Meniu

Ecografie abdominala Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa te programezi la ecografie abdominala in Timisoara? Serviciile medicale din acest oras sunt recunoscute pentru diversitate si calitate, acest lucru fiind valabil si in cazul imagisticii. Medicul iti va recomanda sa faci o astfel de ecografie daca simptomele tale indica o problema la nivelul ficatului, rinichilor, pancreasului sau altor organe care se gasesc in abdomen. 

Calitatea imaginilor obtinute depinde de cat de performant este ecograful, iar in Timisoara exista clinici in dotarea carora se afla echipamente de ultima ora din acest domeniu. De asemenea, calitatea investigatiei este influentata inclusiv de experienta examinatorului, motiv pentru care este recomandat sa te adresezi acelor clinici care se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor si unde profeseaza specialisti bine pregatiti. 

Care este pretul pentru o ecografie abdominala in Timisoara?

Preturile pentru ecografia abdominala in cadrul clinicilor medicale din Timisoara nu difera foarte mult de tarifele practicate in alte orase mari si depind, in linii mari, de cat de performant este aparatul utilizat. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt costurile pe care le implica efectuarea unei astfel de investigatii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Dr. Adrian Ratiu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Explicatii amanuntite
 • Atitudine calma
 • Grija pentru pacient
Advitam Medicis
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Echipa amabila
 • Profesionalism
Senologica
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si corectitudine
 • Empatie si rabdare
 • Atitudine pozitiva
 • Programari nerespectate
Profilaxia
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate din partea intregului colectiv
 • Grija pentru pacient
Neuromed
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesonisti, atenti la detalii si grijulii
 • Empatie si explicatii amanuntite
 • Aparatura de ultima generatie
 • Interpretare fara erori
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ecografie abdominala in Timisoara: clasamentul celor mai bune clinici si centre medicale

Ecografia abdominala este o investigatie nedureroasa si noninvaziva, iar majoritatea persoanelor din Timisoara prefera sa se adreseze unor clinici unde preturile sunt accesibile. Exista mai multe locatii apreciate pentru raportul bun calitate-pret si pentru acuratetea imaginilor, despre care vei afla mai multe in clasamentul urmator.

Acesta prezinta detalii despre experienta personalului si abordeaza unul dintre aspectele de mare interes, anume pretul ecografiei abdominale in Timisoara: 

1. Dr. Adrian Ratiu

Unul dintre cei mai buni medici din Timisoara pe care ii poti alege pentru efectuarea ecografiei abdominale este dr. Adrian Ratiu. Medic primar obstetrica-ginecologie, acesta are o experienta vasta in domeniul medical si efectueaza anual numeroase interventii in sfera ginecologica. Incepand din anul 2011, este doctor in medicina. In prezent, ocupa postul de asistent universitar in cadrul UMF Victor Babes si detine un certificat obtinut la Londra, care ii atesta competentele in ecografia obstetricala si ginecologica. 

O ecografie abdominala costa 200 lei. 

Dr. Adrian Ratiu se bucura de feedback pozitiv din partea pacientilor, care se declara foarte multumiti de serviciile sale. Acestia spun ca dr. Ratiu este un adevarat profesionist, care ofera explicatii detaliate si are o atitudine calma. Multe paciente l-au ales pentru urmarirea sarcinii si isi exprima recunostinta fata de acesta. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adrian Ratiu
Vezi Pareri

2. Advitam Medicis

Pentru ecografii abdominale, persoanele din Timisoara pot merge si la cabinetul de medicina generala si medicina de familie Advitam Medicis. Aici se realizeaza mai multe tipuri de investigatii medicale, utile in depistarea si monitorizarea unui spectru larg de afectiuni. Din colectiv fac parte medici specialisti si medici primari care au competente in ecografie. Acestia pun pe primul loc siguranta pacientilor si asigura un act medical de calitate, folosind aparatura moderna. 

Conform listei de tarife afisata pe website-ul principal al cabinetului, ecografia abdominala costa 100 lei. 

