Meniu

Ecografie abdominala Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diagnosticarea problemelor legate de starea si functionarea rinichilor, ficatului, vezicii biliare, pancreasului, splinei si aortei abdominale poate fi realizata cu ajutorul ecografiei abdominale. In Cluj, pacientii pot beneficia de o multitudine de posibilitati in acest sens, orasul din inima Transilvaniei oferind atat rezidentilor sai, cat si vizitatorilor servicii medicale de calitate, la standarde inalte, cu aparatura performanta.

Ecografia a fost utilizata in actul medical incepand cu anii 50 ai secolului trecut, acest tip de investigatie cunoscand astazi o amploare deosebita datorita dezvoltarii industriei IT, fiind disponibila la preturi accesibile in cadrul mai multor clinici moderne din acest judet.

Unde faci ecografie abdominala in Cluj?

O clinica buna, cu servicii de calitate, nu este greu de gasit in Cluj cand doresti o ecografie abdominala. De multe ori varietatea optiunilor il poate incurca pe pacient, iar timpul pierdut cu informarea este mai mare. De aceea, consultarea tabelului de mai jos, cu cele mai bune clinici in care se realizeaza ecografie abdominala, iti poate fi de mare ajutor. De asemenea, poti gasi informatii detaliate in caz ca vrei sa cauti pretul pentru ecografia abdominala.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Clinica Pro Vita
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale in cadrul acestui centru este de 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Estetica moderna a clinicii
 • Preturi accesibile
 • Unii nu au fost multumiti de atitudinea personalului
Medsan
190-200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale in cadrul acestui centru este de 190-200 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Cadre medicale cu experienta
 • Pachete promotionale de investigatii si analize
 • Posibilitatea de a-ti lasa masina in parcarea privata
 • Timp lung de asteptare
Deak Medical Center
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale in cadrul acestui centru este de 200 Ron
 • Posibilitatea consultatiilor la domiciliu
 • Personal medical cu experienta
 • Aparat ecograf performant
 • Nemultumiri legate de sistemul de programari
MedLife
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale in cadrul acestui centru este de 200 Ron
 • Servicii medicale integrate
 • Echipa medicala cu experienta
 • Se pot face programari din aplicatia de pe mobil
 • Aparat ecograf de ultima generatie
 • Nu se respecta intotdeauna programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici unde benefiezi de ecografie abdominala

Inainte de a face o ecografie abdominala in judetul Cluj, trebuie sa te asiguri ca alegi o clinica unde vei beneficia de servicii calitative, intr-un cadru modern ce respecta standarde inalte de igiena. In acest sens, urmatorul clasament isi propune sa prezinte informatii esentiale despre alegerile de top din acest judet in materie de clinici pentru ecografii abdominale:  

1. Clinica Pro Vita

Pro Vita, centrul medical din Cluj unde se fac inclusiv ecografii abdominale, pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale complexe, avand ca motto „Pentru ca viata conteaza”, ceea ce se traduce intr-un act medical de calitate si o abordare a clientilor caracterizata prin grija si respect pentru problemele lor de sanatate.

Pretul unei ecografii abdominale in cadrul acestui centru este de 170 de lei.

In ceea ce priveste nivelul de satisfactie al pacientilor, acesta este unul ridicat, avand in vedere numeroasele pareri care scot in evidenta profesionalismul echipei medicale. Clinica se remarca si prin estetica moderna, primitoare si prin curatenie. Alte avantaje sunt preturile accesibile si amabilitatea personalului, deschis si disponibil sa raspunda la intrebari si sa ofere explicatii clare. Exista si cativa pacienti care nu s-au declarat tocmai multumiti de atitudinea personalului.  

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Pro Vita
Vezi Pareri

2. Medsan

O alta optiune principala pentru ecografia abdominala in randul pacientilor din Cluj este Medsan, clinica ce activeaza din 2004 in domeniul serviciilor de sanatate, ajungand azi la 22 de specialitati si cabinete in care functioneaza un personal format din 64 de cadre medicale cu experienta. Ca modalitate de fidelizare a clientilor, clinica ofera pachete promotionale de analize si investigatii.

