Meniu

Ecografie abdominala Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Investigatia abdominala cu ultrasunete este o metoda medicala prin care medicul poate depista precis care este afectiunea de care suferi la nivelul abdomenului; aceasta este cunoscuta sub denumirea de ecografie abdominala. In Piatra Neamt, ai ocazia sa gasesti o multime de centre de imagistica specializate in efectuarea unei astfel de investigatii. Stiai ca exista o multime de afectiuni mute la nivelul abdomenului care iti pot provoca dezechilibre in tot organismul si care nu pot fi identificate altfel decat prin examinarea ultrasonografica? 

Desi nu exista o paleta prea larga de clinici in Piatra Neamt pe care sa le iei in considerare, tot vei reusi sa ai parte de o investigatie de calitate in una dintre clinicile mentionate in cele ce urmeaza. Pentru a-ti simplifica procesul de cautare a institutiei medicale adecvate, ti-am pregatit in cele ce urmeaza un top al celor mai frecventate clinici.

Care este pretul pentru o ecografie abdominala in Piatra Neamt?

Vrei sa beneficiezi de o ecografie abdominala in Piatra Neamt, dar nu stii care sunt costurile implicate? Te poti consulta cu incredere cu tabelul de mai jos, in care iti mentionam care sunt preturile actualizate la unele dintre cele mai apreciate clinici chiar din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Programare Online
Connect Medical
1 Clinica-Verificata
140 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala porneste de la 140 Ron
 • Ecografii abdominale pentru adulti si copii
 • Ecografii abdominale totale, de abdomen inferior sau superior
 • Medic primar radiologie si imagistica medicala
 • Aparatura de ultima generatie
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Clinica noua si cu un design modern
 • Atmosfera placuta
Cardiomed Clinic
2
200 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 200 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Amabilitate si atmosfera placuta
 • Amenajare eleganta
 • Echipa medicala implicata
 • Investigatii multiple si ireprosabile
MedLife
3
80 Ron
 • Pret Ecografie abdominala 80 Ron
 • Preturi pentru toate buzunarele
 • Personal serios, amabil si atent la detalii
 • Echipamente medicale performante
 • Investigatii diverse si profesionale
 • Programarile nu sunt respectate intotdeauna
Clinica Sf. Andrei
120 Ron
 • Pretul pentru o Ecografie abdominala porneste de la 120 Ron
 • Servicii medicale multiple si calitative
 • Echipa medicala profesionista
 • Specialitati multiple
 • Contract incheiat cu CAS Neamt
 • Unii pacienti au fost tratati cu superficialitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in ecografia abdominala in Piatra Neamt

Desi exista multe variante disponibile, nu inseamna ca toate clinicile din orasul tau sunt potrivite pentru efectuarea unei ecografii abdominale in Piatra Neamt la standarde inalte. Astfel, in cele ce urmeaza vei descoperi ca iti sunt selectate clinicile care iti pot fi de un real folos in depistarea patologiilor si afectiunilor de care suferi. Citeste mai departe si afla care este si parerea celorlalti pacienti:

1. Connect Medical

Connect Medical este o clinica din Piatra Neamt in care ecografiile sunt realizate cu aparatura medicala de ultima generatie. Tot aici activeaza si medici de top, care au pregatire si experienta, iar printre acestia se afla dr. Corina Pintilie, medic primar radiologie si imagistica medicala. Dr. Corina Pintilie a absolvit in 2006 Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, in 2015 a devenit medic specialist de radiologie si imagistica, iar in 2020 medic primar, in acelasi an obtinand si atestatul in managementul serviciilor de sanatate. Ecografiile abdominale pot fi realizate atat la copii, cat si la adulti si pot fi: de abdomen superior, de abdomen inferior sau abdomino-pelvine. La Connect Medical se mai efectueaza si alte tipuri de ecografii: mamara, tiroidiana, latero-cervicala, pleurala, testiculara, de parti moi, Doppler venos.

Pretul pentru o ecografie abdominala porneste de la 140 de lei.

Pacientii care au trecut pragul acestei clinici noi din Piatra Neamt au ramas impresionati de conditiile de aici si de profesionalismul medicilor. Ei spun ca este un mare plus aparatura medicala de ultima generatie, care ofera imagini clare si precise, pe baza carora se pot pune diagnostice si se pot monitoriza numeroase afectiuni si probleme medicale. De asemenea, oamenii mai apreciaza ca atat adultii, cat si copiii pot beneficia de aceste servicii de imagistica medicala.

