Meniu

Ecografie parti moi Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai suspiciuni legate de anumite modificari vizibile sau palpabile ale pielii, de modificarea culorii tegumentului pe anumite zone sau de forma si marimea ganglionilor? Una dintre investigatiile recomandate de medici in aceste situatii este ecografia de parti moi. In Cluj, ea se poate realiza la unul dintre centrele specializate in acest tip de imagistica medicala, oferind rezultate relevante in diagnosticarea si tratamentul unor afectiuni.

In urma unei astfel de investigatii, se pot stabili marimea, forma si consistenta partilor moi examinate. Ecografia functioneaza cu ultrasunete, transformate ulterior de un computer in imagini bidimensionale si este disponbila in cadrul mai multor clinici reputate din judetul Cluj.

Unde poti face ecografia de parti moi in Cluj?

Pacientii care aleg Cluj-Napoca pentru ecografia de parti moi se pot adresa unuia dintre numeroasele centru medicale dotate cu ecograf si personal competent pentru interpretarea imaginilor. Pentru a nu mai pierde vremea cu identificarea celor mai bune clinici pentru ecografia de parti moi si cautarea recenziilor despre cabinetele vizate, te poti folosi de clasamentul de mai jos, pentru a scuti energie si timp:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie parti moi
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
350 Ron
 • Pret Ecografie parti moi 350 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Implicare si empatie
 • Investigatii precise
 • Aparaturi performante
 • Rezultate exceptionale
 • Tratamente adaptate
 • Atmosfera primitoare
 • Act medical ireprosabil
Clinica Pro Vita
2
160 Ron
 • Pret Ecografie parti moi 160 Ron
 • Servicii medicale complexe
 • Respect si empatie fata de pacienti
 • Investigatii de calitate
 • Clinica are un aspect modern si primitor
 • Curatenie
EcoDiagnost
3
300 Ron
 • Pret Ecografie parti moi 300 Ron
 • Investigatii ecografice de buna calitate
 • Diagnostic diferential
 • Opinie secundara
 • Profesionalism si empatie
 • Clinica este mereu curata
Medsan
225 Ron
 • Pret Ecografie parti moi 225 Ron
 • Centru medical cu activitate de peste 18 ani
 • Cadre medicale cu experienta
 • Promotii periodice la analize si investigatii
 • Personal amabil
 • Programari nerespectate
Deak Medical
200 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie de parti moi porneste de la 200 Ron
 • Experienta de peste 25 de ani in serviciile medicale
 • Personal medical cu experienta
 • Amabilitate si profesionalism
 • Nu se respecta programarile
Medlife
350 Ron
 • Pret Ecografie parti moi 350 Ron
 • Retea medicala privata prezenta in toate marile orase ale tarii
 • Servicii medicale integrate
 • Cadre medicale cu experienta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul celor mai bune 6 clinici din Cluj pentru ecografia de parti moi

In ideea de a-ti simplifica alegerea atunci cand te orientezi catre Cluj pentru efectuarea unei ecografii de parti moi, urmatorul clasament puncteaza cele mai importante detalii pe care trebuie sa le cunosti despre clinicile de top din acest judet si despre serviciul care te intereseaza:

1. Centrokinetic

Vrei sa efectuezi o ecografie de parti moi in Cluj si ai primit recomandarea de a merge la Centrokinetic? Atunci in cele ce urmeaza iti vom prezenta cat mai multe informatii despre procedura de care ai nevoie in cadrul acestei unitati medicale. Avand in vedere ca este o institutie puternic frecventata de pacienti si echipata cu unele dintre cele mai performante aparaturi, toate investigatiile efectuate sunt ireprosabile, ceea ce duce la stabilirea unui diagnostic corect, dar si la elaborarea unui plan de tratament corespunzator in functie de necesitatile fiecarei persoane in parte. Medicii specialisti si primari care isi desfasoara activitatea in cadrul acestei institutii dau dovada de o buna pregatire in domeniu, avand competenta de a asigura tuturor serviciile medicale necesare. 

Pretul pentru o ecografie de parti moi, cunoscuta si sub denumirea de musculoscheletala, este de 350 lei. 

Profesionalismul, amabilitatea, implicarea si empatia sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii opteaza pentru aceasta unitate medicala. Toate investigatiile efectuate sunt precise, avand in vedere ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi performante. Rezultatele sunt exceptionale, iar tratamentele puse in aplicare sunt atent adaptate in functie de necesitatile fiecarui pacient. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar actul medical desfasurat este ireprosabil de fiecare data.

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Clinica Pro Vita

Oferind pacientilor sai servicii medicale complexe, aceasta clinica din Cluj este o alegere foarte buna pentru ecografia de parti moi si functioneaza sub deviza „Pentru ca viata conteaza”, asigurand un act medical profesionist, la standarde inalte, precum si o atitudine fata de problemele clientilor bazata pe respect si empatie. La cele 10 specializari ale centrului pot fi programate consultatii si efectuate investigatii specifice.

O ecografie de parti moi il costa pe pacient 160 lei in cadrul acestei clinici.

