Meniu

Microneedling Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratament care se bazeaza pe stimularea productiei de colagen prin introducerea de ace fine in piele, microneedling in Brasov este disponibil in clinici medicale si saloane de top din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si personal competent. Pentru ca este dificil sa intreprinzi o cercetare proprie pe o piata a serviciilor de infrumusetare dintr-un municipiu resedinta de judet cu suprafata extinsa si un numar mare de locuitori, acest articol iti poate servi drept ghid de orientare.

Citeste textul pana la capat pentru a descoperi cele mai bune optiuni din Brasov in materie de microneedling, clinicile de estetica sau saloanele de infrumusetare cu cele mai eficiente tratamente de intinerire si improspatare a tenului.

Cat costa tratamentul microneedling in Brasov?

Desi nu este cel mai important aspect al unui tratament microneedling in Brasov, uneori pretul poate fi un argument hotarator in alegerea clinicii careia sa i te adresezi. In tabelul de mai jos vei gasi numele centrelor de estetica cu standarde inalte din oras, precum si preturile practicate pentru terapia cu Dermapen.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microneedling
Rating
Website
YV Pureskin
Clinica-Verificata
380 Ron
 • Pret tratament Microneedling 380 Ron
 • Atmosfera calda si primitoare
 • Dotari moderne
 • Aparatura de ultima generatie
 • Tratamente cu rezultate excelente
 • Cosmeticiene profesioniste si amabile
 • Personal prietenos
 • Interventii estetice non-invazive si nedureroase
ArtMedica
700 Ron
 • Pret tratament Microneedling 700 Ron
 • Clinica moderna
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
 • Aparatura de ultima generatie
 • Produse premium
 • Consiliere de estetica medicala personalizata
 • Proceduri eficiente de tratament
 • Profesionalism si amabilitate
C Beauty
750 Ron
 • Pret tratament Microneedling 750 Ron
 • Clinica la standarde inalte
 • Varietate de tratamente
 • Echipamente performante
 • Proceduri eficiente
 • Medici competenti
 • Pasiune pentru estetica medicala
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei clinici in care poti face microneedling in Brasov

Pentru ca este vorba despre pielea ta si de o procedura de infrumusetare, iti doresti ca un microneedling in Brasov sa aiba cele mai bune rezultate. De aceea te intereseaza sa stii cat mai multe informatii despre clinicile mentionate mai sus, astfel incat sa iti poti face o parere obiectiva despre fiecare dintre ele si sa alegi in cunostinta de cauza. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla detalii despre calitatea serviciilor, dotarile de care dispun, despre competentele personalului si despre modul in care sunt vazute de persoanele care au accesat aici diverse tratamente.

1. YV Pureskin

YV Pureskin este o clinica de infrumusetare din Brasov, infiintata de Ioana Pantazi, cosmeticiana si specialist cu experienta in aparatura estetico-medicala de ultima generatie, ofera clientilor o diversitate de proceduri: epilare definitiva laser, tratamente Oxigenera, microneedling, micropigmentare, carbon laser peeling, laminare gene, laminare si micropigmentare sprancene, Hydra Spa, peeling Thera Pro, BioRePeelCl3 si Eximia. Centrul dispune de cele mai moderne echipamente si este deservit de personal competent si bine pregatit.

Pentru microneedling la YV Pureskin vei plati suma de 380 de lei. Daca vrei sa asociezi tratamentul cu carbon laser peeling, vei achita inca 350 de lei.

Salonul este apreciat pentru atmosfera calda si primitoare, dotarile moderne, aparatura de ultima generatie si tratamentele cu rezultate excelente. Profesionalismul si competenta cosmeticienelor, la care se adauga amabilitatea si modul in care raspund si ofera lamuriri despre proceduri sunt elemente pentru care multe persoane aleg sa conteze pe interventiile estetice non-invazive si nedureroase din aceasta clinica.

Vezi parerile pacientilor despre YV Pureskin
Vezi Pareri

2. ArtMedica

ArtMedica este o clinica de dermatologie, dermato-estetica, chirurgie plastica si tratamente laser din Brasov, careia te poti adresa pentru microneedling. Terapia este printre cele mai populare proceduri accesate in acest centru de medicina estetica, alaturi de mezoterapie, terapia PRP, peelinguri, injectari cu toxina botulinica, fillere dermice cu acid hialuronic si terapie intravenoasă cu vitamine. Clinica dispune de o echipa de specialisti preocupati de formarea continua in cele mai moderne metode de tratament, trei medici dermatologi si un medic specialist in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva.

Microneedling (Dermapen) te va costa aici 700 de lei. Pentru pachetul microneedling + peeling vei plati 900 de lei, iar pentru microneedling + PRX-T33, pretul este de 1100 lei.

Clinica este moderna si functioneaza intr-o cladire eleganta, primitoare, cu o curatenie impecabila. Se remarca aparatura de ultima generatie, produsele premium utilizate, consilierea personalizata din partea medicilor si procedurile eficiente de tratament, executate cu profesionalism si amabilitate.

3. C Beauty

C Beauty este clinica de dermatologie si estetica medicala infiintata in Brasov de dr. Ciprian Flueras, care coordoneaza aici o echipa de specialisti in dermatologie, dermatologie estetica, chirurgie plastica si reconstructiva. Vei putea accesa tratamente performante de epilare laser, indepartare tatuaje cu laser, labioplastie, proceduri faciale – Face Lab Vagheggi, hidromicrodermoabraziune, peeling chimic, microneedling cu Dermapen 4, proceduri corporale si proceduri injectabile.

O sedinta cu Dermapen 4 pentru fata sau scalp are un tarif de 750 de lei. Pachetul Dermapen 4 + PRP are pretul de 1000 de lei, iar Dermapen 4 + peeling te va costa 800 de lei. Un abonament cu trei sedinte de microneedling costa 1950 de lei.

Multe persoane care vor sa beneficieze de proceduri eficiente de infrumusetare si intinerire se adreseaza cu incredere acestei clinici la standarde inalte in estetica medicala, cu o varietate de tratamente executate cu echipamente performante. Pacientii conteaza pe competentele unei echipe de medici dedicati profesiei, pasionati de domeniul in care activeaza. 

Concluzii

Pentru microneedling in Brasov, te poti adresa unor clinici de top, cu standarde inalte in estetica medicala si serviciile de infrumusetare, o paleta larga de proceduri si personal competent. Vei putea conta pe experienta unor medici specialisti in dermatologie, chirurgie plastica si estetica, si pe competentele unor cosmeticiene dedicate, care se apleaca asupra nevoilor clientilor cu grija si empatie.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre clinicile de estetica din Brasov, cu siguranta vei putea face o alegere excelenta pentru microneedling si rezultate vizibile in textura si prospetimea pielii tale.