In mediul online, cabinetul a primit recenzii pozitive de la mai multi pacienti. Intreaga echipa este apreciata pentru amabilitate si profesionalism. Cateva persoane spun ca au mers la cabinet insotite de copii, care au beneficiat la randul lor de investigatii si care au avut o experienta placuta, datorita atitudinii medicului.

3. Senologica

Centrul de imagistica Senologica din Timisoara se adreseaza in exclusivitate femeilor, iar printre serviciile oferite se numara si ecografia abdominala. In echipa centrului se afla medici cu experienta de peste un deceniu, care folosesc aparatura ultraperfomanta pentru a obtine imagini inalt calitative. Acestia sunt specializati in imagistica si radiologie, iar unul dintre obiectivele centrului este de a contribui la cresterea nivelului stiintific al membrilor sai. Fiecare pacienta beneficiaza de o abordare personalizata. 

Ecografia abdominala costa 180 lei la acest centru.

Referitor la parerea pacientelor, multe dintre acestea recomanda serviciile centrului de imagistica Senologica, unde afirma ca au beneficiat de profesionalism, empatie, rabdare, promptitudine si corectitudine din partea medicilor. Este apreciata inclusiv atitudinea pozitiva a acestora, care intampina pacientii cu zambete. Desi majoritatea persoanelor spun ca au avut o experienta placuta, exista si pacienti care spun ca au asteptat foarte mult, desi aveau programare. 

4. Profilaxia

Clinica medicala Profilaxia face parte din topul optiunilor de clinici situate in Timisoara dintre care poti alege pentru efectuarea unei ecografii abdominale. Misiunea principala a acestei unitati medicale este de a preveni afectiunile, reunind in echipa medici specializati in diverse ramuri, intre care si ecografia. In componenta clinicii exista si un departament de medicina preventiva, in cadrul caruia se deruleaza activitati de cercetare si studii clinice. 

La acest centru medical, tariful pentru ecografia abdominala si consult este de 300 lei.

Cativa dintre cei care au trecut pragul clinicii Profilaxia au oferit si recenzii in mediul online unde si-au aratat aprecierea fata de servicii si personal. Profesionalismul si amabilitatea sunt doua calitati care definesc personalul acestui centru si pe care pacientii le apreciaza. De asemenea, este scoasa in evidenta dorinta medicilor de a ajuta. 

5. Neuromed

In Timisoara, multe persoane aleg clinica Neuromed pentru ecografii abdominale si pentru alte investigatii, precum CT si RMN. Acest centru de diagnostic a fost fondat in anul 1999, iar pe parcursul anilor de activitate s-au facut deseori investitii in tehnica medicala de ultima generatie si s-au obtinut acreditari. Periodic, aparatura a fost reinnoita si au fost achizitonale echipamente din varful de gama de la momentul respectiv. Echipa este formata din medici profesionisti, in instruirea si supraspecializarea carora se investeste anual. 

Pentru ecografia abdominala, pacientii vor achita suma de 180 lei.

In mediul online, foarte multi pacienti ai clinicii Neuromed si-au relatat experienta. Majoritatea se declara placut impresionati de calitatea inalta a serviciilor. Medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate, grija pentru pacient, rabdare, atentie la detalii, disponibilitate de a explica fiecare pas al consultatiilor si empatie. Se folosesc echipamente de ultima generatie, iar interpretarea se face rapid si fara erori. Curatenia si punctualitatea sunt alte doua avantaje. Exista si recenzii mai putin favorabile, de la persoane care spun ca desi medicii sunt buni, atitudinea personalului de la receptie lasa de dorit si ca apelurile telefonice nu sunt preluate. 

Concluzii

Daca locuiesti in Timisoara sau in apropiere si medicul ti-a recomandat sa faci ecografie abdominala, poti alege o clinica in cadrul careia se folosesc echipamente de ultima generatie si unde profeseaza medici cu experienta. In acest fel, vei obtine rezultate precise si eventualele probleme de sanatate pot fi diagnosticate devreme.