Meniu

Indepartare tatuaj Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu ani in urma ti-ai dorit ca pielea ta sa poarte insemnele unei stari de spirit, ale unui legamant sau ale unor simboluri la moda, timpul a trecut si simti ca ele nu te mai reprezinta, de aceea cauti servicii de indepartare tatuaj in Craiova. In functie de calitatea pigmentului folosit la tatuaj si de adancimea la care se gaseste acesta, numarul de sedinte necesar pana la estompare sau stergere totala de pe piele poate varia, la fel si perioada de timp pana la rezultatul dorit, de aceea iti doresti sa te adresezi unui cabinet specializat din orasul tau, pentru a-i putea accesa usor serviciile.

Articolul de fata iti va arata incotro sa te indrepti in Craiova pentru indepartarea tatuajului si la ce trebuie sa te astepti de la experienta intr-un astfel de cabinet.

Unde mergi pentru indepartare tatuaj in Craiova?

Pentru tine, servicii profesionale de indepartare tatuaj in Craiova inseamna rezultate bune in timp scurt, lipsa durerii, personal calificat si aparatura de calitate. Poti gasi toate aceste calitati la salonul din tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare tatuaj
Rating
Website
Madalin Serban
1 Clinica-Verificata
(23)
Vezi Păreri
250-2.500 Ron
  • Pret Indepartare tatuaj 250-2.500 Ron
  • Servicii de calitate
  • Cel mai bun salon de indepartare tatuaj la nivelul mai multor orase
  • Rezultate uimitoare
  • Proceduri eficiente chiar de la prima sedinta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Salonul de top cu servicii de indepartare tatuaj din Craiova

Inainte de a decide sa mergi pentru indepartare tatuaj in Craiova la un salon specializat, vei avea nevoie de informatii suplimentare legate de calitatea serviciilor, de preturile practicate si de parerile persoanelor care s-au aflat la un moment dat in situatia de a nu-si mai dori tatuajul si au apelat la serviciile specializate ale cabinetului de top din oras.

Madalin Serban

Salonul Indepartare Tatuaje Craiova by Madalin Serban este locul pe care il cauti pentru a sterge pigmentul de pe pielea ta si a elimina tatuajul care ti-a adus acum ceva timp bucurie. Te poti bucura acum de sedinte de indepartare tatuaj profesioniste, sigure si eficiente, realizate cu ajutorul tehnologiei laser. Specialistul Madalin Serban dispune de un aparat original Pico Way, o investitie de 160.000 de dolari, cu ajutorul caruia se pot elimina tatuaje multicolore si stridente de pe toate tipurile de piele. Aparatul produce pulsuri de energie ultra-scurte in picosecunde, care creeaza un impact foto-mecanic care sparge cerneala tatuajului in particule mai mici si mai usor de inlaturat. Tehnologia duce la rezultate eficiente, disconfort minim si riscuri foarte mici de efecte secundare.

In functie de complexitatea, adancimea si marimea tatuajului, costurile indepartarii lui pot varia intre 250 si 2500 de lei.

Clientii salonului il recomanda prin intermediul recenziilor de pe Facebook pentru calitatea serviciilor, profesionalismul si implicarea lui Madalin Serban, rezultatele uimitoare si eficienta procedurilor chiar de la prima sedinta. Persoanele care au beneficiat de indepartarea tatuajului la Craiova spun ca este cel mai bun salon din tara, care a reusit sa obtina stergerea pigmentului acolo unde alte saloane, cu aceeasi metoda sau cu alte tehnici, au dat gres.

Concluzii

Indiferent ca esti locuitor al judetului Dolj sau vii din alt oras al tarii, poti beneficia de cele mai bune servicii de indepartare tatuaj la Craiova, la salonul profesional al lui Madalin Serban, in care se obtin rezultate deosebite si stergerea unor tatuaje dificile, cu pigmenti rezistenti, viu colorati si infiltrati in profunzimea pielii.

Calitatea echipamentelor folosite si pregatirea temeinica a tehnicianului asigura un grad ridicat de multumire a clientilor care au calcat pragul acestui cabinet din Craiova, demonstrat de zecile de marturii pozitive lasate prin intermediul recenziilor.