Meniu

Madalin Serban Pareri

Actualizat pe:
Pareri (23)
IR
Ionela Raia
2 years

Recomand cu toata increderea, in doar 3 ședințe a reușit sa ma scape de sprancenele tatuate inestetic, fără durere și fără urme de cicatrici!!!

RS
Raul Sofei
2 years

Recomand cu încredere! Pe lângă faptul ca este foarte de treaba, lucrează cu foarte mult profesionalism, foarte curat, aparatura de ultima generație, rezultatul este clar vizibil după prima ședința. La mine a ieșit de tot și nu se mai observa nimic!

GC
Gianina Cristina
2 years

Profesionist! Iți mulțumesc mult! după o ședință am scăpat de un “stres” pe care-l aveam de fiecare dată când mă priveam in oglindă. Recomand!!!!

MA
Marina Andreea
2 years

Recomand!!! 🔝 Un profesionist desavarsit, dupa o singura sedinta am reusit sa scap de tatuajul pe care-l aveam la sprancene.

RM
Raluca Marina Fuiorea
2 years

Recomand cu toata increderea, omul face minuni in doar cateva sedinte, adica eu sunt super incantata de cum a evoluat stergerea tatuajului.

CP
Claudia Popescu
2 years

Sa ajungi cu taxiul din Sibiu până la Craiova, asta inseamna ca esti cel mai bun ! Pe lângă profesionalism are si bun simt .Din pacate nu pot da mai mult de 5 stele.10000 de stele. Multumesc frumos pentru tot

TM
Tunaru Mihaela
2 years

Multumesc mult pentru profesionalismul de care dai dovadă! In 4 sedinte ai reușit sa-mi îndepărtezi tatuajele de la sprâncene. 👏

OO
Oli Olivia
2 years

A reușit sa elimine un tatuaj permanent în zona sprâncenelor ( era inestetic si începea sa capete noanta de albastru). Totul în 6 ședințe, fără nici o cicatrice. Toată stima și respectul, pt profesionalismul de care a dat dovada! Recomand!!!!

DA
Doris Andrei
1 year

Recomand cu mare incredere, aceste rezultate au venit în timp pentru diminuarea riscului cicatricelor, au fost 5 sedinte și un rezultat spectaculos, nu am rămas cu niciun semn, iar pielea a ramas cu aceeași textura ca înaintea tatuajului. Big up

AP
Adina Purcaru
1 year

un mega profesionist, am reusit in 2 sedinte ce n am reusit in 5 sedinte la unul dintre cele mai selecte saloane din Craiova, am fost la Bucuresti la prestigioasa Academie de dermopigmentare sprancene, plus inca 2 sedinte cu metoda magnetica de indepartare tatuaj….am ramas cu un pigment rosu, fff inestetic si accentuat, iar dupa numai o sedinta pigmentul roz a disparut complet, iar a 2 sedinta am facut o pt mici retusuri….sunt mega incantata, pot sa zic ca am incercat tot ce exista pt indepartarea tatuajului la sprancene, chiar si substanta minune, unica in tara care se gaseste doar la un singur salon din Bucuresti si degeaba, durere mare si 00 rezultat….Vi l recomand cu toata increderea si ma bucur ca in sfarsit am reusit sa scap de tatuajul meu de la sprancene facut din 2008….

AI
Aleksandra Isis
1 year

Profesional este cuvantul prin care as descrie experienta la acest salon de indepartare a tatuajelor. In 2 sedinte tatuajul nedorit a dispărut.

LT
Lucian Tufiș
1 year

Foarte mulțumit de rezultat! Am reușit în 10 sedinte sa elimin un tatuaj fără nici un semn! Pur și simplu pielea a rămân cum a fost înainte de tatuaj! Recomand cu încredere!

AP
Andreea Predoaica
1 year

Foarte multumita si recomand cu incredere!! Tatuajul meu a fost sters intergral dupa doar cateva sedinte fara nici un fel de cicatrice! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

AM
Avram Mircea
1 year

Am avut un tatuaj de îndepărtat și a ieșit dintr-o singura ședința. Băiatul este super de treaba și chiar își da interesul!

