Meniu

Terapia vampir Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai decis sa apelezi la terapia vampir in Ploiesti? Procedura este tot mai populara in randul celor care vor sa-si recapete aspectul tanar al pielii, deoarece are numeroase efecte benefice si nu implica injectarea unor substante artificiale in piele.

Ingredientul folosit in timpul tratamentului este chiar sangele tau. Dupa recoltare, acesta e procesat astfel incat sa rezulte plasma imbogatita cu trombocite, care va fi ulterior injectata in piele. Numeroase clinici din Ploiesti au integrat deja acest tratament in lista lor de servicii.

Cat costa terapia vampir in Ploiesti?

Daca vrei sa te programezi la terapie vampir si ai ales orasul Ploiesti, urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa alegi o clinica buna. Pentru a iti face o idee cu privire la costurile pe care le implica aceasta procedura, am alcatuit un tabel in care sunt cuprinse tarifele practicate de clinicile considerate a fi cele mai bune:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Terapia vampir
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
1.250 Ron
 • Pretul pentru o sedinta de Terapia vampir porneste de la 1.250 Ron
 • Clinica moderna
 • Aparatura performanta
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil la receptie
 • Tratamente eficiente
 • Intarzieri in onorarea programarilor
Neo Dermaskin
700 Ron
 • Pret Terapia vampir 700 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Profesionalism si atentie la detalii
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie
Anisia Clinic
1.000 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Personal bine pregatit
 • Profesionalism
 • Aparatura ultramoderna
Roua Medical
1.500 Ron
 • Pret Terapia vampir 1.500 Ron
 • Servicii de calitate
 • Standarde occidentale
 • Echipa de medici bine pregatita si experimentata
 • Proceduri de tratament cu rezultate bune
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie exemplara
MedComplet
450 Ron
 • Pretul unei sedinte de Terapia vampir porneste de la 450 Ron
 • Proceduri de calitate
 • Profesionalism
 • Atentie la detalii
 • Aparatura moderna
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica sa alegi pentru terapia vampir in Ploiesti?

In Ploiesti, persoanele interesate de terapia vampir pot sa aleaga intre numeroasele clinici moderne care ofera acest serviciu. Pentru a se bucura de beneficiile tratamentului cu propriul sange, acestia vor avea nevoie de mai multe sedinte, al caror interval il vor stabili impreuna cu medicul.

Iata care sunt cele mai bune clinici din Ploiesti la care poti merge pentru terapia vampir:

1.  Laurus Medical

La clinica Laurus Medical din Ploiesti poti beneficia de terapia vampir, PRP sau terapia de regenerare a pielii cu plasma proprie, metoda eficienta si sigura prin care se incetineste intr-un mod neinvaziv procesul de imbatranire a pielii, se pot elimina ridurile si cicatricile inestetice. Pentru procedura, te vei adresa aici unuia dintre cei doi medici dermatologi bine pregatiti ai centrului din Ploiesti: dr. Cristina Lisievici sau dr. Mihaela Antohe, medici specialisti in dermato-venerologie. Clinica din municipiul resedinta a judetului Prahova face parte dintr-o retea de sanatate cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, cu o experienta de peste 17 ani in domeniul medical.

Pentru terapia vampir, preturile pornesc de la 1250 de lei, in functie de cantitatea de sange imbogatit injectata.

Pacientii apreciaza ca Laurus Medical Ploiesti este o clinica moderna, cu aparatura performanta, act medical de calitate, medici profesionisti, personal amabil la receptie si tratamente eficiente. Unele persoane semnaleaza intarzieri in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Neo Dermaskin

Specializata in dermatologie, clinica Neo Dermaskin este optiunea preferata a persoanelor din Ploiesti care au apelat deja la terapia vampir si care revin periodic pentru aceasta sau pentru alte tratamente estetice. Echipa medicala pune accent pe naturalete si pe calitate, motiv pentru care asigura o gama variata de servicii destinate ingrijirii pielii. Format din medici specialisti cu experienta, colectivul Neo Dermaskin foloseste echipamente de ultima generatie, in care se fac investitii constant.

La aceasta clinica, terapia vampir costa 700 lei/sedinta.