Vezi parerile pacientilor despre Connect Medical
Vezi Pareri

2. Cardiomed Clinic

Centrul medical Cardiomed Clinic este recunoscut pentru calitatea investigatiilor ecografice abdominale in Piatra Neamt, datorita echipamentelor medicale de ultima generatie, dar si datorita activitatii ireprosabile desfasurate de cadrele medicale. Toti cei care trec pragul cabinetului sunt incurajati de personalul profesionist, implicat si atent la detalii, dar si de accesibilitatea preturilor care au fost aplicate pentru investigatii atat de importate. Rezultatele obtinute sunt exacte, ceea ce este de un real ajutor la stabilirea unui diagnostic corect. Clinica mai este remarcata si pentru serviciile de chirurgie vasculara, cardiologie, nutritie, endocrinologie etc.

Pretul pentru ecografia abdominala alaturi de consultatie, pulsoxiometrie si ECG este de 200 lei. 

Multi dintre cei care au solicitat ajutorul medicilor din cadrul cabinetului Cardiomed au ramas placut impresionati de atmosfera placuta, decorul elegant, amabilitatea personalului medical si  performanta aparaturii utilizate. Pacientii au consemnat in recenziile postate in mediul online ca experienta pe care au avut-o la aceasta clinica a fost ireprosabila si ca vor reveni si cu alta ocazie. 

3. MedLife

Activa inca din 1995, scopul principal al clinicii Micromedica este de a-i ajuta pe pacienti sa invete cum sa isi prioritizeze sanatatea, prin efectuarea ecografiilor abdominale in Piatra Neamt in mod regulat. La momentul actual clinica face parte din reteaua MedLife. Datorita experientei vaste a personalului medical care isi desfasoara activitatea in mod ireprosabil, toata lumea are sansa de a obtine rezultate precise intr-un timp scurt, fie ca este vorba de analize medicale sau de investigatii imagistice. De asemenea, aparaturile folosite sunt de o calitate superioara, fiindu-le de un real ajutor medicilor pentru obtinerea diagnosticului corect. 

Pretul pentru o ecografie abdominala este de 80 lei.

Pacientii care au ales MedLife au avut parte, in principiu, de servicii medicale de calitate, amintind de seriozitatea, atentia la detalii si profesionalismul personalului medical. De asemenea, nu s-au putut abtine din a lauda aparaturile performante, cu ajutorul carora medicii pot oferi un verdict precis si rapid cu privire la starea de sanatate a pacientului. Din pacate, programarile nu sunt respectate mereu din cauza numarului ridicat de solicitari.

4. Clinica Sf. Andrei

Clinica Medicala Sf. Andrei isi desfasoara activitatea inca din anul 2011, oferindu-le tuturor pacientilor acces la investigatii imagistice de calitate, asa cum este si ecografia abdominala. In Piatra Neamt, aceasta este una dintre clinicile puternic frecventate, datorita faptului ca este alaturi de pacienti, dar si pentru ca serviciul medical oferit este unul de incredere si transparent. De asemenea, pentru cei interesati, se pot accesa si anumite servicii medicale decontate, datorita faptului ca aceasta clinica are un contract incheiat cu CAS Neamt. Avand peste 20 de specialitati medicale, centrul medical reuseste sa raspunda mai multor nevoi si probleme pe care pacientii le experimenteaza, oferind, de fiecare data, tratamente si solutii adecvate.

Pretul pentru o ecografie abdominala la adulti este de 150 lei, iar pentru copii de 120 lei.

Din recenziile postate de pacienti rezulta ca unii dintre ei sunt multumiti, in timp ce altii nu sunt chiar incantati de serviciile medicale. Desi exista un personal medical implicat, capabil sa raspunda tuturor nevoilor lor si care are la dispozitie o aparatura moderna, multi dintre cei care au pasit pragul cabinetului au mentionat ca au fost tratati cu superficialitate si ca programarile nu au fost respectate mereu.

Concluzii

Vrei sa ai parte de o ecografie abdominala in Piatra Neamt in cadrul unui cabinet de incredere si transparent? Atunci iti poti indrepta atentia catre clinicile amintite anterior in articol, unde poti beneficia de o investigatie ultrasonografica de calitate, in prezenta unui personal medical cu experienta vasta. Interpretarea corecta a rezultatelor este esentiala pentru stabilirea diagnosticului potrivit, motiv pentru care te incurajam sa iti alegi cabinetul medical cu grija.