Meniu

PRP Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Injectarea pacientului cu propriul sange, ca urmare a unei procesari riguroase si cu scopul de revitalizare a pielii sau ameliorarii unor imperfectiuni, poarta numele de terapie PRP, in Bucuresti existand numeroase centre si clinici in cadrul carora se ofera acest serviciu.

PRP vine de la plasma imbogatita cu trombocite si reprezinta un tip de terapie cu numeroase beneficii, printre care diminuarea liniilor de expresie si a ridurilor, recapatarea stralucirii pielii si inclusiv stimularea cresterii parului. Poti obtine aceste beneficii la una dintre clinicile din capitala unde se efectueaza terapia PRP.

Unde poti face terapie PRP in Bucuresti si cat costa?

Procedura de injectare a propriului sange sau terapia PRP este tot mai cautata in Bucuresti si nu numai, datorita multiplelor beneficii asociate acesteia. Daca esti in cautarea clinici potrivite pentru sedintele de PRP, in tabelul urmator poti vedea care sunt cele mai bune optiuni si cateva informatii privitoare la tarifele practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret PRP
Rating
Website
Programare Online
Clinica Prestige
1 Clinica-Verificata Cel-mai-bun-pret
(1)
Vezi Păreri
500 Ron
 • Pretul unei sedinte de PRP este 500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Echipa formata din profesionsiti
 • Amabilitate
 • Raport bun calitate-pret
Doctor SKiN
2
500 Ron
 • Pretul unei sedinte de PRP este 500 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparatura de top
 • Personal bine pregatit si amabil
 • Buna organizare
 • Curatenie
Dr. Daniela Diveica
3
1.500 Ron
 • Pretul unei sedinte de PRP este 1.500 Ron
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Comunicare eficienta
 • Atentie la nevoie pacientului
 • Empatie
 • Aparatura noua
Illuma Clinique
950-1.500 Ron
 • Pretul unei sedinte de PRP este 950-1.500 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal bine instruit
 • Amabilitate
 • Atmosfera placuta
 • Echipamente performante
DermaCare
1.300 Ron
 • Pretul unei sedinte de PRP este 1.300 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Personal comunicativ si profesionist
 • Aparatura de ultima generatie
 • Preturi bune
 • Aspect impecabil al clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru terapia PRP in Bucuresti?

Printr-o simpla cautare pe Google, persoanele interesate de terapia PRP pot vedea ca mai multe clinici din Bucuresti ofera deja acest serviciu. Totusi, pentru a alege o locatie compatibila cu asteptarile si bugetul lor, pot fi necesare si alte detalii privind activitatea clinicii sau salonului.

Drept urmare, a fost alcatuit un clasament in care sunt prezentate cele mai bune optiuni si care poate servi drept punct de plecare in alegerea clinicii potrivite pentru tine:

1. Clinica Prestige

O clinica din Bucuresti unde se face terapie PRP si unde se ofera mai multe servicii de infrumusetare este Clinica Prestige, care este una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care doresc sa beneficieze de proceduri de estetica sau chirurgie plastica. Lista de servicii este diversificata, iar personalul cu experienta pune accent deosebit pe confortul pacientului.

Pretul pentru o sedinta de PRP costa 500 Ron.

Multi dintre pacientii clinicii spun ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor si ca serviciile sunt de calitate. Echipa este profesionista, amabila si serioasa. Un alt avantaj il reprezinta preturile, care sunt catalogate ca fiind accesibile.

2. Doctor SKiN

O locatie foarte apreciata din Bucuresti pentru serviciile pe care le ofera, inclusiv PRP, este Doctor SKiN. Calitatea superioara a procedurilor este sustinuta de investitiile in aparatura premium, cu ajutorul careia se obtin rezultate remarcabile. Serviciile sunt oferite de medici si terapeuti cu experienta vasta, care se afla intr-o permanenta instruire si care pun pe primul loc siguranta. Catalogul de proceduri include tratamente faciale si corporale, precum si servicii de estetica medicala si dermatologie.

