Meniu

PRP fata

Actualizat pe:

Vedetele de la Hollywood sunt deschizatoare de drumuri in ceea ce priveste procedurile estetice, iar una dintre cele folosite de acestea si care este disponibila si in Romania este terapia PRP pentru fata. Aceasta este o procedura estetica al carei rol principal este acela de a revitaliza tesuturile.

Cum functioneaza terapia PRP pentru fata?

Desi terapia PRP poate fi efectuata asupra mai multor zone ale corpului, una dintre cele mai populare este procedura PRP pentru fata. Aceasta terapie este considerata un tratament natural anti-aging, deoarece foloseste sangele propriu, mai exact plasma imbogatita.
Pentru cei care se intreaba cum se realizeaza acest tratament PRP pentru fata, trebuie mentionat ca procedura este una simpla si lipsita de durere, chiar daca presupune folosirea unor ace. In primul rand, pacienta va fi supusa unui astfel de tratament in 3 etapa. Mai intai este necesar sa se recolteze sange de la aceasta, o cantitate foarte mica, de la 8 pana la cel mult 20 ml de sange.
Ulterior, sangele prelevat va fi centrifugat, pentru a se obtine plasma, o substanta bogata in trombocite si care va fi injectata la nivelul fetei, insa nu inainte de a se aplica o crema cu efect anesteziant, pentru a reduce complet disconfortul resimtit de pacienta.
Datorita continutului bogat de substante nutritive, plasma stimuleaza productia de colagen, datortia careia are loc o regenerare naturala a pielii, PRP fiind un tratament facial foarte eficient si inovativ.

Ce efecte are trapia PRP pentru fata si cine poate avea nevoie de aceasta?

Beneficiile pe care le ofera terapia PRP fetei sunt foarte multe, motiv pentru care si popularitatea acestei proceduri estetice este atat de mare. Reinjectarea propriei plasme contribuie la sinteza de colagen si la stimularea repararii celulelor si cresterea parului.
Drept urmare, procedura de PRP pentru fata ajuta la rehidratarea pielii uscate, imbatranite, la tratarea cicatricelor provocate de acnee, la revitalizarea tenului si la reducerea semnelor de imbatranire, cum ar fi ridurile si petele pigmentare. Tocmai de aceea, pacientele care sunt eligibile pentru un astfel de tratament estetic minim invaziv sunt cele piele lipsita de elasticitate, cu un ten tern si lipsit de vitalitate, riduri fine si piele cu o textura neuniforma.

Cat costa tratamentul PRP pentru fata?

Tinand cont ca este o procedura estetica folosita si de vedete internationale, una dintre intrebarile care le pot avea romancele este pretul unui tratament PRP pentru fata. De aceea, este important de retinut ca acesta poate varia in functie de mai multi factori, cei mai importanti fiind tehnica de injectare aleasa, metoda de obtinere a plasmei imbogatite cu trombocite si de zona sau clinica la care se efectueaza procedura.
In general, tratamentul PRP pentru fata are un pret ce porneste de la aproximativ 200 de euro si poate creste in functie de criteriile mentionate anterior. Cum o astfel de procedura ar trebui efectuata numai o data pe luna, intr-o cura de 3 sedinte, iar efectele acesteia sunt vizibile dupa prima sedinta, pretul pentru tratamentul PRP facial se va dovedi unul avantajos.
Prin urmare, o solutie anti-aging naturala si nechirurgicala este terapia PRP pentru fata, ale carei efecte sunt similare unor proceduri estetice chirurgicale.