Microdermabraziune Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unei proceduri de curatare in profunzime a tenului si de rejuvenare pe termen lung si vrei sa beneficiezi de servicii de calitate in orasul tau, poti apela cu incredere la microdermabraziune in Timisoara, la una dintre clinicile de top specializate in dermatologia estetica.

Metoda de tratament de infrumusetare si intinerire a fetei este nedureroasa si neinvaziva, are beneficii multiple in purificarea tenului, indepartarea punctelor negre, inchiderea porilor deschisi, stimularea secretiei de colagen si imbunatatirea elasticitatii pielii, microdermabraziunea putand fi efectuata periodic, o data pe saptamana sau o data la cateva luni, in cabinetele si clinicile de infrumusetare din Timisoara.

Ce optiuni ai pentru microdermabraziune in Timisoara?

Serviciile de infrumusetare din orasul resedinta a judetului Timis sunt foarte bine dezvoltate, iar de efectele benefice ale procedurii de microdermabraziune in Timisoara te poti bucura la multe dintre clinicile si cabinetele de dermatologie estetica. Articolul acesta le include in prezentare doar pe cele mai bune, cuprinse in topul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microdermabraziune
Rating
Website
Derma Health
Clinica-Verificata
50 Euro
 • Pret Microdermabraziune 50 Euro
 • Servicii ireprosabile
 • Clinica la care apeleaza si vedetele
 • Isi trateaza toti pacientii cu acelasi respect si consideratie
 • Medic profesionist, cu pasiune fata de meserie
 • Tratamente realizate din dorinta de a ajuta oamenii
BeautyBox
50 Euro
 • Pret Microdermabraziune 50 Euro
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Atmosfera relaxanta
 • Curatenie impecabila
 • Rezultate deosebite ale tratamentelor
Dr. Daniela Zaharia
50 Euro
 • Pret Microdermabraziune 50 Euro
 • Servicii excelente
 • Medicul este un profesionist desavarsit
 • Experienta, calm si rabdare fata de pacienti
 • Tratamente eficiente
 • Punctualitate
 • Interior curat si primitor
Dr. Andra Muresan
50 Euro
 • Pret Microdermabraziune 50 Euro
 • Unul dintre cei mai buni medici din Timisoara
 • Profesionalism, rabdare si intelegere fata de pacienti
 • Tratament corect si eficient
 • Proceduri cu rezultatele asteptate
Dermart
50 Euro
 • Pret Microdermabraziune 50 Euro
 • Experienta exemplara la cabinet
 • Servicii excelente
 • Medic profesionist si amabil
 • Tratamente cu cele mai bune efecte
 • Medicul trateaza pacientul si nu boala
 • Rabdare si explicatii detaliate ale procedurilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor in care poti face microdermabraziune in Timisoara

Cand este vorba despre tratamente de infrumusetare, vrei sa ai parte de rasfat si rezultate vizibile, de aceea este important pentru tine sa te informezi care sunt cele mai bune proceduri de microdermabraziune din Timisoara, unde se realizeaza, in ce conditii tehnice, ce competente are personalul medical de la clinicile din clasament, care sunt preturile practicate, dar si opinii ale pacientilor tratati aici. Vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale in sectiunea urmatoare a articolului de fata.

1. Derma Health

Daca alegi sa faci microdermabraziune la clinica Derma Health, pielea fetei tale va fi pe maini bune la propriu, intrucat procedura este efectuata de un medic primar dermato-venerologie deosebit de apreciat, cu stagii de pregatire postuniversitara in tehnici de dermatologie estetica si participari la work-shop-uri de utilizare a aparaturii moderne, instrumentelor si substantelor folosite in industria de profil. Este vorba despre dr. Ari Skeja, care activeaza in acest cabinet medical propriu inca din anul 2012. Unitatea medicala ofera o gama variata de tratamente estetice pentru fata si corp, tratamente cu laser si tratamente cu ozon.

Tarifele percepute pentru servicii sunt publicate pe site-ul web al clinicii. Pentru o sedinta de microdermabraziune vei plati 50 de euro.

Pacientii au numai cuvinte de lauda fata de serviciile de la Derma Health, pe care le considera ireprosabile. Eu spun ca, desi au intalnit si vedete aici, este o clinica accesibila, care isi trateaza toti clientii cu respect si consideratie. Despre dr. Ari Skeja se apreciaza ca este un profesionist, care isi face meseria cu pasiune, din dorinta de a ajuta oamenii sa arate mai bine si sa se simta mai bine in propriul corp.

Vezi parerile pacientilor despre DermaHealth
Vezi Pareri

2. BeautyBox

La clinica de infrumusetare BeautyBox, tratamentul de microdermabraziune cu diamante este combinat cu beneficiile oxigenului hiperbaric. Echipa profesionista, tanara si dinamica de la acest centru de estetica din Timisoara promite clientilor sai o experienta relaxanta in timpul procedurilor si ofera o gama diversificata de servicii: tratamente cosmetice de curatare si rejuvenare pentru fata, remodelare corporala, tratamente pentru par, coafura, manichiura si pedichiura, solar, epilare laser.

