Meniu

Microneedling Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedurile de microneedling din Timisoara se realizeaza cu dispozitive populare in intreaga lume, care s-au remarcat prin eficienta si performanta. Cu ajutorul acestora, tratamentele pot avea rezultate pentru mai multe probleme ale pielii, printre care reducerea aspectului neplacut al cicatricilor acneice si umplerea ridurilor fine.

Daca te intereseaza un astfel de tratament, pentru a imbunatati textura pielii si a uniformiza tonul acesteia, iti prezentam in continuare cateva clinici din Timisoara in care poti beneficia de microneedling pentru fata, gat, decolteu sau pentru reducerea vergeturilor. Citeste pana la final acest articol pentru a vedea cat costa aceasta procedura si ce alte servicii mai pot fi de interes pentru persoanele preocupate de modul in care arata.

Cat costa procedura de microneedling in Timisoara?

O sedinta de microneedling poate avea diverse tarife, in Timisoara, in functie de: clinica, medic, dispozitivul si produsele utilizate sau de alti factori. Afla, din tabelul de mai jos, care sunt aceste tarife!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Microneedling
Rating
Website
MedOzon
Clinica-Verificata
600 Ron
 • Pret tratament Microneedling 600 Ron
 • Microneedling cu Micropen Eclipse
 • Aparatura moderna si performanta
 • Terapii diverse pentru sanatate si recuperare
 • Ozonoterapie si oxigenoterapie hiperbara
 • Bun raport calitate-pret
 • Clinica moderna
 • Personal comunicativ si profesionist
Olariu Clinics
650 Ron
 • Pret tratament Microneedling 650 Ron
 • Dermapen 4 si microneedling cu radiofrecventa fractionata
 • Medici cu experienta in dermatologie si chirurgie estetica
 • Dispozitive moderne
 • Tratamente chirurgicale si nechirurgicale
 • Atmosfera placuta
 • Consultatii de dermatologie
 • Clinica moderna si curata
Clinica Jose Silva
550 Ron
 • Pret tratament Microneedling 550 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Microneedling cu Dermapen 4
 • Atmosfera placuta
 • Echipamente medicale ultramoderne
 • Personal amabil la receptie
 • Diverse proceduri estetice
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti face microneedling in Timisoara

Sunt trei clinici renumite in Timisoara, in care poti solicita serviciul de microneedling. Iata care sunt acestea si ce servicii ofera pentru persoanele interesate de tratamente chirurgicale si nechirurgicale din domeniul esteticii si dermatologiei: 

1. MedOzon

Procedura de microneedling se efectueaza, la MedOzon Timisoara, cu Micropen Eclipse, o tehnica ultramoderna ce utilizeaza un capat cu 12 ace de aur de 18 K, prin anestezie locala. Clinica MedOzon este recunoscuta pentru activitatea in domeniul ozonoterapiei si dispune de aparatura moderna de ozonoterapie certificata de Ministerul Sanatatii si Uniunea Europeana. Generatoarele sunt produse in Germania, iar tratamentele sunt oferite de dr. Ciprian Genes, medic specialist ozonoterapie, care a ales sa investeasca in calitatea serviciilor medicale pe care le ofera in clinica. Pentru cei care vin din afara localitatii, clinica pune la dispozitie si spatii de cazare, pe baza de programare. Pe langa microneedling si ozonoterapie, in clinica mai sunt oferite si alte servicii: oxigenoterapie hiperbara, fiziokinetoterapie si recuperare medicala, terapie cu laser, terapie PRP, mezoterapie scalp, tratamente anticelulitice, masaj terapeutic, cosmetica moleculara etc.

Pentru a beneficia de o sedinta de microneedling si PRP pentru zona fetei, trebuie sa achiti suma de 600 de lei, iar pentru aceeasi procedura, dar realizata pe corp, tariful este de 800 de lei, in general pentru tratarea vergeturilor. Inainte de a efectua aceste proceduri, poti avea nevoie de o consultatie, care costa 100 de lei si se achita o singura data.

