 1 pentru a afla daca boala se afla in stadiu incipient sau avansat, in oricare dintre situatii fiind identificate tratamente potrivite.

Controlul periodic este la fel de important, iar specialistii recomanda efectuarea acestuia macar o data pe an. Chiar daca nu ai probleme la nivelul pielii, poti trece pe la o clinica din capitala unde se ofera servicii moderne din aceasta ramura medicala si unde colectivul medical are experienta vasta, in ideea de prevenire a afectiunilor sau de a interveni asupra unor aspecte estetice in vederea imbunatatirii acestora.

Care este cea mai buna clinica de dermatologie din sector 1?

Locuiesti in sector 1 si vrei sa mergi la o clinica de dermatologie in viitorul apropiat? Primul pas este sa te documentezi in prealabil despre variantele pe care le ai la dispozitie, acestea fiind destul de numeroase. Tabelul din continuare iti poate fi de folos in acest demers, deoarece surprinde cele mai importante detalii despre clinicile de top din acest sector al capitalei:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Derma360
Clinica-Verificata
230-150 Ron
 • Pret Consultatie 230-150 Ron
 • Echipa medicala cu experienta vasta
 • Raport calitate pret satisfacator
 • Personal amabil
 • Curatenie
Dr. Leventer Centre
210-642 Ron
 • Pret Consultatie 210-642 Ron
 • Gama variata de servicii din sfera dermatologiei
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Clinica ingrijita
 • Timpul de asteptare se poate prelungi uneori
Top-Derm Clinics
460 Ron
 • Pret Consultatie 460 Ron
 • Varietate larga de servicii
 • Act medical de calitate
 • Personal atent la nevoile pacientului
 • Clinica moderna si primitoare
R1 Aesthetic
300-500 Ron
 • Pret Consultatie 300-500 Ron
 • Tratamente dermatologice complexe
 • Posibilitate de a face consultatie in regim de urgenta
 • Personal amabil si profesionist
 • Produse de calitate
Dermaceutica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Abordari de ultima generatie
 • Personal cu experienta
 • Profesionalism si sprijin
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cea mai buna clinica de dermatologie din sector 1?

Persoanele care locuiesc in sector 1 sau vor sa mearga acolo special pentru o clinica de dermatologie pot intampina dificultati in alegerea cabinetului sau clinicii potrivite, tinand cont de diversitatea acestora.

Tocmai de aceea, urmatoarele paragrafe isi propun sa ofere raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale pacientilor si sa ii ghideze pe acestia catre unitatea medicala care asigura tratamente calitative de dermatologie in sector 1 si care se preteaza unor cerinte precum raport calitate pret satisfacator si personal amabil:

1. Derma360

O pozitie fruntasa in preferintele pacientilor din sector 1 atunci cand vine vorba despre o clinica de dermatologie care ofera servicii de calitate o constituie Derma360, unde activeaza o echipa formata din medici specialisti si medici primari specializati in dermato-venerologie, care si-au reunit experienta pe care au acumulat-o in timpul anilor de studiu si cercetare, desfasurati pe trei continente, in unitati medicale precum Spitalul Universitar Henri Mondor din Paris si Spitalul Universitar San Martino din Genova, printre altele.

Consultatia la medic specialist are pretul de 230 de lei si nu include dermatoscopie, tricoscopie sau examen cu lampa Wood. La medic primar, acelasi tip de consultatie costa 250 de lei.

Pacientii se arata multumiti de calitatea serviciilor oferite in aceasta clinica, lucru ce reiese din recenziile si recomandarile pozitive pe care acestia le-au lasat in mediul online. Personalul este descris ca fiind implicat, amabil, rabdator, comunicativ si orientat catre nevoile pacientului. Curatenia din clinica si preturile accesibile sunt alte aspecte apreciate. Profesionalismul si conditiile sunt doua dintre motivele principale pentru care clinica este notata pozitiv. Fara a contesta pregatirea medicilor si conditiile clinicii, exista si pacienti care spun ca tratamentele pe care le-au primit nu au functionat pentru ei.

Vezi parerile pacientilor despre Derma360
Vezi Pareri

2. Dr. Leventer Centre

Urmatoarea optiune pe lista pacientilor din sector 1 care se intereseaza cu privire la cea mai buna clinica de dermatologie din apropierea lor se inscrie si dr. Leventer Centre, prima clinica din Romania care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii. Aici se asigura o gama variata de servicii si tratamente din sfera dermatologiei clinice, dermatopatologiei, dermato-oncologiei si dermatoesteticii, pentru persoanele de orice varsta. Echipa multidisciplinara se ocupa de tratarea a peste 3.000 de boli din aceasta ramura a medicinei.