O sedinta de microdermabraziune te va costa 50 de euro.

Clientii acestei clinici spun ca au gasit aici servicii de calitate, personal profesionist si amabil, o atmosfera relaxanta si curatenie impecabila. In recenziile lasate, se mai consemneaza rezultatele deosebite obtinute prin intermediul tratamentelor si procedurilor cosmetice.

3. Dr. Daniela Zaharia

Centrul medical dr. Zaharia pune la dispozitia timisorenilor servicii de dermatologie pentru toate varstele, dermatologie cosmetica, estetica medicala – microdermabraziune, mezoterapie, peeling chimic, hydrafacial, laser CO2, SPL – square pulse light, terapia cu plasma, radiofrecventa, injectari cu acid hiluronic si toxina botulinica. Dr. Daniela Zaharia este medic primar dermato-venerologie cu peste 25 de ani de experienta in dermato-venerologie. Cabinetul in care activeaza de peste 10 ani in Timisoara dispune de un sediu modern, cu cele mai performante tehnologii, in care se realizeaza cele mai noi proceduri din domeniul dermatologiei medicale si al dermatologiei estetice.

O sesiune de dermabraziune are pretul de 50 de euro.

Pacientii dr. Zaharia afirma ca sunt multumiti de acest cabinet si consemneaza, prin intermediul recenziilor de pe Google, ca serviciile de aici sunt excelente si ca medicul este un profesionist desavarsit, cu experienta, calm si rabdare fata de pacienti. Totodata, se mai mentioneaza ca tratamentele aplicate au fost eficiente, ca se respecta cu punctualitate programarile si ca interiorul clinicii este curat si primitor.

4. Dr. Andra Muresan

La cabinetul dr. Andra Muresan, pacientii din Timisoara pot accesa consultatii si tratamente de dermato-venerologie, dermatoscopii, interventii chirurgicale dermatologice, proceduri de dermato-estetica: injectari cu botox si acid hialuronic, peeling chimic, dermapen, microadermabraziune. Dr. Andra Muresan este medic specialist in dermato-venerologie, preocupat de cele mai noi metode de tratament si de dezvoltarea unei relatii bune de comunicare cu pacientul, aspect important al carierei medicale.

Un pachet complet de microdermabraziune pentru fata si gat are pretul de 50 de euro.

Pacientii medicului Andra Muresan apreciaza ca doctorul este unul dintre cei mai buni medici din Timisoara, ca serviciile cabinetului sau sunt impecabile, ca au gasit aici un profesionist si un om cu deosebita rabdare si intelegere, ca diagnosticul si tratamentul recomandat a fost corect, iar procedurile administrate au avut rezultatele asteptate.

5. Dermart

La cabinetul medical de dermatologie Dermart din Timisoara, inainte de a accesa pentru prima oara o sedinta de microdermabraziune, vei beneficia de o consultatie amanuntita, care va dura aproximativ 30 minute, in care medicul va stabili un plan de tratament individualizat. Dr. Elena Nicolaescu este medic primar dermato-venerologie, competenta dermato-cosmetologie, cu numeroase cursuri de perfectionare in utilizarea tehnologiilor moderne de tratament in medicina estetica: fillere cu acid hialuronic, injectari cu botox, microdermoabraziune, peeling chimic, lifting cu fire, mezoterapie si biorevitalizare.

Microdermabraziunea aplicata pe fata te va costa 50 de euro la aceasta clinica.

Pacientii clinicii declara in recenziile scrise ca au avut o experienta exemplara la acest cabinet, ca serviciile au fost excelente, medicul profesionist si deosebit de amabil, iar tratamentele au avut cele mai bune efecte. Se mai consemneaza ca medicul trateaza pacientul si nu boala, alocand timp pentru explicatii si detalierea etapelor fiecarei proceduri.

Concluzii

Calitatea excelenta a serviciilor din oras si a prestatiilor cabinetelor care realizeaza microdermabraziune in Timisoara fac ca decizia optiunii pentru una sau alta dintre clinici sa nu fie usoara. Pe de alta parte, avand la dispozitie acest clasament ale celor mai bune unitati medicale cu servicii de infrumusetare, este foarte greu sa dai gres, orice ai alege. Majoritatea cabinetelor au in oferta consultatii la medici dermatologi profesionisti si supraspecializati in tratamente de estetica medicala, tehnica moderna si o abordare plina de grija si respect fata de pacienti.

Diferentele mici de nuanta intre clinicile din Timisoara cu servicii de dermatologie estetica, care au fost consemnate in acest articol, vor constitui probabil argumente pro si contra in hotararea de a te indrepta catre unul sau altul dintre cabinetele in care vei beneficia de o sedinta de microdermabraziune la standarde inalte.