Meniu

Ecografie abdominala Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stai in Bucuresti si trebuie sa faci ecografie abdominala in sector 3? Aceasta investigatie este folosita de medicul specialist pentru examinarea organelor din cavitatea abdominala, fiind utila in depistarea unui spectru larg de afectiuni (chisturi hepatice, pietre la rinichi, inflamatia pancreasului etc.) 

Din continutul acestui articol vei afla care sunt cele mai apreciate clinici si centre medicale din sectorul 3 al capitalei, in ceea ce priveste serviciile de imagistica. Investigatia nu este dureroasa si este noniradianta, iar medicul iti poate recomanda sa o faci atunci cand prezinti simptome care ar putea indica existenta unei probleme de sanatate mai mult sau mai putin grave.

Cat te costa sa faci ecografie abdominala in sector 3?

Pretul ecografiei abdominale este unul dintre principalii factori de care se tine cont in alegerea unei clinici, iar in sectorul 3 exista mai multe unitati medicale unde se asigura un raport bun calitate-pret pentru investigatiile imagistice. Poti vedea care sunt acestea in tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Tanasache
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 180 Ron
 • Serviciu de calitate
 • Explicatii pe intelesul pacientului
 • Interpretare corecta a rezultatelor
 • Profesionalism, amabilitate si rabdare
 • Echipamente de ultima generatie
 • Preturi bune
Rosana Medical
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 150 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, promptitudine si amabiltate
 • Empatie si implicare
 • Curatenie
 • Cateva persoane spun ca sistemul de programari lasa de dorit
Echo Medica
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Experienta in domeniul ecografiei
 • Precizie
 • Cateva persoane reclama modul de comunicare al medicului
Eco Diagnosis
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medic profesionist, atent si empatic
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Experienta placuta si educativa pentru pacienti
CDT Victor Babes
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici foarte bine pregatiti
 • Explicatii amanuntite
 • Conditii excelente
 • Unii pacienti considera ca preturile sunt mari
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru ecografie abdominala in sector 3

Sectorul 3 este o zona a capitalei unde sunt prezente numeroase clinici medicale, la care se fac inclusiv ecografii abdominale. Calitatea imaginilor depinde foarte mult de performanta aparatului, motiv pentru care se recomanda sa alegi clinici care sunt dotate echipamente de ultima generatie. 

Iata care este topul clinicilor si centrelor medicale pentru acest tip de ecografie:

1. Roxana Tanasache

La cabinetul dr. Roxana Tanasache, pacientii din sectorul 3 si nu numai pot beneficia de mai multe tipuri de investigatii imagistice, printre care si ecografia abdominala. Se foloseste aparatura de varf, de la producatori de top de pe piata medicala. Medic specialist in medicina nucleara, dr. Roxana Tanasache are o vasta experienta profesionala, a urmat numeroase cursuri si a participat la mai multe conferinte si congrese de interes din domeniul sau de activitate. 

O ecografie abdominala totala costa 250 lei. Daca ai nevoie doar de ecografie abdominala superioara/inferioara, pretul este de 180 lei. 

Multe persoane au ales cabinetul dr. Roxana Tanasache pentru ecografii si s-au declarat multumite de calitatea serviciilor. Explicatiile pe intelesul pacientilor, rabdarea, amabilitatea si profesionalismul sunt motive pentru care pacientii recomanda acest medic. Atmosfera este primitoare, iar locatia este accesibila, cabinetul fiind amplasat in zona centrala. Un alt punct forte il reprezinta preturile competitive. Rezultatele sunt interpretate fara erori si se folosesc echipamente de ultima generatie. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Roxana Tanasache
Vezi Pareri

2. Rosana Medical

O alta locatie spre care se pot indrepta locuitorii sectorului 3 al capitalei pentru ecografii abdominale este Rosana Medical. La aceasta policlinica se asigura investigatii de specialitate, efectuate cu aparatura medicala de ultima ora. Calitatea actului medical este sustinuta atat de folosirea tehnologiilor moderne, cat si de pregatirea vasta a personalului. Echipa este formata din medici cu experienta, care asigura servicii dintr-o varietate de specialitati medicale. 

La policlinica Rosana Medical, ecografia abdominala generala costa 230 lei. In cazul abdomenului inferior/superior, tariful pentru ecografie este de 150 lei. 