O clinica moderna, cu personal profesionist, bine pregatit si amabil – asa ar putea fi sintetizata activitatea de la MedOzon. Echipamentele performante si diversitatea terapiilor cu beneficii pentru sanatate, recuperare si frumusetete sunt alte avantaje de care te vei bucura daca vei opta pentru cel putin unul dintre serviciile puse la dispozitie de dr. Ciprian Genes si echipa sa. In plus, clinica este amenajata modern, iar raportul calitate-pret este unul excelent.

Vezi parerile pacientilor despre MedOzon
Vezi Pareri

2. Olariu Clinics

Pentru tratamentele de microneedling, la Olariu Clinics din Timisoara, se utilizeaza Dermapen 4, care este un dispozitiv de ultima generatie in acest domeniu. Pe langa tratamentele clasice de microneedling, sunt puse la dispozitie si sesiuni de microneedling si radiofrecventa fractionata, care, pe langa micro-perforatiile de la nivelul pielii mai livreaza si caldura controlata in straturile mai adanci, pentru imbunatatirea aspectului pielii. Aceasta clinica este recunoscuta pentru procedurile de chirurgie plastica si estetica, atat chirurgicale, cat si nechirurgicale, realizate de dr. Daniela Olariu, medic primar chirurgie plastica si estetica, dar si pentru serviciile de dermatologie (consultatie, dermatoscopie si mici interventii dermatologice), efectuate de dr. Liviu Olariu, medic primar dermatolog. 

O procedura Dermapen 4 are un cost de 650 de lei/sedinta. Pentru rezultate imbunatatite, poti opta pentru microneedling si radiofrecventa fractionata, costul pentru o sedinta realizata la nivelul fetei fiind de 1.750 de lei, iar un tratament de microneedling si radiofrecventa fractionata pentru fata, gat si decolteu costa 2.250 lei.

Profesionalismul si experienta celor doi medici sunt lucruri care inspira incredere in randul pacientilor, iar rezultatele obtinute in tratarea afectiunilor dermatologice si in procedurile dermato-estetice vin sa certifice aceste calitati. Pacientii simt ca in aceasta clinica sunt tratati cu grija si atentie si ca au parte de experiente care le schimba in bine viata. Alte lucruri de care au parte cei care vin aici pentru oricare dintre servicii, ar fi: curatenia, atmosfera placuta, personalul bine instruit de la receptie, echipamente si dispozitive medicale ultramoderne.

3. Clinica Jose Silva

Tot cu Dermapen 4 se realizeaza tratamentele de microneedling si la Clinica Jose Silva din Timisoara, in cadrul cabinetului de dermatologie. Tratamentul se efectueaza impreuna cu serurile profesionale de la DP Dermaceuticals, singura gama conceputa special pentru Dermapen. Clinica a fost inaugurata in anul 2015 si reuneste numerosi medici, din mai multe domenii de activitate, care utilizeaza tehnici si tehnologii moderne. Specialitatile care se regasesc in oferta de servicii a Clinicii Jose Silva sunt variate, de la dermatologie, la chirurgie, neurologie, ORL, gastroenterologie, endocrinologie si multe altele.

Procedura Dermapen 4 costa 550 de lei in aceasta clinica. Consultatia initiala de dermatologie, indicata, in general, in toate procedurile estetice, are un tarif de 150 de lei.

Incepand de la comunicarea cu staff-ul de la receptie si pana la experienta din cabinetele medicilor, tot procesul decurge cu profesionalism, promptitudine si implicare. Atmosfera din clinica este placuta si reconfortanta, ceea ce  face ca pacientii sa ramana cu o impresie placuta si cu dorinta de a reveni la nevoie in aceasta locatie. Echipamentele medicale utilizate creeaza de asemenea un sentiment de siguranta si incredere in actul medical.

Concluziile noastre

Pot solicita o procedura de microneedling in Timisoara persoanele cu: cicatrici acneice, riduri si linii fine, vergeturi, hiperpigmentare, pori dilatati. In acest oras, sunt clinici in care se afla medici dermatologi si chirurgi esteticieni care realizeaza aceste proceduri folosind dispozitive de ultima generatie.

Daca iti doresti o piele cu un aspect uniform si mai tanar, nu ezita sa te programezi la una dintre aceste clinici din Timisoara, in care vei beneficia de servicii de calitate superioara.