Meniu

Ecografie abdominala Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Raportul bun calitate-pret si experienta personalului sunt principalele criterii dupa care se orienteaza persoanele care trebuie sa faca ecografie abdominala in Baia Mare. Ecografia de abdomen este o investigatie nedureroasa, neinvaziva si neiradianta, iar acuratetea imaginilor depinde foarte mult de cat de perfomant este aparatul cu ultrasunete. 

Prin ecografia abdominala pot fi depistate numeroase afectiuni, cum ar fi inflamatia pancreasului, pietrele la rinichi, chisturile ovariene si alte probleme ale organelor din cavitatea abdominala. Poti face ecografie abdominala in Baia Mare la pret accesibil, aceasta investigatie imagistica fiind prezenta pe lista de servicii a unui numar mare de clinici si centre medicale. 

Tabel cu preturi pentru o ecografie abdominala in Baia Mare

Ecografia abdominala este recomandata pacientilor care prezinta anumite simptome ce ar putea semnala existenta unei afectiuni, Baia Mare fiind unul dintre orasele in care exista cabinete medicale si clinici unde primeaza raportul bun calitate-pret. Iata care este tariful acestei investigatii in cadrul celor mai apreciate unitati medicale: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Lese Mihaela
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medic cu experienta
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Tehnologie moderna
Euromedica
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Conditii foarte bune
Multicare Clinic
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Pasiune pentru meserie
 • Clinica moderna si curata
Demian Grad
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Amabilitate si grija pentru pacient
 • Aparatura moderna
 • Curatenie
Fortis Center
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Servicii si tratamente calitative
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amabilitate
 • Personal cu experienta
 • Se raspunde greu la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Care este cea mai buna clinica pentru a face ecografie abdominala in Baia Mare?

Cand vrei sa alegi cea mai buna clinica pentru efectuarea ecografiei abdominale in orasul Baia Mare, trebuie sa iei in considerare mai multe lucruri. Printre acestea se numara experienta personalului, prezenta echipamentelor moderne, raportul bun calitate-pret si feedback-ul pozitiv de la pacienti. 

In continuare, vor fi prezentate 5 cabinete, clinici sau centre medicale din Baia Mare unde se bifeaza toate aceste cerinte si care sunt optiuni de top ale persoanelor care locuiesc aici sau in imprejurimi: 

1. Dr. Lese Mihaela

Deschis in anul 2002, cabinetul medical dr. Lese Mihaela din Baia Mare a devenit una dintre optiunile de top la capitolul ecografiilor abdominale. Cabinetul este specializat in chirurgie generala si ecografie, iar lista de servicii oferite a fost extinsa pe masura ce cabinetul a fost dotat cu aparatura performanta. Dr. Lese Mihaela este medic primar chirurg si doctor in stiinte medicale, avand competenta in ecografia abdominala, Doppler si interventionala. Aceasta are o experienta vasta in domeniul medical, dobandita in timpul anilor de studiu si consolidata pe parcursul anilor de activitate. A obtinut burse de studii in strainatate si a participat la numeroase cursuri postuniversitare, fiind inclusiv autoarea unor carti. 

Ecografia abdominala generala costa 200 lei. 

Cativa dintre pacientii care au trecut pragul acestui cabinet si-au exprimat recunostinta fata de medic prin intermediul recenziilor, unde au punctat avantaje ca profesionalismul si amabilitatea. Dr. Lese Mihaela este un medic bine pregatit. Atentia pentru pacient si folosirea tehnologiilor moderne din sfera ecografiei sunt alte doua avantaje.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Lese Mihaela
Vezi Pareri

2. Euromedica Hospital

Ecografii abdominale se fac si la Euromedica Hospital in Baia Mare, acesta fiind primul spital privat din judetul Maramures. Deschis in anul 2006, acest spital si-a propus inca de la inceputul activitatii sa ofere pacientilor o alternativa la sistemul sanitar public, devenind un actor important in industria sanatatii. Gama de servicii oferite in cadrul acestui spital este variata, fiind acoperite 20 de specialitati medicale. Din colectiv fac parte peste 30 de medici, acestia avand obiectivul de a oferi servicii de calitate intr-o unitate medicala dotata conform standardelor europene. S-au facut investitii in aparatura de ultima generatie, cu ajutorul careia se obtine precizie in diagnostic si eficienta in tratament. 

