Meniu

Terapia vampir Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tratamentul cu plasma proprie imbogatita cu trombocite este cea mai moderna solutie de regenerare a pielii prin forte proprii si il poti face in orasul de la malul Marii Negre la una dintre clinicile de top specializate in estetica medicala, care realizeaza terapia vampir in Constanta. Articolul de fata poate fi folosit ca ghid de orientare pe o piata variata si bine dezvoltata a serviciilor de medicina estetica din oras si poate scuti timp si energie cu identificarea acelei clinici care sa iti satisfaca exigentele in materie de eficienta a procedurilor cosmetice.

Fiecare clinica din Constanta care efectueaza terapia vampir are particularitatile sale in ceea ce priveste modul de abordare a pacientilor, tehnica si substantele folosite si o vei dori, desigur, daca nu pe cea mai buna, cu certitudine pe cea mai potrivita pentru tine din toate punctele de vedere, incluzand tarifele practicate.

Unde mergi pentru terapia vampir in Constanta?

Pentru rezultate bune ale unei sedinte cu terapia vampir in Constanta, te vei adresa unei clinici cu standarde inalte de calitate, in care activeaza medici care realizeaza procedura in siguranta, cu mijloace medicale si substante autorizate de institutii abilitate. Nu vei gresi alegand unul dintre centrele medicale ale caror nume figureaza in tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapie vampir
Rating
Website
Aesthetica
Clinica-Verificata
1.490 Ron
 • Tarif Terapie vampir 1.490 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Unul dintre cei mai buni medici in procedurile estetice
 • Spatiu modern
 • Aparatura de noua generatie
 • Primire prietenoasa, atmosfera relaxanta
Dr. Dali
700 Ron
 • Tarif Terapie vampir 700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Interior modern
 • Curatenie impecabila
 • Tratamentele estetice nu au avut efectul scontat pentru unele persoane
Russian Aesthetic
750 Ron
 • Tariful Terapiei vampir porneste de la 750 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul medicului
 • Explicatii detaliate ale procedurilor si efectelor acestora
 • Recomandari obiective
 • Echipa prietenoasa
 • Rezultate foarte bune ale tratamentelor
 • Timp de asteptare mare
Dr. Anca Raducan
700 Ron
 • Tarif Terapie vampir 700 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medic profesionist
 • Amabilitate si empatie
 • Produse de calitate
 • Tratamente eficiente
New Clinic
700 Ron
 • Tarif Terapie vampir 700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si implicati
 • Amabilitate si empatie
 • Timp mare de asteptare
 • Comunicarea cu pacientii a receptiei ar putea fi imbunatata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor in care poti beneficia de terapia vampir in Constanta

Iti place sa cantaresti fiecare aspect inainte de a lua o decizie si acest lucru este valabil si in alegerea clinicii in care se realizeaza terapia vampir in Constanta. Sectiunea urmatoare a articolului iti va oferi informatii suplimentare despre fiecare clinica din top, detalii pe care ar dori sa le stie orice viitor pacient, despre calitatea serviciilor, preturile practicate si opiniile persoanelor care s-au aflat candva in aceeasi situatie cu tine si au avut experiente ca pacienti in cabinetele respective.

1. Aesthetica

Nu te-ai fi gandit niciodata ca poti beneficia de terapia vampir in Constanta la o clinica dentara specializata in implantologie, chirurgie maxilo-faciala si ortodontie. Aesthetica by Dr. Corina Cazacu este un cabinet apreciat de pacientii din oras atat pentru serviciile stomatologice, cat si pentru serviciile de infrumusetare prin procedee cosmetice moderne minim invazive, cu aparatura performanta si substante de calitate. Dr. Corina Jula-Cazacu este medic stomatolog, specializat in implantologie, are competente in medicina estetica, iar din 2007 este membru al societatii WOSIAM (World Society Interdisciplinary Anti-Aging Medicine – Societatea Mondiala Interdisciplinara de Medicina Anti-imbatranire).

Preturile percepute de aceasta clinica sunt afisate pe site-ul web. Poti realiza aici terapia vampir sau terapia Dracula cu pistol needle concept la pretul de 1490 de lei.

Desi este in principal o clinica dentara, o multime de recenzii ale pacientilor care au fost tratati la Aesthetica recomanda aceasta clinica in special pentru procedurile cosmetice. Ei consemneaza ca au avut parte aici de servicii ireprosabile, intr-un un spatiu modern, cu aparatura de noua generatie, atmosfera relaxanta, primire prietenoasa si de unul dintre cei mai buni medici specializati in estetica medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Aesthetica
Vezi Pareri

2. Dr. Dali

La Dr. Dali Clinique Esthetique, constantenii au la dispozitie o serie bogata de tratamente estetice non-invazive: slabire si remodelare corporala, tratamente faciale (hidrodermoabraziune cu Hydrafacial, intinerire cu Aquagold, peeling-uri pentru pete si acnee, intinerire cu Intraceuticals, rejuvenare cu terapia vampir, radiocauterizare, Dermapen 4), injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, epilare definitiva cu laser. Clinica din Constanta este dotata cu aparatura inovatoare si conteaza pe experienta in estetica faciala si corporala a unor medici specialisti bine pregatiti.