AB
Andreea Barbu
1 year

Buna! Am 5 ședințe făcute la Mădălin și urmează ultima ședința , in aceste 5 ședințe a ieșit pigmentul aproape in totalitate , nu am rămas cu semne , durerea este minima , Mădălin este atent și profesionist ! Recomand !

LS
Larisa Staicu
1 year

Am făcut 5 ședințe la un tatuaj pe clavicula, s-au văzut rezultate chiar după prima ședința!! Nu am rămas cu semne, durerea este suportabila. Madalin este un profesionist, vi-l recomand din suflet!! 🔝

GG
Gabriela Gabriela
1 year

Am avut un tatuaj la sprâncene și după doar 5 sedinte au ieșit total! Madalin este un tip interesat sa ajute oamenii! Recomand cu tot dragul!

AR
Antonia Roberta Iustulin
1 year

Foarte mulțumită! Recomand cu drag! Tatuajul a fost îndepărtat după 2 sedințe fără nici o urma de cicatrice!

AC
Andreea Codruța Ionescu
1 year

Recomand cu încredere Îndepărtare Ștergere Tatuaje Craiova by Mădălin Șerban! In anul 2018 am decis să-mi șterg tatuajul pe care îl aveam și Mădălin a fost persoana care mi-a fost alături timp de 4 ani. Am făcut in jur de 12 ședințe și sunt foarte mulțumită! Mădălin, mulțumesc pentru răbdare si pentru sfaturile pe care mi le-ai dat pe aceasta perioadă!

CC
Camy Camelia
1 year

Am făcut 8 sedinte de indepartare la un tatuaj permanent la sprâncene, făcut cu pigment corporal acum mulți ani în urma! Nu a rămas nici o cicatrice sau urma la finalul îndepărtării! Îl recomand cu încredere pe Mădălin! Mulțumesc frumos!

AD
Anca Dragomir
1 year

Daca si voi aveți aceeași problema ca și mine ( sprâncene tatuate cu pigment corporal ) cea mai buna soluție se numeste Mădălin Șerban !!! O persoana priceputa, respectuoasa și educata . Profesionalismul poartă numele lui fără sa exagerez !!! In total 4 ședințe sa ajung la un rezultat super frumos și curat !!! Țin sa precizez ca , sprâncenele mele au fost tatuate și retatuate de N ori cu fel și fel de pigmenți negru , roșu , albastru , portocaliu și maro , o Nebunie 🙃. Acest băiat își dorește mai mult el decât clientul sa fie făcut totul k la carte ;are foarte multă răbdare , ceea ce ne sfătuiește și pe noi dacă vrem sa fim naturale 🤗( și ciudat in lumea nostra ) la el nu e vb neaparat de bani !!! RESPECT Mădălin Șerban !!! Recomand 100% sincer!!!

MC
Maria Cînda
1 year

Profesionalism, seriozitate, un OM informat, cu foarte mult bun simt și corect. De aparatura nu mai spun nimic, rezultatele vorbesc de la sine. Fiind foarte sceptica la început, pe parcurs mi-a oferit senzația de încredere ca știe ce face , și ca ceea ce face, face bine !
Problema mea ? Sprancene tatuate cu tuș permanent, verde – albăstrui. După 5 ședințe problema rezolvata.
Recomand cu mare încredere și sinceritate, merita sa ii treceți pragul chiar dacă veniți și de la capătul lumii !
Mădălin, îți mulțumesc frumos pentru faptul ca m-ai scăpat de un mare complex.
Mult succes pe mai departe !

MP
Maria Pîrvu
1 year

Profesionalism , aparatura de înaltă calitate.
Recomand ,este cel mai bun ! 🔝🔝🔝
După doar 2 ședințe, Mădălin a reușit sa scoată nuanța gri a sprâncenelor, fără să rămân cu cicatrici.
Sprâncenele mele erau micropigmentate cu pigment organic ,datorită lui am ajuns din nou la nuanța naturală a sprâncenelor. 👏

Lasa un mesaj:
Your email address will not be published. Required fields are marked *
Mesaj
Nume
Adresa de Email