Meniu

Mezoterapie Vergeturi

Actualizat pe:

Vergeturile apar, de obicei, cand au loc schimbari bruste de greutate, iar persoanele care apeleaza cel mai des la tratamentele de mezoterapie pentru vergeturi sunt femeile. Sarcina, schimbarile hormonale, varsta, stilul de viata, toate afecteaza silueta unei femei si lasa urme chiar si pe pielea sa.

Daca ai incercat nenumarate alte solutii non-invazive pentru ameliorarea aspectului vergeturilor, probabil ai observat ca efectul acestora este unul foarte slab. De aceea, este momentul sa alegi o solutie mai eficienta, dar minim invaziva, care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.

Cine poate beneficia de tratamentele de mezoterapie pentru vergeturi?

Orice persoana adulta, care se confrunta cu probleme la nivelul pielii, poate apela la procedurile si tratamentele de mezoterapie pentru vergeturi. Asta deoarece toti oamenii sunt supusi riscului de aparitie a unor vergeturi pe diferite zone ale corpului.

Cu toate ca femeile sunt cele mai afectate de aparitia vergeturilor, in realitate si barbatii prezinta astfel de leziuni ale pielii, uneori fiind intalnite chiar si in cazul copiilor. Astfel ca cei care apeleaza cel mai des la mezoterapie pentru a-si trata vergeturile sunt femeile care au nascut si au ramas cu leziuni pe piele in urma sarcinii, precum si persoane – femei sau barbati – care au dus o lupta cu kilogramele si au suferit schimbari de greutate, adesea bruste.

Vergeturile reprezinta leziuni ale pielii, care pot fi de culoare alba (vechi) sau rosie (noi), cu aspect denivelat, care apar ca urmare a ruperii tesutului conjunctiv pe anumite portiuni ale corpului. Aceste leziuni sunt intalnite cel mai des pe abdomen, coapse, fesieri, dar si pe spate, sani, gambe sau brate.

Cum functioneaza tratamentele de mezoterapie pentru vergeturi?

Tratamentele de mezoterapie pentru vergeturi presupune efecturea unor microinjectii cu un cocktail de substante nutritive si vitaminte in zonele afectate. Astfel, pielea este ajutata sa se refaca, diminuand sau chiar vindecand complet leziunile aparute la nivelul pielii.

In general, vergeturile de culoare rosie sunt cele in cazul carora mezoterapia are cele mai bune efecte, deoarece pielea se afla inca in proces de vindecare, iar substantele nutritive injectate contribuie la refacerea microstructurii de colagen si elastina a dermului.

Prin urmare, aspectul vergeturilor poate fi atenuat sau chiat pot disparea complet. Este important insa sa urmezi recomandarile specialistului si sa faci mai multe sedinte de mezoterapie pentru vergeturi, ca sa poti obtine efectul dorit. Totusi, avantajul este ca dupa primele 2-3 sedinte, rezultatele incep sa devina vizibile.

La cine ar trebui sa apelezi pentru tratamentele de mezoterapie pentru vergeturi?

Exista numeroase saloane de infrumusetare in care poti face tratamente de mezoterapie pentru vergeturi, care pot fi prezente chiar si in portofoliul de servicii ale unor cabiente de dermatologie. De aceea, este necesar sa te hotarasti la ce fel de specialist sa apelezi – un tehnician sau un medic – precum si sa te informezi care are cele mai bune recenzii, pentru a putea alege tratamentele cu cele mai bune rezultate.

Concluzie

In concluzie, daca doresti sa urmezi un tratament de mezoterapie pentru vergeturi ai posibilitatea de a alege din mai multi specialisti, insa rezultatele pe care le vei obtine sunt cele mai importante.