Cea mai mare parte a pacientilor sustin ca la Pro Vita au avut o experienta foarte multumitoare, ca investigatiile au fost de calitate, iar tratamentul prescris a avut rezultate bune. Alte avantaje sunt aspectul modern, primitor al clinicii si curatenia. Personalul este caracterizat ca fiind amabil, vesel, serios, profesionist si orientat catre rezolvarea problemelor pacientilor. Printre recenzii, se gasesc si parerile unor persoane care afirma ca nu au fost abordate cu cea mai potrivita atitudine.

3. EcoDiagnost

Cabinetul specializat EcoDiagnost din Cluj realizeaza investigatii ecografice de calitate, printre care si ecografia de parti moi. Cu imagini de inalta rezolutie, se adreseaza atat problemelor din spectrul cazuisticii generale, cat si situatiilor in care se recomanda o expertiza imagistica ecografica, un diagnostic diferential sau o a doua parere medicala.

Pretul unei ecografii de parti moi este de 300 lei la acest cabinet.

In privinta gradului de satisfactie a clientilor, din parerile acestora exprimate pe internet reiese ca serviciile sunt de calitate inalta si ca echipa medicala este caracterizata de profesionalism si empatie. Pregatirea  si amabilitatea personalului, precum si conditiile de curatenie si echipamentele moderne din dotare sunt alte avantaje ale cabinetului de ecografie.    

4. Medsan

O optiune principala pentru ecografia de parti moi, Medsan este un centru medical cu o activitate de peste 18 ani pe piata serviciilor medicale din Cluj, care pune la dispozitia pacientilor 22 de specialitati si 64 de cadre medicale cu experienta. Periodic, clientii clinicii pot beneficia de promotii pentru pachete de analize si investigatii. La trei dintre medicii acestui centru, pacientii pot beneficia de servicii gratuite prin Casa de Asigurari de Sanatate, cu trimitere de la medicul de familie.

Tariful pentru o ecografie de parti moi este de 225 lei.

Majoritatea pacientilor care au trecut pragul clinicii si au lasat recenzii au declarat ca sunt multumiti de serviciile medicale, precum si de faptul ca sunt intampinati cu profesionalism si caldura. Amabilitatea personalului si faptul ca exista parcare privata pentru pacienti sunt alte aspecte apreciate. Exista si recenzii potrivit carora programarile se suprapun si care indica existenta unor probleme la nivel de birocratie. 

5. Deak Medical Center

Clasamentul clinicilor de top pentru ecografia de parti moi continua cu Deak Medical Center, clinica cu peste 25 de ani de experienta in domeniul serviciilor medicale. Este axata in principal pe specialitati conexe cardiologiei, insa intentia personalului este catre o extindere a serviciilor pentru a acoperi cat mai multe nevoi ale pacientilor. Clinica ofera pacientilor posibilitatea consultatiilor la domiciliu pentru cardiologie si psihiatrie.

Referitor la tarif, pretul pentru o ecografie de parti moi in cadrul acestui centru porneste de la 200 de lei.

Exista pacienti care au ales sa isi impartaseasca experienta si in mediul online prin intermediul recenziilor. Acestia se declara multumiti de faptul ca au fost tratati cu profesionalism, motiv pentru care recomanda mai departe serviciile clinicii. Desi nu contesta pregatirea cadrelor medicale, exista pacienti care spun ca ar putea fi facute imbunatatiri in ceea ce priveste respectarea programarilor.    

6. MedLife

Din topul clinicilor pentru ecografie de parti moi ce reprezinta optiuni bune pentru pacientii din Cluj si din apropiere nu lipseste nici MedLife, o retea medicala privata cu centre in toate marile orase ale tarii, cu spitale, maternitati, policlinici, laboratoare si centre de recoltare. In Cluj-Napoca, dispune de o hyperclinica in care se cuprind servicii medicale integrate, cu toate specialitatile in acelasi loc.

O ecografie de parti moi la MedLife Cluj il va costa pe pacient 350 de lei.

In ceea ce priveste recenziile legate de serviciile medicale ale centrului din Cluj-Napoca, parerile sunt impartite. Unii pacienti isi declara multumirea fata de profesionalismul, deschiderea si promptitudinea medicilor, de calitatea serviciilor si de tarifele practicate in cadrul clinicii. Curatenia este un alt aspect apreciat. Pe de alta parte, exista si pareri conform carora  managementul clinicii este defectuos, timpul petrecut in sala de asteptare este mare si ca programarile nu se respecta intotdeauna.

Concluziile noastre

Cand ai o problema legata de tesuturile moi superficiale ale corpului sau in legatura cu tendoanele, ligamentele, glandele salivare, tiroida, muschi, ganglionii limfatici, poti alege cu incredere una dintre clinicile medicale de top din Cluj, unde vei gasi numerosi medici specializati in ecografia musculo-scheletala sau ecografia de parti moi, aparatura de calitate si un program de functionare adaptat nevoilor tale in materie de timp.

Tarifele pentru o astfel de investigatie realizata in Cluj-Napoca sunt accesibile pacientilor. La anumiti medici, pretul examinarii poate fi decontat prin Casa de Asigurari de Sanatate Cluj, iar pacientul are nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie.