Meniu

Dermatologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai o problema medicala care tine de dermatologie, in Sector 2, Bucuresti sunt cateva clinici foarte bune la care poti sa apelezi cu incredere. Dupa cum vei putea observa din acest articol, medicii care isi desfasoara activitatea in aceste locatii sunt foarte bine pregatiti, unii dintre ei fiind membri ai unor societati nationale sau internationale de dermatologie.

Un alt plus al clinicilor de dermatologie din sectorul 2 este ca sunt dotate cu aparatura performanta, care permite diagnosticarea timpurie a afectiunilor cutanate. Aceste avantaje majore fac ca numarul pacientilor care le trec pragul sa fie unul generos, in fiecare zi.

Citeste informatii utile despre clinici de dermatologie din sector 2!

Pentru a descoperi un cabinet de dermatologie in Bucuresti, sector 2, care sa corespunda tuturor nevoilor si exigentelor tale, citeste informatiile din acest tabel si poti lua apoi o hotarare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dermashape
Clinica-Verificata Badge-Specializare-Principala
230 Ron
 • Pret consultatie 230 Ron
 • Clinica dotata cu aparatura de ultima generatie
 • Sunt tratate persoanele de toate varstele
 • Preocupare intensa pentru depistarea si tratarea cancerelor pielii
 • Oferta generoasa de servicii
 • Se asteapta mult pentru o consultatie (cateva luni)
Dr. Hatami Afshin
250 Ron
 • Pret consultatie 250 Ron
 • Medic cu experienta si bine pregatit
 • Varietate de servicii dermatologice
 • Aparatura performanta
 • Uneori nu se respecta programarile
Crisderma
200-250 Ron
 • Pret consultatie 200-250 Ron
 • Medic cu experienta de peste 20 de ani si cu o buna pregatire profesionala
 • Oferta vasta de servicii dermatologice
 • Atmosfera placuta
 • Situat intr-o zona usor accesibila a Bucurestiului
 • Unii oameni nu au fost multumiti de rezultatele tratamentelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor de dermatologie din Sector 2, Bucuresti

Oamenii au anumite cerinte de la o clinica de dermatologie din Sector 2: sa aiba o echipa medicala de top, echipamente de ultima ora pentru diagnosticarea diverselor afectiuni, curatenia sa fie exemplara, iar atmosfera sa emane familiaritate si siguranta.

Iata 3 clinici din Sectorul 2 in care sunt respectate toate aceste cerinte:

1. Dermashape

In clinica Dermashape sunt tratate toate problemele pielii, unghiilor si parului, indiferent de varsta pacientilor, fiind oferite servicii individualizate pentru diverse afectiuni. O preocupare intensa este legata de preventia, diagnosticul si tratamentul cancerelor cutanate. Dr. Kostas Koutsioukis a urmat numeroase cursuri internationale de dermatoscopie si de reconstructii cutanate, in Paris si Viena, si este un medic dermatolog in Bucuresti, Sector 2 care este apreciat pentru activitatea sa.

Tariful unei consultatii dermatologice este de 230 de lei.

Sunt multi pacienti care sunt foarte multumiti de experienta traita la Dermashape. Unii dintre ei spun ca profesionalismul de aici este de nota 10, clinica fiind data ca exemplu si pentru celelalte din acest domeniu. Medicii sunt catalogati ca fiind adevarati maestri ai meseriei, care trateaza cu calm, rabdare si dedicare fiecare caz. La capitolul „bila neagra” oamenii au mentionat ca se asteapta si trei luni pentru o consultatie.

Vezi parerile pacientilor despre Dermashape
Vezi Pareri

2. Dr. Hatami Afshin

La clinica dr. Hatami Afshim sunt tratate afectiunile dermatologice si se fac si proceduri sau tratamente estetice. Cateva dintre afectiunile tratate sunt: dermatofibrom, angiocheratom, angiofibrom, epitelioame, chisturi sebacee, unghii incarnate, melanoze etc. Dr. Hatami este bine pregatit si cu o vasta experienta in dermatologie, iar aparatura folosita este una performanta care ajuta la diagnosticarea exacta.

Pretul unei consultatii de dermatologie este de 250 de lei.

Profesionalismul acestui medic iese in evidenta din parerile exprimate pe internet de catre pacientii sai. Oamenii spun ca doctorul ii trateaza cu toata atentia, acordandu-le timpul necesar si explicandu-le pe intelesul lor care este problema si cum poate fi solutionata. Aparatura folosita in acest cabinet de dermatologie din sector 2 si serviciile oferite sunt catalogate de cei mai multi dintre oameni drept unele de top. Exista insa si o nemultumire in randul unor persoane, si anume faptul ca uneori nu se respecta programarile.

3. Crisderma

In cadrul Crisderma Bucuresti, sector 2, se ofera consultatii de dermatologie, venerologie, chirurgie plastica si dermatocosmetica. Cabinetul este situat intr-o zona usor accesibila a Bucurestiului si ofera o atmosfera foarte placuta, intr-un spatiu dotat cu aparatura si instrumentar de ultima ora. Personalul medical are o experienta in domeniu de mai bine de 20 de ani. Echipa este condusa de dr. Floarea Cozma, medic primar dermato-venerolog cu multiple cursuri de specialitate la activ si membra a mai multor foruri nationale si internationale (Societatea Romana de Dermatologie, Societatea Europeana de Dermato-Venerologie etc.).

Costul unei consultatii la aceasta clinica de dermatologie din sectorul 2 este de 250 de lei, la medicul primar, si de 200 de lei la medicul specialist.

Unii dintre pacientii acestei clinici si-au exprimat parerea in mediul online referitor la serviciile pe care le-au obtinut. Multe persoane spun ca au fost impresionate de atitudinea personalului, de atentia si profesionalismul cu care cadrele medicale isi exercita profesia. De asemenea, bucurestenii sunt multumiti si ca accesul este unul usor, clinica fiind situata la 3 minute de piata Iancului si Piata Muncii. Cum este si firesc, sunt insa si persoane care nu au fost multumite de tratamentele primite sau de rezultatul unor interventii.

Concluziile noastre

In clinicile de dermatologie din Sector 2, Bucuresti, profesionalismul este la el acasa. Medicii au pregatire solida, activeaza de ani buni in acest domeniu si se folosesc de aparatura de ultima ora pentru a diagnostica afectiunile dermatologice si a le trata in consecinta.

Pretul pentru o consultatie la dermatolog in Bucuresti, Sector 2, este, de regula, mai mare de 200 de lei, usor mai ridicat in comparatie cu clinicile de specialitate din restul tarii. Majoritatea oamenilor pleaca insa multumiti de experienta pe care au avut-o.