Meniu

Dermatologie pediatrica Arad

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi impreuna cu fiul sau fiica ta la un dermatolog de copii in Arad? Atunci mai ramai cateva momente la acest articol! Pentru a-ti simplifica procesul de cautare a unei clinici corespunzatoare care sa raspunda prompt nevoilor copilului tau, ti-am selectat unele dintre cele mai bune variante pe care le poti lua in considerare.
Cu toate ca nu este o oferta bogata de cabinete si clinici de dermatologie in Arad, mai jos vei putea gasi exact ce ai nevoie. Dermatita atopica, infectiile micotice ale pielii si dermatita seboreica sunt printre cele mai raspandite afectiuni in randul micutilor pentru care este nevoie de un dermatolog profesionist si calificat.

Cat costa o consultatie la un dermatolog de copii in Arad?

In ceea ce priveste tarifele pentru o consultatie la un dermatolog de copii in Arad, trebuie sa stii ca acestea pot fi influentate de o multime de factori printre care se numara si: eficienta tratamentelor recomandate, performanta echipamentelor utilizate si nivelul de experienta a medicului. Consulta si tu tabelul de mai jos si verifica preturile aplicate in unele dintre cele mai frecventate clinici de dermatologie din Arad:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Frentiu Ioana
Clinica-Verificata
230 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 230 Ron
 • Tratamente dermatologice multiple si eficiente
 • Medic primar in dermatologie
 • Aparate ultra-moderne
 • Experienta de peste 18 ani in domeniu
 • Servicii de calitate
 • Exista cativa pacienti care nu au fost multumiti de serviciile prestate
Mediqa
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Tehnologii si aparaturi moderne
 • Personal medical calificat si cu experienta
 • Cabinet medical privat
 • Curatenie, implicare si conditii sigure
 • Timpul de asteptare poate fi prelungit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici in care poti gasi un dermatolog de copii in Arad

1. Dr. Frentiu Ioana

Frentiu Ioana este medic primar dermatolog de copii in Arad, care a avut un lung traseu profesional pana cand si-a deschis propriul cabinet individual. Cu o experienta in dermatologie de 18 ani, 8 ani la Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara si 10 ani in Arad, ca asistent universitar, medicul a dobandit o serie generoasa de cunostinte si abilitati esentiale in cariera sa. Datorita dotarii cabinetului cu aparate ultra-moderne ca Alma Pixel CO2 si Harmony XL Pro prin intermediul carora efectueaza proceduri dermatocosmetice si dermatoterapeutice, pacientii au ocazia de a obtine rezultate excelente. Printre serviciile dermatologice oferite, medicul trateaza cu succes urmatoarele afectiuni: alopecie, psoriazis, rozacee, nevi, infectii, dermatita atopica, seboreica, tumori ale pigmentarii, afectiuni ale unghiilor etc.
Pretul pentru o consultatie la acest dermatolog porneste de la 230 lei.
Cu toate ca majoritatea parerilor pacientilor sunt pozitive, apreciind calitatea si eficienta tratamentelor recomandate, exista si pacienti care nu au fost tocmai multumiti de serviciile prestate. Din fericire, aceste cazuri sunt extrem de rare.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Frentiu Ioana
Vezi Pareri

2. Mediqa

Mediqa este un centru medical privat infiintat in 2012 in cadrul caruia poti gasi un dermatolog de copii in Arad, care sa trateze problema cu care cel mic se confrunta. Cabinetul este membru al grupului Signal Iduna, unul dintre liderii asigurarilor de sanatate de pe piata germana. Datorita echipamentelor si aparaturilor utilizate, cabinetul ofera pacientilor unele dintre cele mai calitative servicii din oras, cu rezultate optime de lunga durata. Personalul medical calificat si tehnologiile moderne denota profesionalism. Dermatologul pediatru poate trata afectiuni precum: leziuni cutanate, nevi pigmentari, tumori cutanate benigne sau maligne, papiloame, verugi vulgare, angioame etc.
Pretul pentru o consultatie la un dermatolog este de 230 lei.
Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile clinicii au fost multumiti de amabilitatea si promptitudinea personalului medical, curatenia ireprosabila si conditiile bune in care activitatea este desfasurata. Cu toate acestea, exista si recenzii negative care fac referire la un timp mult prea lung de asteptare.

Concluzii

Vrei sa gasesti un dermatolog de copii in Arad care sa analizeze cu atentie problema micutului tau, dupa care sa stabileasca un plan eficient de tratament? Scapa de grija cautarii pe cont propriu a cabinetului potrivit si ia in considerare variantele pe care ti le-am selectat cu atentie. Stim ca sanatatea copilului este prioritatea fiecarui parinte, motiv pentru care te asiguram ca medicii de mai sus sunt calificati si priceputi in stabilirea unui diagnostic, dar si a unei solutii adecvate.