Serviciile acestei clinici sunt de inalta calitate, mai multi pacienti spunand ca au obtinut rezultate bune. Prin intermediul online, acestia si-au manifestat aprecierea fata de intregul personal. Asistentele sunt amabile, iar medicii sunt bine pregatiti. Activitatea este coordonata de catre dr. Ana Faca, descrisa ca fiind empatica, rabdatoare si foarte atenta la detalii.

3. Anisia Clinic

Terapia vampir se regaseste si in lista de servicii a clinicii de dermatologie estetica si infrumusetare Anisia Clinic din Ploiesti, unde sunt disponibile mai multe tratamente de rejuvenare faciala. Procedurile sunt efectuate de specialisti din sfera esteticii corporale si faciale, care mizeaza pe calitatea superioara a fiecarui serviciu si care pun in prim-plan siguranta, confortul si igiena. Pentru a bifa acest obiectiv, personalul clinicii foloseste aparatura de ultima ora.

La Anisia Clinic, terapia vampir costa 1.000 lei.

Foarte multe persoane s-au aratat multumite de serviciile clinicii Anisia, despre care spun ca sunt de calitate. Rezultatele sunt conform asteptarilor, iar atmosfera din clinica este una prietenoasa. Alte motive pentru care majoritatea pacientilor au oferit feeback pozitiv sunt profesionalismul echipei si folosirea aparaturii de ultima generatie. Personalul este bine pregatit si prietenos.  

4. Roua Medical

La Roua Medical, clinica moderna specializata in chirurgia estetica, plastica si reconstructiva, chirurgia oncologica a sanului, flebologie si proctologie, vei gasi, la numai 5 km de Ploiesti, o gama larga de servicii de estetica medicala: consultatii de medicina estetica, proceduri estetice – injectari cu acid hialuronic si toxina botulinica, tratamentul hiperdrozei, corectia cearcanelor, lipoliza, lifting cu fire, tratamente personalizate, terapia vampir pentru aplicatii estetice, pentru regenerarea parului si pentru sanatatea aparatului locomotor, mezoterapie, rejuvenare laser și altele. Pentru procedurile de medicina estetica iti sta la dispozitie un colectiv de exceptie, alcatuit din dr. Otilia Racasan, medic primar chirurgie plastica, microchirurgie reconstructiva, doctor in stiinte medicale, dr. Ioan Victor Popa, medic primar chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, si dr. Arina Margina, medic specialist dermatovenerologie, medic specialist chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru terapia vampir vei plati suma de 1500 de lei pentru o fiola de plasma imbogatita pentru aplicatii estetice. Pretul pentru PRP pentru par si aparatul locomotor este de  1250 de lei pentru o fiola.

Pacientii au o parere buna despre prestatiile clinicii si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, la standarde occidentale, ca echipa de medici este bine pregatita si experimentata, ca procedurile de tratament au avut rezultate bune, ca atmosfera din centrul medical este placuta, iar curatenia este exemplara. 

5. MedComplet

Clinica medicala MedComplet din Ploiesti are o gama vasta de servicii, din care nu lipseste nici terapia vampir. Pentru un nivel ridicat de performanta si pentru calitatea actului medical, se foloseste aparatura moderna, cu ajutorul careia se ofera cele mai bune solutii de tratament pacientilor. Colectivul este format din medici specialisti care au experienta in diverse specializari medicale si care folosesc tehnici noi de tratament.

Pentru terapia vampir, pretul unei sedinte porneste de la 400 lei.

La aceasta clinica lucreaza medici foarte buni, profesionisti si amabili. Acestea sunt cuvintele persoanelor care si-au exprimat parerea cu privire la serviciile oferite de MedComplet. Un alt aspect pe care il apreciaza este atentia la detalii de care personalul da dovada. In plus, se utilizeaza aparatura moderna.

Concluzii

Terapia vampir este unul dintre tratamentele de care poti beneficia in Ploiesti, in cadrul unor clinici care ofera servicii de ingrijire faciala. Procedura a devenit tot mai populara datorita numeroaselor beneficii pentru piele, dintre care amintim reducerea liniilor si ridurilor fine, imbunatatirea aspectului cicatricilor post acneice si imbunatatirea texturii pielii.

Clinicile prezentate anterior sunt cele mai apreciate in randul persoanelor care prefera sa apeleze la proceduri naturale, cum este terapia vampir, in care se injecteaza sangele pacientului si nu alte substante straine.