Meniu

Terapia vampir Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te gandesti sa apelezi la terapia vampir in Iasi, dar nu esti sigur incotro trebuie sa te indrepti pentru a beneficia de un tratament de cea mai buna calitate? Ai nimerit articolul potrivit, in care sunt prezentate principalele optiuni la care merita sa apelezi si preturile la care serviciile respective se pot accesa.

Cei interesati sa practice un asemenea procedeu de infrumusetare vor fi incantati sa afle ca municipiul Iasi dispune de cel putin 5 clinici estetice la standarde ridicate din punct de vedere al serviciilor prestate. Prin urmare, daca doresti un tratament cu plasma proprie la standarde inalte si rezultate bune,  il poti gasi aici.

Cat costa terapia vampir in Iasi?

Atunci cand vine vorba de terapie vampir in Iasi, pretul poate ajunge sa varieze de la o clinica la alta. Cu ajutorul tabelului de mai jos iti vei putea face o prima impresie cu privire la bugetul de care trebuie sa dispui atunci cand vrei sa practici un asemenea procedeu estetic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia vampir
Rating
Website
Beauty Code
Clinica-Verificata
1.050 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.050 Ron
 • Mediu intim si confortabil
 • Profesionalismul personalului
 • Atmosfera prietenoasa
 • Curatenie si confort
 • Momente de relaxare si rasfat
Susanu Clinic
1.100 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.100 Ron
 • Grad ridicat de profesionalism
 • Servicii excelente
 • Medic experimentat si empatic, care inspira incredere pacientilor
 • Rezultate excelente ale procedurilor
 • Timp mare de asteptare pentru unii dintre pacienți
Delv
1.000 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici bine pregatiti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Comunicarea cu pacientii a personalui de la receptie ar putea fi imbunatatita
 • Timp mare de asteptare
Omini Clinic
1.000-1.700 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.000-1.700 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Rabdarea cu care abordeaza pacientii
 • Recomandari obiective
 • Tratamente si interventii eficiente
 • Unii pacienti spun ca operatiile lor nu au fost reusite
 • Deficiente de comunicare cu pacientii ale personalului de la receptie
Lauderma
1.000 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.000 Ron
 • Dr. Laura Gheuca Solovastru – medic profesionist
 • Servicii de calitate
 • Unii pacienti sustin ca au fost tratati cu superficialitate
 • Preturi diferite fata de cele comunicate prin telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se poate realiza terapia vampir in Iasi

Fiecare dintre clinicile de mai jos vor putea oferi terapia vampir in Iasi. Cu toate acestea, instrumentele si modalitatile de abordare utilizate variaza considerabil de la un centru la altul, fapt pentru care este necesar sa te informezi temeinic inainte de a lua o decizie. Un alt aspect important este dat si de parerile pe care fostii clienti si le-au format, recenziile impartasite de acestia fiind esentiale pentru alegerea finala.

1. Beauty Code

Beauty Code este o clinica de estetica faciala si corporala ce pune la dispozitia clientilor sai tratamente dermato-estetice – injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, peeling chimic, mezoterapie injectabila, liftinf cu fire, terapia vampir pentru fata si scalp, tratamente faciale si tratamente corporale pentru slabit si remodelare. Clinica din Iasi isi propune sa ofere mai mult decat solutii medical-estetice, clientul urmand sa aiba parte de o evadare din cotidian intr-un cadru intim si confortabil. Aparatura si instrumentele moderne, personalul bine pregatit si interiorul elegant sunt aspecte care recomanda aceasta clinica pe piata serviciilor de infrumusetare din Iasi.

Preturile procedurilor sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Tariful perceput pentru terapia vampir este de 1.050 de lei.

Recenziile inregistrate pe Google dovedesc ca persoanele tratate la Beauty Code sunt multumite de experienta la clinica. Sunt apreciate profesionalismul personalului, serviciile de calitate si atmosfera prietenoasa. In plus, interiorul este extrem de curat si confortabil, multi dintre clienti marturisind ca au simtit momente de relaxare si rasfat in timpul procedurilor de infrumusetare.

Vezi parerile pacientilor despre Beauty Code
Vezi Pareri

2. Susanu Clinic

La Susanu Clinic se realizeaza interventii de chirurgie plastica si estetica, chirurgie reconstructiva si proceduri de cosmetica medicala – terapia vampir, augmentare buze, mezoterapie injectabila, peeling chimic, fillere cu acid hialuronic, mezohair, tratamentul cicatricilor inestetice, solutii terapeutice pentru cearcane si pungi sub ochi, indepartarea tatuajelor. La clinica din Iasi activeaza reputatul dr. Sidonia Susanu, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, cu o experienta de peste 12 ani in lucrul cu pacientii, peste 5000 de operatii in portofoliu, realizate personal sau coordonate, activitate de cercetare medicala, stagii de perfectionare in Japonia, SUA, Germania, Franta, Italia si Grecia si numeroase participari la congrese si conferinte ale medicilor din tara si din strainatate.

Tratamentul cu plasma imbogatita sau terapia vampir se poate efectua la pretul de 1.100 lei la aceasta clinica.

Pacientii scriu in recenziile de pe Google alocate acestui cabinet ca au fost tratati la Susanu Clinic cu un grad ridicat de profesionalism si au beneficiat de servicii excelente, un medic experimentat si empatic, care inspira incredere, iar rezultate interventiilor au fost excelente. Sunt si cativa pacienti nemultumiti care sustin ca pentru ei ora programarii a fost depasita si au avut de asteptat.

