Meniu

Ecografie abdominala Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o multime de afectiuni, cum ar fi cele care afecteaza sanatatea ficatului, rinichilor, splinei si pancreasului care nu pot fi diagnosticate prin intermediul metodelor conventionate de investigatie, ci doar printr-o ecografie abdominala. In Sectorul 6, se afla o multime de cabinete medicale specializate in astfel de examinari complexe, capabile sa depisteze problemele de sanatate inca din faza incipienta.

Majoritatea clinicilor din Sectorul 6 sunt echipate in mod corespunzator cu echipamente si aparaturi performante, capabile sa ofere rezultate exact intr-un timp scurt. Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de o astfel de investigatie, citeste in continuare si descopera unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau pe care le poti lua in considerare.

Cat costa ecografia abdominala in Sectorul 6?

Preturile ecografiei abdominale in Sectorul 6 sunt influentate, de cele mai multe ori, de aparatura folosita, de renumele clinicii, dar si de experienta cadrelor medicale. Cu cat tehnologia folosita este mai avansata, cu atat rezultatele obtinute sunt mai precise, acest lucru reflectandu-se asupra pretului. Pentru a fi corect informat in ceea ce priveste tarifele practicate in cadrul orasului tau la unele dintre cele mai apreciate clinici, te poti consulta cu tabelul de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Bolohan
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 250 Ron
 • Aparatura performanta
 • Experienta de peste 25 de ani
 • Tehnologie avansata
 • Atitudine pozitiva
 • Prestatie medicala ireprosabila
Clinica Diamed
85 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 85 Ron
 • Medic specializat in ecografie generala
 • Aparatura de ultima generatie
 • Rating pozitiv
 • Amabilitate, profesionalism si pozitivitate
 • Servicii de calitate
PoeMedica
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 170 Ron
 • Peste 15 ani de activitate in domeniul sanatatii
 • Examinari complexe si calitative
 • Personal medical atent, empatic, rabdator
 • Echipamente moderne
 • Personalul de la receptie este comunicativ
Centrul Gorjului
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 150 Ron
 • Aparaturi moderne si performante
 • Servicii multiple si de calitate
 • Prestatie medicala exemplara
 • Pricepere, devotament si amabilitate
 • Rating pozitiv
Imamed
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale porneste de la 180 Ron
 • Recenzii pozitive
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala profesionista si amabila
 • Echipamente performante
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia abdominala in Sectorul 6

Daca si tu optezi pentru serviciile puse la dispozitie de clinicile specializate in ecografia abdominala in Sectorul 6, vei avea ocazia de a beneficia de investigatii profesionale, prin intermediul carora sa afli daca te confrunti cu o problema de sanatate la nivelul abdominal sau daca totul este in regula. In cele ce urmeaza iti prezentam unele dintre cele mai apreciate clinici din Sectorul 6 de care poti tine cont:

1. Dr. Mihaela Bolohan

Dr. Mihaela Bolohan are experienta de este 25 de ani in medicina interna, dar si in ecografia generala, avand competenta de a realiza ecografii abdominale in Sectorul 6 la o calitate superioara. Cabinetul sau individual este dotat cu o aparatura performanta, capabila sa ofere rezultate precise, indiferent cat de insesizabila ar fi afectiunea pacientului. Ecografia abdominala este o investigatie care trebuie sa fie efectuata in mod constant, pentru depistarea la timp a problemelor de sanatate. Datorita tehnologiei avansate utilizate, aparatura are capacitatea de a identifica anomaliile care pot reprezenta o amenintare pentru pacient.

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 250 lei.

Potrivit recenziilor lasate in mediul online, cabinetul individual al dr. Mihaela Bolohan pune la dispozitia pacientilor servicii de calitate si aparatura de ultima generatie. Cu o experienta de peste 25 de ani, prestatia medicala este ireprosabila, iar atmosfera creata in cabinet este de-a dreptul prietenoasa. Multi pacienti spun ca medicul are o atitudine pozitiva.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Bolohan
Vezi Pareri

2. Clinica Diamed

Daca esti in cautarea unui cabinet medical care sa efectueze o ecografie abdominala in Sectorul 6 la o calitate superioara, poti apela la ajutorul clinicii Diamed. Dr. Diana Gabriela Vasiliu (Ojog) este cea care se ocupa de aceasta interventie, fiind pasionata de ecografia generala. Aceasta are si alte competente, fiind specializata in psihologie cu 8 ani de experienta si in neurobiologie. In prezent, se afla in pregatire in cardiologie, urmand cu regularitate cursuri de perfectionare in ecografie, dar fiind preocupata si de activitatea de cercetare farmaco-clinica. Pe langa toate acestea, clinica in cadrul careia isi desfasoara activitatea este dotata cu un echipament medical de ultima generatie. 