Pretul unei sedinte de terapia vampir realizata prin mezoterapie este de 700 de lei.

Pacientii acestei clinici se declara in mare parte multumiti de prestatiile Dr. Dali. Se mentioneaza in recenziile scrise pe Google ca serviciile sunt de calitate, personalul profesionist si amabil, interiorul este modern si curatenia impecabila. Sunt si persoane care reclama faptul ca, pentru ele, tratamentele estetice nu au avut efectul scontat.

3. Russian Aesthetic

In reteaua Russian Aesthetic functioneaza doua clinici, una in Bucuresti si alta in Constanta, specializate in medicina estetica, in care oferta de servicii cuprinde atat interventii de chirurgie plastica, cat si proceduri cosmetice moderne neinvazive: marire buze, lifting cu fire, lipoliza, peeling chimic, terapia vampir, Dermapen, mezoterapie, injectari cu botox si acid hialuronic. Poti conta la acest centru medical pe o echipa de specialisti coordonata de dr. Hussein Shamieh, medic specialist in chirurgie plastica, cu stagii de formare si experienta in Moscova, Londra, Geneva, Paris si New York, unul dintre cei mai apreciati chirurgi esteticieni din Romania, cu peste 12.000 operatii de succes.

Tarifele practicate pot fi consultate pe site-ul clinicii. O sedinta de 20 de minute cu terapia vampir are un pret care porneste de la 750 de lei.

Pacientii marturisesc ca la Russian Aesthetic au avut o experienta multumitoare, cu servicii de calitate, profesionalism si ca au beneficiat de informatii amanuntite despre desfasurarea si efectele procedurilor si de recomandari obiective. Totodata, in comentarii se aminteste ca echipa clinicii este prietenoasa, iar tratamentele au avut rezultate foarte bune. Unii pacienti sustin ca au avut de asteptat pana sa intre in cabinet pentru programarea facuta.

4. Dr. Anca Raducan

La cabinetul de dermatologie Dr. Anca Raducan din Constanta se ofera pacientilor consultatii si tratamente de dermato-venerologie, dermatoscopii si proceduri de dermatologie estetica: injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, blefaroplastie nechirurgicala, tratamente laser, terapia vampir, mezoterapie, peeling chimic, microdermabraziune, tratamente anti-aging destinate barbatilor, tratamente impotriva caderii parului, lifting cu fire, remodelare corporala. Dr. Anca Raducan este medic primar dermatologie, doctor in stiinte medicale, cadru didactic universitar, preocupat de formarea continua prin cercetare si participarea cu lucrari stiintifice la numeroase congrese si conferinte ale medicilor, desfasurate in tara si in strainatate.

Tarifele cabinetului sunt publicate pe site-ul web si pot fi vizualizate usor de catre cei interesati. Pentru o sedinta cu terapia vampir se percepe un pret de 700 de lei.

Pacientii au ales sa isi exprime multumirea fata de activitatea cabinetului prin intermediul recenziilor. Ei considera ca serviciile sunt ireprosabile, medicul este profesionist, amabil si empatic, foloseste produse de calitate si ca tratamentele efectuate au fost eficiente.

5. New Clinic

La cabinetul de Estetica Medicala de la New Clinic Constanta poti conta pe serviciile dr. Alexandra Cojocaru, initial medic specialist in medicina de urgenta si anestezist, supraspecializat in proceduri cosmetice minim invazive si nedureroase: terapia vampir la nivelul fetei, gatului, mainilor sau scalpului, terapia cu masca cu LED-uri, microdermoabraziune cu capat de diamant, tratament cu oxigen hiperbar, terapie cu radiofrecventa sau mezoterapie la nivelul scalpului. New Clinic este o clinica medicala privata, cu servicii moderne in mai multe ramuri medicale: pediatrie, chirurgie pediatrica, terapia durerii, reumatologie, neurologie, diabet si boli de nutritie, in care activeaza o echipa formata din sapte medici specialisti.

Pentru o sedinta cu terapia vampir vei plati 700 de lei la aceasta clinica.

Pacientii au avut experiente diverse la aceasta clinica, avand in vedere faptul ca se reunesc sub acelasi acoperis mai multe specialitati medicale. Multi considera ca au avut parte de servicii de calitate, de medici profesionisti si implicati si de amabilitate si empatie. Pe de alta parte, sunt pacientii care sustin ca timpul de asteptare este mare si ca personalul de la receptie ar putea sa isi imbunatateasca modul de a comunica.

Concluzii

Terapia vampir in Constanta poate fi realizata cu succes la una dintre clinicile din top prezentate in articolul de fata, centre medicale care dispun de aparatura performanta si personal bine pregatit in procedurile de medicina estetica. Interventia pentru intinerirea si improspatarea aspectului pielii este benefica si sigura, daca este efectuata in conditii corespunzatoare, asa cum se realizeaza la oricare dintre clinicile din clasament, iar durata si calitatea efectelor depind de modul in care este prelucrata si imbogatita plasma recoltata din sangele pacientului.

Dupa lectura textului de mai sus, ai la dispozitie toate informatiile necesare pentru o decizie bine documentata, bazata pe argumente legate de calitate, preturi, dar si pe opiniile pacientilor tratati in clinicile din Constanta la cabinete de estetica medicala.