3. Delv

La Sectia de Chirurgie Plastica a Clinicii Delv, iesenii pot merge pentru proceduri de chirurgia mainii, chirurgia tumorilor cutanate si pentru tratamente minim invazive de estetica medicala – terapia vampir, mezoterapie injectabila, tratament Dermalinfusion, peeling chimic, corectia ridurilor cu acid hialuronic, marire buze, mezohair. Interventiile sunt efectuate de cei doi medici specialisti in chirurgie plastica si estetica, dr. Bogdan Caba si dr. Ana-Maria Silitra. Clinica Delv din Iasi este un centru medical plurivalent, dedicat pacientilor de toate varstele, care acopera consultatii si tratamente in 21 de ramuri medicale.

Tarifele percepute de clinica pot fi vizualizate pe site-ul web. Pentru o sedinta cu terapia vampir vei achita suma de 1000 de lei.

Un aspect deloc iesit din comun pentru o clinica pluridisciplinara este ca pacientii relateaza experiente diferite despre activitatea de la Delv. Mare parte dintre ei considera ca serviciile de aici sunt de calitate, personalul este profesionist si amabil, medicii sunt bine pregatiti si ofera solutii eficiente de tratament. Pe de alta parte, la capitolul programari, centrul medical mai are loc pentru imbunatatirea organizarii, multi pacienti exprimandu-si nemultumirea fata de personalul de la receptie.

4. Omini Clinic

Omini Clinic este o clinica de estetica din Iasi, cu peste 16 ani de experienta, care are in oferta de servicii medicale chirurgia estetica, proceduri de rejuvenare medicala nechirurgicala (injectari cu acid hialuronic si botox, terapia vampir, peeling chimic, radiofrecventa, laser fractionat, tratamente faciale IPL), chirurgie vasculara, dermatologie, ORL, ortopedie, radiologie si psihoterapie. Echipa care realizeaza procedurile de estetica medicala este alcatuita din cadre medicale cu experienta, precum dr. Theodor Motruc (coordonator), renumit chirurg plastician si fondator al clinicii, dr. Aladari Nadia (chirurgie plastica si reconstructiva), dr. Oleg Tacu (chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva si estetica), dr. Doinita Olinici (dermato-venerologie) si dr. Artenie Claudia (medic primar dermatolog).

In functie de nevoile si preferintele pacientilor, pretul unei sedinte ci terapia vampir poate porni de la 1.000 de lei si poate ajunge pana la 1.700 de lei, acest ultim pachet incluzand dermapen + prp + mezoterapie.

Majoritatea pacientilor se declara multumiti de experienta avuta aici. Sunt apreciata serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, rabdarea cu care abordeaza pacientii, recomandarile obiective primite in cadrul consultatiilor, tratamentele si interventiile eficiente. Sunt si unele comentarii in care se mentioneaza operatii nereusite si deficiente de comunicare ale personalului de la receptie.

5. Lauderma

Lauderma Iasi este o clinica de dermatologie care pune la dispozitia pacientilor toata gama de consultatii si tratamente specifice afectiunilor pielii, mucoaselor si parului, chirurgie dermatologica, dermatoscopii, servicii dermatoestetice: mezoterapie clasica si virtuala, terapia vampir, corectia ridurilor cu acid hialuronic sau toxina botulinica, augmentare buze, peeling chimic, lifting corporal si facial, laserterapie fractionata ablativa CO2, tratamente IPL, Dermapen (corectie cicatrici, revitalizare, riduri fine), radiofrecventa faciala si corporala, masaj facial si oxigenoterapie. Clinica este condusa de prof. univ. dr. Laura Gheuca Solovastru (medic primar dermato-venerologie), careia i se alatura o echipa bine pregatita de specialisti, din care fac parte doi medici primari dermato-venerologie, dr. Dan Vata si dr. Adriana-Ionela Patrascu, si un medic specialist, dr. Ioana Alina Halip.

Pretul pentru terapia vampir se situeaza in jurul sumei de 1.000 de lei, suma exacta urmand sa fie stabilita in urma unei consultatii de specialitate.

La capitolul recenzii, aceasta clinica are parte de opinii diferite din partea pacientilor sai. Pe de o parte, foarte multe comentarii contin cuvinte laudative la adresa dr. Laura Gheuca Solovastru si a serviciilor de calitate pe care le ofera. Pe de alta parte, unii pacienti sunt de parere ca atitudinea profesionala, per ansamblu, ar putea fi imbunatatita. O alta problema reclamata este discrepanta dintre preturile comunicate prin telefon si cele de la fata locului.

Concluzii

Optiunile de care dispui pentru efectuarea unei sedinte cu terapia vampir in Iasi sunt multiple, insa alegand una dintre clinicile din clasamentul de mai sus, ai toate sansele sa obtii un tratament de calitate, realizat de un specialist cu experienta, in conditii de siguranta si cu rezultatele pe care le astepti.

Clinicile si cabinetele de estetica, chirurgie plastica sau dermatologie estetica din Iasi au toate conditiile necesare unei proceduri cu eficienta optima: aparatura de calitate, metode moderne si, nu in ultimul rand, dispun de experienta unui personal medical bine pregatit, aflat in continuu proces de specializare pentru racordarea la cele mai recente metode si tehnici de interventie noninvaziva de infrumusetare si rejuvenare a pielii.