Meniu

Terapia Vampir Pret

Actualizat pe:

Poate ai auzit de aceasta procedura tot mai populara in ziua de astazi, astfel ca din articolul de fata vei afla toate lucrurile importante despre terapia vampir: pret, in ce consta si care sunt avantajele sale.

Terapia vampir este o procedura care se efectueaza in cabinetele de dermatologie sau in cele de estetica, dar si in ginecologie, ortopedie sau stomatologie. Tratamentul consta in injectarea pacientului cu plasma care este imbogatita cu trombocitele proprii. Pentru ca in acest articol este vorba despre terapia vampir in dermatologie, in acest caz ea se utilizeaza pentru tratamentul estetic al ridurilor si cicatricilor de pe ten, gat, decolteu, scalp sau maini.

Terapia vampir: pret si procedura

Daca ai ajuns la acest articol cautand pe internet informatii despre „terapia vampir pret” trebuie sa stii ca tarifele sunt influentate de mai multi factori: notorietatea clinicii, valoarea specialistului care efectueaza tratamentul, calitatea serviciilor, dar si de procedura in sine.

In unele clinici, pretul pentru o sedinta pentru fata costa 900 de lei, pentru fata si gat – 1.200 de lei, iar pentru fata, gat si decolteu costul unei sedinte poate ajunge la 1.500 de lei. Aceste preturi sunt  unele estimative, pentru ce ele difera de la cabinet la cabinet. Daca te intereseaza procedura, este indicat sa soliciti toate informatiile de care ai nevoie, legate de pret terapia vampir, de la clinica la care ai decis sa o efectuezi.

Procedura incepe cu recoltarea intr-o eprubeta speciala a unei cantitati mici de sange (aproximativ 8 ml). Aceasta proba de sange se introduce intr-o centrifuga, in care plasma si trombocitele vor fi separate de restul componentelor din sange. Plasma obtinuta, care este imbogatita cu aminoacizi si vitamine, va fi injectata in zona de interes – ochi, gura, nas, decolteu, scalp, maini, pentru a oferi un aspect de reintinerire.

Durata unei sedinte este de 45-50 de minute si necesita si o anestezie usoara, prin refrigerare, adica amortirea zonei prin aplicarea de gheata sau apa foarte rece sau printr-o crema cu efect anestezic. Dupa acest pas se face injectarea, cu o seringa speciala, prevazuta cu un ac foarte fin.

Ulterior, numarul sedintelor va fi stabilit de specialist in functie de problemele fiecarui pacient, in general fiind indicate 3-4 injectari la 2-3 saptamani.

Terapia vampir: pret si avantaje

Daca pana acum ai putut citi despre terapia vampir, pret si procedura, in care ai aflat ca tarifele sunt diferite, in functie de mai multe criterii, in continuare vei putea afla care sunt avantajele acestui tratament revolutionar:

  • elimina ridurile fine si liniile fine de pe ten;
  • ridurile de expresie sunt diminuate;
  • ajuta pielea sa straluceasca intr-un mod natural;
  • pielea uscata si matura pare mai tanara;
  • estompeaza cicatricile post-acnee;
  • amelioreaza vergeturile;
  • tratament impotriva caderii parului;
  • vindecarea plagilor este accelerata;
  • se reface ovalul fetei;
  • sunt diminuate defectele de pigmentare

Acestea nu sunt decat cateva dintre beneficiile terapiei vampir, iar, pe langa ele, este de luat in considerare si faptul ca efectul acestui tratament se mentine pana la un an sau chiar mai mult. In plus, pentru ca serul injectat este extras din sangele pacientului, nu exista risc de alergii sau de reactii adverse. Asadar, comparand avantajele oferite de o terapie vampir, pretul nu este unul ridicat.