Meniu

Micropigmentare ochi

Actualizat pe:

Nimeni nu poate sa arate perfect in fiecare zi, dar specialistii in materie de frumusete gasesc constant noi metode pentru a atinge acest ideal, una dintre ele fiind cea de micropigmentare ochi. Desi ideea pare putin intimidanta la inceput, deoarece are de-a face cu o zona sensibila a corpului, pacientii nu trebuie sa se teama atunci cand sunt pe mana unei echipe cu experienta.

Tehnologia folosita in realizarea tratamentului este de ultima generatie, ceea ce face ca procesul sa fie unul cu adevarat simplu. Se foloseste un dispozitiv cu ace, iar specialistul care se ocupa de procedura nu trebuie sa lucreze foarte adanc pentru a nu crea vreun disconfort pacientei. Procesul de vindecare dureaza aproximativ o saptamana, iar dupa o luna se recomanda un retus.

Vei avea mai mult timp liber la dispozitie dupa tratamentul de micropigmentare ochi

Trezitul devreme dimineata in scopul de a avea suficient timp pentru a finaliza un look va fi de domeniul trecutului dupa tratamentul de micropigmentare ochi. Timpul obtinut va putea fi folosit pentru mai multa odihna sau pentru oricare alte activitati pentru care pacienta nu avea timp inainte de procedura.

In functie de complexitatea machiajului, durata lui poate sa sara de la 5 minute la o ora; unele persoane prefera sa-si faca doar ochii, in timp ce altele aleg un ruj de buze care sa le scoata in evidenta. Cele care vor “pachetul complet” vor petrece minute bune in fata oglinzii. Chiar si o mica greseala le poate determina sa reia intregul proces de la inceput.

Cand vine vorba de micropigmentare pentru conturul ochiului, calitatea conteaza mai mult decat cantitatea. Un contur de ochi realizat cum trebuie va rezista in timp, iar posesoarea lui se va putea bucura de o infatisare eleganta de fiecare data cand se trezeste.

Micropigmentarea ochi inseamna mai putini bani dati in fiecare luna pe machiaj

Persoanele care aleg procedura de micropigmentare ochi se pot gandi la ea ca la o investitie de lunga durata, deoarece nu vor mai trebui sa plateasca la fel de multi bani pe diverse brand-uri pentru a creea machiajul perfect. Mai mult decat atat, machiajul are si el o data de expirare, asa ca din momentul in care este deschis, el trebuie folosit in continuare pentru a nu-l risipi.

Acelasi principiu se aplica si alte produse din aceeasi gama, precum sunt servetelele demachiante. Cel mai des sunt folosite la final de zi cand o persoana vrea sa-si curete fata, iar costurile se aduna de la o saptamana la alta.

Stilul de machiaj al pacientei este esential in momentul in care alege pigmentarea potrivita pentru ea. Cele care prefera tusul de ochi vor fi tentate sa aleaga o micropigmentare eyeliner. Astfel, nu se vor mai chinui in fiecare dimineata sa deseneze forma perfecta si in schimb, vor avea intotdeauna aspectul simetric mult dorit.

Prin urmare, toti cei care aleg tratamentul de micropigmentare ochi se vor putea bucura de diversele beneficii care vin la pachet cu un aspect imbunatatit.