Meniu

Mezoterapie Virtuala

Actualizat pe:

Pentru ca in timp pielea este afectata scaderea productiei naturale de colagen si devine tot mai putin elastica, procedura de mezoterapie virtuala este o solutie mai mult decat eficienta pentru persoanele care vor sa isi recapete fermitatea si luminozitatea pielii fara ace sau interventii chirurgicale complexe.

In timp ce mezoterapia cu ac este o procedura minim invaziva, intrucat implica microinjectii folosind un ac foarte fin si subtire, mezoterapia virtuala este o alternativa moderna pentru persoanele care vor sa evite injectiile, aceasta presupunand o tehnica total neinvaziva.

Cum se efectueaza procedura de mezoterapie virtuala?

Procedura de mezoterapie virtuala implica o tehnica inovatoare, neinvaziva si nedureroasa, care permite introducerea in profunzimea pielii a unui mix de ingrediente active. Dispozitivul utilizat pentru mezoterapia virtuala permite introducerea in structura pielii a amestecului de substante active cu ajutorul unui curent electric, mai precis prin utilizarea a doi curenti simultani (curent alternativ si curent galvanic sau continuu). Mezoterapia virtuala este cea mai avansata forma de mezoterapie la momentul actual.

Prin dilatarea porilor la actiunea impulsurilor electrice, vitaminele, mineralele si substantele nutritive sunt absorbite in profunzime de piele. Procedura nu implica durere si nici disconfort, fiind o tehnica prin care acele din mezoterapia clasica sunt inlocuite de un procedeu avansat.

Microcurentii permit dilatarea porilor astfel incat cocktailul de substante hranitoare si hidratante sa patrunda adanc in piele si sa ofere rezultatele dorite. In ceea ce priveste protocolul de tratament, acesta este personalizat in functie de nevoi, adica in functie de varsta, de problema pe care vrei sa o tratezi, dar si de evolutia tratamentului. Printr-o sedinta de mezoterapie virtuala, amestecul de substante incepe deja sa actioneze in reconstructia pielii si a tesuturilor, intrucat patrunde in proportie de 95% in piele.

Mezoterapia virtuala imbunatateste rapid textura pielii

Mezoterapia virtuala are numeroase avantaje pentru piele, unul dintre acestea fiind imbunatatirea texturii pielii, ca urmare a patrunderii in adancime a amestecului de substante nutritive. Efectele se vad imediat dupa tratament si pielea este revitalizata datorita mixului care este introdus in piele, fara injectie. Aceasta tehnica inovatoare faciliteaza patrunderea in piele a produselor folosite si in acelasi timp stimuleaza producerea naturala de colagen, iar electroporatia promoveaza elasticitatea pielii.

Mezoterapia virtuala are efecte benefice si in combaterea ridurilor. In combinatie cu un amestec de produse hranitoare, electroporatia stimuleaza regenerarea celulelor, diminuarea ridurilor si a liniilor de expresie. De regula, aceste linii sunt usor de observat in zona ochilor, a buzelor si a gatului.

Pe langa diminuarea ridurilor si a liniilor fine de expresie, mezoterapia virtuala actioneaza si in reducerea cicatricilor, a semnelor postacneice si a petelor pigmentare. Pentru ca substantele patrund in straturile profunde ale pielii, tenul este intens hidratat si capata un aspect catifelat. Nu in ultimul rand, aceasta forma de mezoterapie este benefica inclusiv pentru scaderea in grosime si volum a celulelor de grasime, echilibrand excesul de grasime din piele.

In concluzie, mezoterapia virtuala este o metoda inovatoare de introducere in piele a unui amestec de vitamine, minerale si enzime pentru hidratare si rejuvenare, fara a fi utilizate injectiile specifice metodei clasice de mezoterapie.