Pretul unei sedinte de PRP este de 500 lei.

Sute de persoane si-au relatat experienta avuta la aceasta clinica si s-au declarat foarte multumite. Motivele pentru care ii recomanda serviciile de inalta calitate sunt vizibilitatea rezultatelor intr-un timp scurt, atmosfera placuta si aparatura de top. La acestea se adauga si numeroasele cuvinte de lauda pentru personal, caracterizat de profesionalism, amabilitate si rabdare. Organizarea din clinica este foarte buna si un alt puncte forte il reprezinta curatenia. Pacientii sunt intampinati cu caldura si beneficiaza de intreaga atentie a echipei.

3. Dr. Daniela Diveica

Un chirurg estetician foarte bun din Bucuresti caruia i te poti adresa pentru terapia PRP este dr. Daniela Diveica. Respectand standarde inalte de calitate, efectueaza diferite proceduri de chirurgie estetica si cosmetica profesionala. In portofoliul acesteia se regasesc mai multe tipuri de operatii estetice, iar obiectivul medicului este de a oferi o imbunatire si nu de a schimba radical aspectul pacientului.

Pretul unui tratament de cosmetica profesionala cu Dermapen si plasma proprie porneste de la 1.500 lei.

Multe persoane se declara multumite de rezultate si ii sunt recunoscatoare medicului, spunand ca au rezonat pe deplin. Clinica este moderna si dotata cu aparatura noua. Printre aspectele apreciate la abordarea medicului se numara deschiderea si orientarea catre nevoile pacientului, comunicarea eficienta cu intregul personal, rabdarea si empatia.

4. Illuma Clinique

Terapia PRP este disponibila si la Illuma Clinique, care este in acelasi timp optiunea de top a multor persoane din Bucuresti. Lista de servicii acopera multiple proceduri din sfera esteticii dermatologice, chirurgiei plastice si remodelarii corporale. Fiecare pacient beneficiaza de un tratament personalizat, al carui succes si calitate sunt garantate de personalul cu experienta si de folosirea unor tehnologii moderne, recunoscute la nivel international.

Pretul pentru o sedinta de terapie vampir costa intre 950-1.500 lei, in functie de numarul eprubetelor foloste (una, respectiv doua).

Serviciile sunt calitative, ceea ce ii face pe pacientii care au trecut pragul clinicii sa o recomande si altora. Personalul este bine instruit, profesionist si amabil. Atmosfera este foarte placuta, iar un alt avantaj il reprezinta dotarile din clinica, unde sunt prezente echipamente performante.

5. DermaCare

O alta clinica moderna din Bucuresti pe care o poti alege daca vrei sa faci terapie PRP este DermaCare, unde activeaza o echipa de medici cu experienta care isi concentreaza toata atentia pe pacient. Personalul din aceasta clinica se afla intr-o pregatire constanta, pentru a reusi sa asigure servicii de calitate, in conformitate cu ultimele noutati din domeniul infrumusetarii. Pe langa pregatirea vasta a personalului, garantia rezultatelor este sustinuta de folosirea unor produse profesionale exclusiviste si a aparaturii ultramoderne.

La aceasta clinica, pachetul PRP costa 1.300 lei.

Pacientii spun ca au beneficiat de un raport bun calitate-pret in cadrul acestei clinici si ca personalul este foarte comunicativ, pasionat si amabil. Procedurile efectuate sunt de calitate superioara si clinica este dotata conform standardelor europene, fiind utilizata aparatura de ultima generatie. De asemenea, preturile sunt bune si aspectul clinicii este impecabil.

Concluzii

Bucuresti se inscrie pe lista celor mai bune orase pe care le poti alege pentru terapia PRP, deoarece gazduieste foarte multe clinici specializate in servicii de estetica si infrumusetare, in cadrul carora se foloseste tehnologie de varf.

Experienta personalului, tarifele practicate si conditiile din clinica sunt primele aspecte pe care trebuie sa le iei in calcul atunci cand alegi o locatie, mai ales ca e vorba despre o procedura medicala.