Meniu

Peeling chimic pret

Actualizat pe:

Daca ai fost interesat sa dai o cautare de tipul “peeling chimic pret”, atunci, cel mai probabil, te vei bucura sa afli ca in articolul de fata au fost selectionate principalele informatii oferite de specialistii de pe piata. La momentul actual, serviciile oferite de medicina estetica au ajuns sa se afle la mare cautare, frumusetea incepand sa joace un rol cat mai important pentru majoritatea oamenilor.

In situatia de fata, nu este de mirare ca procedurile de peeling chimic au ajuns sa se bucure de o popularitate aflata in continua crestere, rezultatele benefice obtinute de pe urma unor astfel de tratamente fiind cat se poate de clare (piele regenerata, aspect intinerit si catifelat etc.). Prin urmare, majoritatea persoanelor, care iau in considerare un peeling facial, vor dori, cel mai probabil, sa afle care sunt preturile recomandate pentru o astfel de lucrare.

Peeling chimic pret: la ce preturi sa te astepti in functie de tipul de tratament dorit

Inainte de a trece la subiectul propriu-zis al articolului, si anume “peeling chimic pret”, este important sa cunosti care sunt tipurile de peeling intalnite pe piata la momentul actual, suma platita urmand sa difere pentru fiecare in parte. Asadar, in prezent sunt practicate trei astfel de proceede:

  • peeling superficial. Se bazeaza doar pe acizi usori, scopul fiind penetrarea stratului superficial al pielii. Procedeul este utilizat pentru tratarea pielii aspre sau depigmentate.
  • peeling mediu. Se bazeaza pe acizi ceva mai puternici, intentia fiind ca, atat stratul superficial, cat si stratul mijlociu al pielii sa fie penetrate cu succes. Procedeul este utilizat pentru tratarea: petelor de piele cauzate de inaintarea in varsta, ridurilor, liniilor fine, pistruilor si decolorarilor din anumite zone.
  • peeling profund. Aici vor fi utilizati doar acizi puternici, ce vor penetra adanc stratul mijlociu al pielii. Acest tip de procedeu poate fi utilizat doar pentru zona fetei, rezultatele dorite constand in indepartarea: cicatricilor superficiale, liniilor moderate, ridurilor si petelor accentuate.

Pentru ca lucrarea sa poata fi realizata in conditii cat mai bune si, implicit, sa ofere rezultate benefice cat mai clare, este important sa apelezi doar la servicii cu experienta in domeniu, care pot garanta o procedura calitativa. Prin urmare, tinandu-se cont, atat de acest aspect, cat si de tipul de tratament dorit, un pret peeling chimic poate sa difere considerabil de la o clinica la alta, fiecare putand sa puna la bataie numeroase oferte avantajoase.

Pentru persoanele care au nevoie doar de un peeling superficial, preturile obisnuite de pe piata pot arata in felul urmator:

  • zona fatei – intre 400 si 500 lei per sedinta;
  • zona mainilor – intre 400 si 500 lei per sedinta;
  • zona fetei si a pieptului – intre 500 si 600 lei per sedinta.

In cazul in care clientul are nevoie de un tratament de peeling mediu, preturile average de pe piata arata in felul urmaror:

  • zona fetei – intre 600 si 700 lei per sedinta;
  • zona mainilor – intre 800 si 900 lei per sedinta;
  • zona fetei si a pieptului – intre 600 si 700 lei per sedinta.

In cazul peelingului profund, nu exista un pret estimativ, suma urmand sa fie stabilita doar de pe urma unui consult, unde se va tine cont de complexitatea fiecarui caz in parte. Prin urmare, clientul va trebui sa specifice, cat mai clar, care sunt nevoile sale si ce asteptari are.

In concluzie, pretul unui astfel de tratament poate varia in functie de tipul de procedeu ales.