La Euromedica Hospital, ecografia abdominala totala costa 150 lei.

Dintre pacientii care au ales serviciile acestui spital, majoritatea se declara multumiti de felul in care au fost tratati si de modul in care au decurs examinarile. Personalul este bine pregatit, amabil si profesionist. Medicii sunt laudati pentru felul in care comunica cu pacientul si pentru dedicarea fata de meserie. In plus, conditiile din spital sunt foarte bune. 

3. Multicare Clinic

In Baia Mare, o alta clinica pe care o poti alege pentru ecografia abdominala este Multicare Clinic. Asa cum reiese si din numele ei, clinica ofera servicii din mai multe specialitati medicale, aducand la un loc o echipa numeroasa de medici inalt calificati. Experienta in domeniu si folosirea tehologiilor de ultima generatie le permite sa asigure de fiecare data o calitate superioara a actului medical, aceasta fiind una dintre prioritatile clinicii inca din momentul infiintarii.

Pentru o ecografie abdominala generala, pacientii vor plati 150 lei.

Opiniile pacientilor reflecta faptul ca Multicare Clinic este o clinica moderna si curata, unde profeseaza asistente si medici foarte bine pregatiti. Serviciile sunt de inalta calitate, iar echipa medicala se remarca prin profesionalism si pricepere. Pasiunea pentru meserie este un alt motiv pentru care numerosi pacienti lauda personalul acestei clinici.  

4. Demian Grad

Clinica medicala Demian Grad se inscrie in randul unitatilor medicale din Baia Mare ce ofera pacientilor posibilitatea de a efectua ecografii abdominale. Cu misiunea de a atinge constant performanta actului medical, clinica reuneste medici cu experienta vasta si ofera servicii din mai multe specialitati medicale, printre care dermatologia si chirurgia pediatrica. Se fac ecografii si analize medicale, astfel incat pacientii sa poata face mai multe tipuri de investigatii in cadrul aceleiasi unitati. 

La aceasta clinica, tariful unei ecografii abdominale generale este de 180 lei.

Dintre pacientii care au ales Demian Grad, cei mai multi recomanda clinica si spun ca au beneficiat de servicii calitative. Medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si grija pentru pacient. Curatenia reprezinta un punct forte, la fel si faptul ca se foloseste aparatura moderna.

5. Fortis Diagnosis Center

Nu in ultimul rand, Fortis Diagnosis Center reprezinta una dintre cele mai apreciate unitati medicale din Baia Mare cand vine vorba despre ecografii abdominale. Acest centru medical de diagnostic si tratament ofera servicii din cateva ramuri ale medicinei, intre care ecografia, medicina interna si chirurgia generala. Misiunea centrului este de a depista rapid diagnosticul si de a recomanda pacientilor un tratament eficient. Calitatea inalta a ingrijirilor medicale reprezinta o prioritate pentru toti membrii echipei Fortis Diagnosis Center. 

La Foris Diagnosis Center, pacientii care au nevoie de ecografie abdominala vor plati 170 lei.

In mediul online, mai multe persoane recomanda serviciile acestui centru medical. Motivele pentru care i-au oferit calificative maxime sunt, in principal, seriozitatea si profesionalismul medicilor. Pacientii mentioneaza ca au avut o experienta placuta si ca au beneficiat de tratamente calitative. De asemenea, intregul personal este amabil. Desi majoritatea parerilor sunt pozitive, exista si cativa pacienti a caror experienta nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, spunand ca nu li se raspunde la telefon.

Concluzii

Ecografia abdominala este una dintre cele mai solicitate investigatii imagistice in Baia Mare si in alte orase din Romania, fiind o examinare rapida, nedureroasa si relevanta in depistarea unui spectru larg de afectiuni. Medicul iti poate recomanda sa faci acest tip de ecografie daca prezinti simptome specifice unei probleme la ficat, pancreas, vezica biliara, rinichi sau altor organe de la nivelul abdomenului.