Pe partea de dermatologie clinica, pretul unei consultatii la medic primar este de 265 de lei si 210 lei pentru o consultatie la medic specialist. Pentru o consultatie la dr. Mihaela Leventer, tariful este de 642 de lei. La dermato-oncologie, tariful unei consultatii la medic primar este de 245 de lei, iar la medic specialist 185 lei. Pretul consultatiei efectuate de dr. Mihaela Leventer este de 374 de lei. Pentru sfera dermatoestetica, consultatia la medic primar este 265 lei si 210 lei la medic specialist. Pacientii pot alege si aici o consultatie la dr. Mihaela Leventer, pentru 642 lei.

Cei mai multi dintre pacientii acestei clinici spun ca au avut o experienta placuta si recomanda mai departe serviciile. Profesionalismul, rabdarea, empatia, modul de comunicare, disponibilitatea de a raspunde la orice intrebare si de a explica pe indelete diagnosticul si tratamentul sunt cateva dintre trasaturile atribuite personalului. Clinica este ingrijita si dotata cu aparatura moderna. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti care s-au declarat nemultumiti, pe fondul nerespectarii programarilor si timpului de asteptare indelungat.

3. Top-Derm Clinics

Top-Derm Clinics este o alta varianta avantajoasa pentru cei care vor sa beneficieze de servicii de inalta calitate la o clinica dermatologica moderna si care locuiesc in sector 1. In cadrul acestei clinici sunt acoperite 20 de discipline medicale, printre care si dermatologia. Colectivul din acest departament este format din medici primari si medici specialisti, care se ocupa de diagnosticare si de tratamente mai mult sau mai putin complexe.

Consultatia are tariful de 460 de lei.

Pacientii se declara placut impresionati de serviciile oferite in aceasta clinica, mentionand faptul ca medicii sunt profesionisti, implicati, empatici si foarte atenti la nevoile pacientului. Inclusiv personalul de la receptie este caracterizat ca fiind amabil si atent. Actul medical este de o calitate inalta, clinica este moderna, primitoare si are o estetica foarte apreciata prin prisma arhitecturii si a amenajarii interioare. In plus, este dotata cu aparate performante. O parte dintre pacienti considera ca preturile sunt prea mari si unii dintre acestia afirma ca tratamentele primite nu au functionat pentru ei.

4. R1 Aesthetic

O clinica de dermatologie pe care o poti alege in sectorul 1 este R1 Aestethic Clinic, unde se efectueaza o suita variata de tratamente dermatologice. Aici se mizeaza pe o abordare complexa pentru rezolvarea problemelor medicale ale pacientilor, fiind folosite produse premium. Misiunea clinicii este de a asigura tratamente de inalta calitate intr-un ambient placut si elegant.

Pretul unei consultatii dermatologice este de 300 lei. Tariful pentru o consultatie in regim de urgenta este de 500 de lei.

Asa cum reiese din relatarile pacientilor, care se arata multumiti de calitatea actului medical si de experienta pe care au avut-o in clinica, colectivul este primitor, serios si priceput. Amabilitatea si profesionalismul sunt alte doua trasaturi atribuite personalului. Atmosfera este una placuta, iar produsele folosite sunt de calitate. Preturile sunt accesibile, iar angajatii de la receptie sunt in egala masura apreciati. Procedurile sunt explicate pas cu pas si unii pacienti sustin ca au gasit sprijin la personalul clinicii atat in timpul interventiei, cat si postinterventie.

5. Dermaceutica

Dermaceutica este o alta optiune foarte buna pentru pacientii care se afla in sector 1 si cauta o clinica de dermatologie unde calitatea primeaza. In fiecare zi, dr. Monica Darmanescu se ocupa de gestionarea tratamentelor pentru pacientii adulti cu boli dermatologice (medicale si chirurgicale). Este preocupata de abordari de ultima generatie in sfera dermatooncologiei si a participat la mai multe cursuri si la un stagiu de instruire in cadrul unei clinici de dermatologie si dermatooncologie din Germania.

Consultatia efectuata de medic primar costa 300 de lei la aceasta clinica.

Mai multi pacienti recomanda serviciile si spun ca au avut o experienta reusita, mentionand profesionalismul echipei medicale, precum si sprijinul si ajutorul de care au beneficiat la clinica. O pacienta a relatat faptul ca in timpul consultatiei a fost grabita si ca nu este multumita de tratamentul pe care l-a primit.

Concluzii

Este destul de usor sa identifici o clinica de dermatologie care ofera servicii de inalta calitate, chiar daca in sector 1 exista multe astfel de unitati medicale si alegerea poate parea dificila. Fie ca vrei un control de rutina, un tratament pentru o afectiune sau o procedura de infrumusetare a pielii, este important sa alegi o clinica unde se prioritizeaza calitatea actului medical si confortul clientului.

Exista suficiente clinici si cabinete de dermatologie in sector 1 care bifeaza aceste cerinte si care ofera servicii la standarde inalte, indiferent de complexitatea tratamentului de care ai nevoie.