Pretul pentru o ecografie abdominala totala este de 170 lei, iar ecografia abominala superioara sau inferioara costa doar 85 lei.

Rating-ul clinicii este unul ridicat, multumita recenziilor pozitive lasate de pacienti. Datorita serviciilor de calitate si a aparaturii performante, multi dintre acestia s-au declarat a fi incantati, spunand ca o sa mai revina si cu alta ocazie. Amabilitatea, profesionalismul si atitudinea pozitiva a personalului medical sunt alte aspecte care au avut un impact pozitiv asupra pacientilor.

3. PoeMedica

PoeMedica este un centru medical specializat in obstetrica-ginecologie, recuperare medicala, endocrinologie si ecografie, oferindu-ti sansa de a beneficia de o ecografie abdominala in Sectorul 6 la o calitate superioara. Este activa in domeniul sanatatii de peste 15 ani, ceea ce inseamna ca poti apela cu incredere la serviciile pe care ti le pune la dispozitie. Un alt motiv care te poate convinge sa iei in considerare ajutorul cadrelor medicale de la PoeMedica este redat si de faptul ca echipamentele medicale au o calitate superioara, fiind moderne, iar echipa medicala are o experienta vasta. 

Pretul pentru interventie este de 170 lei.

Recenziile din mediul online reflecta calitatea serviciilor puse la dispozitie de clinica, dar si prestatia medicala, care este, intotdeauna, exemplara. Pacientii sunt incantati de eficienta procedurilor de examinare complexa, datorita faptului ca sunt realizate cu aparaturi performante. Astfel, rezultatele obtinute sunt, de cele mai multe ori, precise. Personalul medical este atent la nevoile pacientilor sai, iar personalul de la receptie este amabil, intotdeauna dispus sa ajute.

4. Centrul Medical Gorjului

Principalul obiectiv al Centrului Medical Gorjului este de a intelege nevoile pacientilor si de a le oferi cea mai buna solutie pentru rezolvarea problemei de sanatate cu care se confrunta; astfel, daca si tu vrei sa beneficiezi de o ecografie abdominala in Sectorul 6 la o calitate superioara, poti veni la acest cabinet. Echipa medicala se concentreaza pe bunastarea pacientului, punand accent pe respect, intelegere si caldura umana. Investigatiile medicale sunt realizate cu aparaturi moderne, performante, cu scopul obtinerii unor rezultate precise intr-un timp scurt. Pe langa examinarea abdominala poti opta si pentru servicii de kinetoterapie, fizioterapie, recuperare medicala, proceduri terapeutice.

Pretul unei ecografii abdominale este de 150 lei. 

Numarul recenziilor postate in mediul online este de peste 100, ceea ce inseamna ca multi pacienti au trecut pragul centrului medical. Partea si mai buna este ca foarte multe dintre acestea sunt pozitive, datorita faptului ca au fost multumiti de prestatia medicala, dar si de echipamentele performante. Rezultatele obtinute in urma sedintelor si investigatiilor se preteaza asteptarilor create, cadrele medicale dand dovada de devotament, pricepere si amabilitate.

5. Imamed

Imamed este un centru medical multidisciplinar din capitala, care pune la dispozitia pacientilor si specialitatea de radiologie-imagistica, in cadrul careia se pot efectua ecografii abdominale. In Sectorul 6, Imamed este una dintre clinicile care a capatat popularitate de-a lungul timpului, datorita echipamentelor de ultima generatie, dar si datorita echipei medicale, care este intotdeauna atenta la nevoile pacientului. Pe langa aceasta interventie, centrul medical mai ofera si: RMN, CT, mamografie digitala 3D, osteodensitometrie, DEXA.

Pretul pentru o ecografie abdominala totala este de 250 lei, iar o ecografie abdominala inferioara/superioara costa 180 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, gratie serviciilor de calitate puse la dispozitie de clinica, dar si datorita echipamentelor performante folosite, prin intermediul carora pacientii pot afla in mod concret care este afectiunea de care sufera sau daca sunt perfect sanatosi. Multi dintre acestia au laudat activitatea medicala desfasurata in cadrul clinicii, apreciind, in mod special, amabilitatea cadrelor medicale. Din pacate, exista si nemultumiri in ceea ce priveste timpul de asteptare.

Concluzii

Pentru a beneficia de o ecografie abdominala in Sectorul 6 la o calitate superioara, poti lua in considerare cabinetele si clinicile mentionate anterior in articol, pentru a avea parte de rezultate precise. Echipamentele utilizate si experienta cadrelor medicale au o importanta suprema in realizarea unor astfel de investigatii.