La aceasta policlinica, pacientii au intalnit medici priceputi, implicati, empatici si profesionisti. Asa reiese din recenziile scrise pe internet, unde au mai fost surprinse avantaje ca promptitudinea, amabilitate din partea intregului personal si curatenia. Mai multi pacienti spun ca asteptarile le-au fost depasite si ca au beneficiat de suport medical specializat si suport moral deopotriva. Cu toate ca feedback-ul este in mare parte pozitiv, cateva persoane mentioneaza ca sistemul de programari ar putea fi imbunatatit, intrucat au asteptat prea mult ca sa intre la consultatie. 

3. Echo Medica

Pentru ecografii abdominale, persoanele care locuiesc in sectorul 3 al capitalei pot merge la Echo Medica, centru unde se fac mai multe tipuri de ecografii. Echipa acestui centru este formata din medici specializati in ecografie, profesori universitari si conferentiari. Acestia interpreteaza rezultatele si folosesc echipamente avansate pentru a obtine imagini inalt calitative. 

La acest cabinet, ecografia abdominala totala costa 250 lei, iar cea superioara/inferioara 180 lei.

Numerosi pacienti recomanda acest cabinet, datorita preciziei in depistarea diagnosticului, intuitiei in recunoasterea problemelor medicale si profesionalismului echipei. Majoritatea persoanelor sunt multumite de calitatea serviciilor, insa exista si pacienti care reclama felul in care medicul transmite anumite vesti delicate. 

4. Eco Diagnosis

Eco Diagnosis este o varianta foarte buna pentru pacientii din sectorul 3 carora li s-a recomandat sa faca ecografie abdominala. Marcheaza primul cabinet privat de ecografie din capitala, fiind deschis in anul 1991. Acuratetea privind diagnosticul este asigurata prin folosirea unor echipamente performante. Activitatea cabinetului este coordonata de catre dr. Nicu Caceaune, doctor in stiinte medicale. Acesta are experienta vasta in specialitatea medicina interna si este membru in mai multe asociatii de profil. A participat la numeroase manifestari stiintifice si a urmat cursuri de perfectionare. 

O ecografie abdominala costa 200 lei. 

Zeci de persoane si-au impartasit pe internet experienta avuta la Eco Diagnosis. Foarte multi pacienti isi exprima admiratia pentru dr. Nicu Caceaune, care este un profesionist. Alte calitati pe care i le atribuie sunt rabdarea, priceperea, atentia si atitudinea calma. Acesta reuseste sa transforme o investigatie medicala intr-o experienta placuta si educativa, punand nevoile pacientilor pe primul loc. Amabil, empatic si comunicativ, medicul asigura servicii de inalta calitate. De asemenea, programarile se respecta. 

4. CDT Victor Babes

Centrul Medical de Diagnostic si Tratament Dr. Victor Babes ocupa o pozitie fruntasa in randul persoanelor care merg periodic la ecogafie abdominala si care locuiesc in sectorul 3 al capitalei sau in imprejurimi. Centrul a fost infiintat in anul 1999 si ofera servicii din mai multe ramuri ale medicinei, avand in dotare inclusiv un bloc operator ultramodern. In toate departamentele se utilizeaza aparatura performanta, iar colectivul clinicii este format din medici specialisti si cadre universitare.

La aceasta clinica, ecografia abdominala generala costa 300 lei. Ecografia abdominala superioara/inferioara costa 200 lei. 

Clinica este moderna, intregul personal este amabil, curatenia este exemplara si organizarea centrului este foarte buna. Acestea sunt cateva aspecte pe care pacientii le-au notat in recenziile lor. Medicii sunt foarte bine pregatiti, empatici si explica in detaliu diagnosticul si tratamentele. Desi conditiile sunt excelente si medicii sunt laudati pentru profesionalism si experienta, sunt si cateva persoane a caror experienta nu a fost cea mai buna, considerand ca preturile sunt destul de mari. 

Concluzii

Pentru diagnosticarea unor afectiuni ca apendicita, ovarele polichistice, pietrele la rinichi si multe altele, este nevoie de o ecografie abdominala, care se poate face in sectorul 3 la numeroase clinici si centre medicale. Este o investigatie rapida, cu ajutorul careia medicul poate examina ulterior starea de sanatate a pacientului, avand o imagine clara si relevanta a organelor de la nivelul abdomenului.