Meniu

Indepartare tatuaj Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru o indepartare de tatuaj in Oradea, ai la dispozitie cateva clinici si saloane de top, in care aparatura este performanta si cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta.

Daca in trecut tatuajele corporale nedorite puteau fi eliminate doar prin acoperirea lor cu alte tatuaje, in prezent, echipamentele moderne, cum sunt laserele, permit indepartarea lor eficienta dupa cateva sedinte efectuate de profesionisti. Acest articol iti prezinta saloanele din Oradea care ofera servicii de indepartare a tatuajelor cu lasere rapide si eficiente, care pot actiona atat pe corp, cat si la nivelul buzelor sau sprancenelor.

Cat costa o sedinta de indepartare tatuaj in Oradea

Pretul pentru o sedinta de indepartare tatuaj in Oradea este diferit, in functie de salon, de performanta echipamentelor utilizate si de alte criterii. Tabelul de mai jos iti poate servi drept sursa, in cazul in care vrei sa stii de ce buget ai nevoie pentru aceasta procedura. Este important insa de specificat ca tatuajele nu se elimina intr-o sedinta, ci este nevoie de mai multe proceduri, in functie de: vechimea tatuajului, concentratia culorilor pigmentului, marimea sa etc.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Indepartare tatuaj
Rating
Website
Gala Center
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pretul pentru indepartarea unui tatuaj porneste de la 300 Ron
 • Salon situat in centrul orasului
 • Gama vasta de servicii de infrumusetare
 • Personal cu experienta
 • Bun raport calitate-pret
Arborada Medical
350 Ron
 • Pretul pentru indepartarea unui tatuaj porneste de la 350 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Realizare si indepartare tatuaj
 • Personal cu experienta
 • Sunt organizate diverse cursuri de formare profesionala
 • Atmosfera placuta si relaxanta
 • Echipamente moderne
Esthetique by Ella
400 Ron
 • Pretul pentru indepartarea unui tatuaj porneste de la 400 Ron
 • Servicii de infrumusetare diverse
 • Indepartare tatuaje cu Picosecond Laser
 • Personal bine pregatit si cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Atmosfera placuta
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru indepartare tatuaj in Oradea

Sunt trei saloane bine cotate pe care le poti lua in considerare pentru indepartare de tatuaj in municipiul Oradea. Iata care sunt acestea si ce spun clientii despre serviciile lor!

1. Gala Center

Gala Center este un salon de infrumusetare din Oradea ce a aparut pe piata in 2009 si care ofera si serviciul de indepartare tatuaj. Echipa este alcatuita din specialisti laser, stilisti protezisti de unghii, cosmeticieni, formatori de cursuri de formare profesionala. Oferta de servicii include, pe langa procedura de indepartare tatuaj, si altele moderne si eficiente de: rejuvenare faciala, epilare definitiva, manichiura si pedichiura, cosmetica. Eliminarea unui tatuaj se face aici prin tratament laser, bazat pe principiul fototermolizei selective. Dispozitivul emite lumina laser cu energie ridicata si imparte particulele de cerneala in nanoparticule ce se elimina prin sistemul limfatic.

Pretul pentru indepartarea unui tatuaj porneste de la 300 Ron.

Multi spun ca acest salon din Oradea este foarte frumos si elegant amenajat si ca personalul este bine pregatit. De asemenea, clientii au mai remarcat si faptul ca sunt utilizate aparate si materiale moderne, ca este o curatenie impecabila in salon, ca se respecta orele de programare si ca locatia este accesibila.

Vezi parerile pacientilor despre Gala Center
Vezi Pareri

2. Arborada Medical

Arborada Medical este un centru medical multidisciplinar din Oradea ce ofera numeroase specialitati, printre care si servicii de tatuaj corporal sau indepartare tatuaj. Clinica dispune de numeroase lasere, iar cel care este recunoscut pentru procedurile de eliminare a tatuajelor este QSwitched NdYag. Acest laser determina fragmentarea pigmentului ce se va elimina ulterior prin procese fiziologice. Exista si varianta chimica de eliminare a tatuajelor, pentru cei ale caror tatuaje au rezistenta la laser. 

Pretul pentru aceasta procedura este de 350 lei pentru o sedinta.

In mediul online, Arborada Medical primeste aprecieri pentru serviciile de inalta calitate si pentru echipa profesionista si dedicata. Sunt laudate si cursurile organizate aici, precum si faptul ca se lucreaza cu materiale, accesorii si echipamente moderne. In plus, atmosfera este una placuta si relaxanta.

3. Esthetique by Ella

Salonul Ethetique by Ella din Oradea ofera servicii de indepartare tatuaje, epilare definitiva cu laser, remodelare corporala si estetica faciala. Aparatura performanta din acest salon reprezinta o garantie in plus pentru rezultatele bune, in special in cazul indepartarii tatuajelor. Dispozitivul utilizat in acest scop este Picosecond Laser, care este un laser foarte rapid, cu ajutorul carora specialistii pot indeparta tatuajele corporale si pe cele cosmetice. Acest aparat se poate utiliza pe orice fototip si nu lasa urme sau cicatrici pe piele.

Pretul unei sedinte de indepartare a tatuajului porneste de la 400 de lei.

Clientii acestui salon se declara multumiti in recenziile de pe internet in legatura cu calitatea serviciilor de care au beneficiat. Oamenii spun ca au obtinut rapid rezultatele dorite, atat in ceea ce priveste indepartarea tatuajelor, cat si alte proceduri (epilare definitiva, criolipoliza, tratamente faciale etc.). Aparatura de ultima generatie este si ea considerata un mare avantaj de catre clienti, la fel si atmosfera placuta.

Concluziile noastre

Unele tatuaje, chiar daca se fac cu scopul de a fi pe viata, isi pierd din relevanta si interes, in ochii purtatorilor, dar din fericire exista procedura de indepartare tatuaj in Oradea, prin care atat tatuajele corporale, cat si cele cosmetice pot fi inlaturate.

In clinicile si saloanele prezentate in acest articol se utilizeaza aparate laser de ultima generatie, care fac ca rezultatele de indepartare a tatuajelor sa apara chiar dupa prima sedinta. Daca ai un astfel de tatuaj, de care vrei sa scapi, programeaza-te intr-una dintre aceste locatii si vezi ce solutii iti propune specialistul.