Terapia vampir Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai decis sa apelezi la terapia vampir in Ploiesti? Procedura este tot mai populara in randul celor care vor sa-si recapete aspectul tanar al pielii, deoarece are numeroase efecte benefice si nu implica injectarea unor substante artificiale in piele.

Ingredientul folosit in timpul tratamentului este chiar sangele tau. Dupa recoltare, acesta e procesat astfel incat sa rezulte plasma imbogatita cu trombocite, care va fi ulterior injectata in piele. Numeroase clinici din Ploiesti au integrat deja acest tratament in lista lor de servicii.

Cat costa terapia vampir in Ploiesti?

Daca vrei sa te programezi la terapie vampir si ai ales orasul Ploiesti, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi o clinica buna. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica aceasta procedura, am alcatuit un tabel in care sunt cuprinse tarifele practicate de clinicile considerate a fi cele mai bune:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia vampir
Rating
Website
Neo Dermaskin
Clinica-Verificata
700 Ron
 • Pret Terapia vampir 700 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie
Anisia Clinic
1.000 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Aparatura ultramoderna
Dental & Estetique
390 Ron
 • Pret Terapia vampir 390 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici bine instruiti
 • Amabilitate
 • Accent pe confotul si siguranta pacientului
 • Aparatura de ultima generatie
Venus Medical
450 Ron
 • Pret Terapia vampir 450 Ron
 • Servicii calitative
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Curatenie si dotari moderne
Med Complet
450 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapia vampir porneste de la 450 Ron
 • Proceduri de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi pentru terapia vampir in Ploiesti?

In Ploiesti, persoanele interesate de terapia vampir pot sa aleaga intre numeroasele clinici moderne care ofera acest serviciu. Pentru a se bucura de beneficiile tratamentului cu propriul sange, acestia vor avea nevoie de mai multe sedinte, al caror interval il vor stabili impreuna cu medicul.

Iata care sunt cele mai bune clinici din Ploiesti la care poti merge pentru terapia vampir:

1. Neo Dermaskin

Specializata in dermatologie, clinica Neo Dermaskin este optiunea preferata a persoanelor din Ploiesti care au apelat deja la terapia vampir si care revin periodic pentru aceasta sau pentru alte tratamente estetice. Echipa medicala pune accent pe naturalete si pe calitate, motiv pentru care asigura o gama variata de servicii destinate ingrijirii pielii. Format din medici specialisti cu experienta, colectivul Neo Dermaskin foloseste echipamente de ultima generatie, in care se fac investitii constant.

La aceasta clinica, terapia vampir costa 700 lei/sedinta.

Serviciile acestei clinici sunt de inalta calitate, mai multi pacienti spunand ca au obtinut rezultate bune. Prin intermediul online, acestia si-au manifestat aprecierea fata de intregul personal. Asistentele sunt amabile, iar medicii sunt bine pregatiti. Activitatea este coordonata de catre dr. Ana Faca, descrisa ca fiind empatica, rabdatoare si foarte atenta la detalii.

Vezi parerile pacientilor despre Neo Dermaskin
Vezi Pareri

2. Anisia Clinic

Terapia vampir se regaseste si in lista de servicii a clinicii de dermatologie estetica si infrumusetare Anisia Clinic din Ploiesti, unde sunt disponibile mai multe tratamente de rejuvenare faciala. Procedurile sunt efectuate de specialisti din sfera esteticii corporale si faciale, care mizeaza pe calitatea superioara a fiecarui serviciu si care pun in prim-plan siguranta, confortul si igiena. Pentru a bifa acest obiectiv, personalul clinicii foloseste aparatura de ultima ora.

La Anisia Clinic, terapia vampir costa 1.000 lei.

Foarte multe persoane s-au aratat multumite de serviciile clinicii Anisia, despre care spun ca sunt de calitate. Rezultatele sunt conform asteptarilor, iar atmosfera din clinica este una prietenoasa. Alte motive pentru care majoritatea pacientilor au oferit feeback pozitiv sunt profesionalismul echipei si folosirea aparaturii de ultima generatie. Personalul este bine pregatit si prietenos.  

3. Dental & Estetique

Pentru terapia vampir si pentru alte solutii moderne de estetica faciala, te poti adresa clinicii Dental & Estetique din Ploiesti. Aici profeseaza o echipa formata din medici specialisti, care pun la dispozitia pacientilor o serie de interventii stomatologice si servicii de estetica faciala. Pentru a sustine calitatea actului medical, personalul din acesta clinica foloseste aparatura ultramoderna, care asigura mai mult confort in timpul procedurilor si o mai mare eficienta.

La Dental & Estetique, sedinta de terapie vampir costa 390 lei.

Majoritatea pacientilor care si-au relatat experienta prin recenzii pe social media spun ca serviciile de la Dental & Estetique sunt de calitate si recomanda clinica. Medicii sunt bine pregatiti si intregul personal este amabil. Se pune accent pe confortul si siguranta pacientilor. Un alt aspect apreciat il reprezinta aparatura de ultima generatie din dotarea clinicii.

4. Venus Medical

Clasamentul celor mai bune clinici din Ploiesti pe care le poti alege pentru terapia vampir continua cu Venus Medical Center, care imbina serviciile de stomatologie cu cele de estetica faciala. Clinica gazduieste o echipa de medici calificati, care pun pe primul loc calitatea serviciilor oferite. Mai departe, acestia acorda atentie deosebita tehnologiei si materialelor folosite, in care se investeste constant. De asemenea, in dotarea clinicii exista si un centru de excelenta pentru cursuri.

La Venus Medical, tratamentul facial cu propriul sange costa 450 lei/sedinta.

Mai multe persoane recomanda Venus Medical, ca urmare a unor tratamente reusite de care au beneficiat. Pacientii se declara multumiti de calitatea serviciilor si apreciaza la medici si asistente profesionalismul si amabilitatea. Clinica este curata si dotata cu tehnologii moderne.

5. Med Complet

Clinica medicala Med Complet din Ploiesti are o gama vasta de servicii, din care nu lipseste nici terapia vampir. Pentru un nivel ridicat de performanta si pentru calitatea actului medical, se foloseste aparatura moderna, cu ajutorul careia se ofera cele mai bune solutii de tratament pacientilor. Colectivul este format din medici specialisti care au experienta in diverse specializari medicale si care folosesc tehnici noi de tratament.

Pentru terapia vampir, pretul unei sedinte porneste de la 400 lei.

La aceasta clinica lucreaza medici foarte buni, profesionisti si amabili. Acestea sunt cuvintele persoanelor care si-au exprimat parerea cu privire la serviciile oferite de Med Complet. Un alt aspect pe care il apreciaza este atentia la detalii de care personalul da dovada. In plus, se utilizeaza aparatura moderna.

Concluzii

Terapia vampir este unul dintre tratamentele de care poti beneficia in Ploiesti, in cadrul unor clinici care ofera servicii de ingrijire faciala. Procedura a devenit tot mai populara datorita numeroaselor beneficii pentru piele, dintre care amintim reducerea liniilor si ridurilor fine, imbunatatirea aspectului cicatricilor post acneice si imbunatatirea texturii pielii.

Clinicile prezentate anterior sunt cele mai apreciate in randul persoanelor care prefera sa apeleze la proceduri naturale, cum este terapia vampir, in care se injecteaza sangele pacientului si nu alte substante straine.