In ceea ce priveste tarifele, la cabinetele a trei dintre medicii specializati, pacientii pot aduce un bilet de trimitere de la medicul de familie, cu ajutorul caruia vor accesa serviciile medicale ecografice in mod gratuit. Contra cost, ecografia abdominala se efectueaza la pretul de 190-200 lei.

Cei mai multi dintre pacientii s-au declarat multumiti de serviciile clinicii si au subliniat faptul ca au fost intampinati cu o atitudine calda. Personalul este competent si profesionist, iar amabilitatea este o alta trasatura care il caracterizeaza. Rezultatele se primesc rapid si pacientii isi pot lasa masina in parcarea privata. Problemele cu birocratia si timpul lung de asteptare sunt aspectele nefavorabile mentionate in recenziile celor care au trecut pragul clinicii.

3. Deak Medical Center

Daca locuiesti in Cluj, o alta varianta pentru efectuarea ecografiei abdominale este Deak Medical Center. Cu peste 25 de ani de activitate in sectorul serviciilor medicale, centrul din Cluj se concentreaza pe specialitati conexe cardiologiei, dar ofera pacientilor si alte servicii, fiind in continua dezvoltare. Ca noutate pe piata serviciilor de sanatate, Deak efectueaza si consultatii la domiciliul pacientilor, pentru probleme din sfera cardiologiei si psihiatriei.

Pretul unei ecografii abdominale este de 200 de lei in cadrul acestui centru medical.

Din opiniilor pacientilor reiese faptul ca personalul este profesionist si amabil deopotriva. Acestia se declara multumiti de rezultate si scot in evidenta pregatirea medicilor, pe care ii recomanda si altor persoane prin recenziile lor. Un aspect mai putin pozitiv este reprezentat de sistemul de programari, despre care unii pacienti au spus ca nu este intotdeauna respectat.

4. MedLife

MedLife, o alta optiune populara din Cluj pentru ecografia abdominala, este unul dintre punctele unei retele medicale complexe, care pune in practica un concept nou, acela de servicii integrate, cu toate specialitatile in acelasi loc. Sistemul medical MedLife dispune de spitale, maternitati, policlinici, laboratoare si centre de recoltare in marile orase ale Romaniei.

Pretul unei ecografii abdominale este de 200 lei.

In legatura cu satisfactia pacientilor fata de serviciile medicale ale clinicii din Cluj-Napoca exista opinii diferite. O parte dintre clienti spun ca sunt multumiti de rezultate si de personalul medical, care este profesionist, deschis si raspunde la nevoile pacientilor. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca se pot face rapid programari prin aplicatia de mobil. Pe de alta parte, exista nemultumiri cu privire la faptul ca uneori programarile nu se respecta si in unele cazuri rezultatele intarzie destul de mult.  

Concluziile noastre

Cand vine vorba despre investigatii medicale complexe si despre ecografie abdominala bine realizata si interpretata cu profesionalism, concluzia este ca orice pacient poate alege cu incredere Clujul pentru realizarea examinarii. Folosita inca din anii 50 ai secolului trecut, investigatia imagistica bazata pe ultrasunete este astazi foarte frecvent folosita odata cu dezvoltarea industriei calculatoarelor si ofera date importante despre starea organelor interne si a diferitelor parti ale corpului.

Clinicile de top din Cluj-Napoca dispun de aparatura necesara pentru realizarea ecografiei abdominale si de personal medical specializat care sa interpreteze cu profesionalism imaginile furnizate prin utilizarea ultrasunetelor si sa ofere pacientilor un diagnostic riguros si un tratament adecvat afectiunilor de care sufera. Asadar, fie ca esti rezident al acestui judet, fie ca locuiesti in alta localitate din tara sau din strainatate, orasul din inima Transilvaniei este o optiune dintre cele mai inspirate atat pentru efectuarea unei ecografii abdominale, cat si pentru alte investigatii.