Meniu

Ecografie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai primit recomandarea de a realiza o ecografie in Craiova? Ai ajuns in locul potrivit, pentru ca in acest articol iti prezentam cinci clinici medicale in care se ofera acest serviciu, cateva tarife, dar si opiniile pacientilor in legatura cu calitatea serviciilor din aceste locatii.

Ecografia este foarte solicitata in ziua de astazi, pentru ca este o metoda noninvaziva de diagnosticare ce permite vizualizarea organelor interne fiind si mai ieftina fata de alte investigatii. La ecograf se pot vedea organele interne in miscare (plamani, inima etc.), dar si interiorul organelor genitale sau sarcina. Descopera in continuare unde sa te programezi, in Craiova, pentru o ecografie.

Cat costa o ecografie in Craiova

Pretul pentru o ecografie, in municipiul Craiova, difera in functie de zona examinata, de medic sau clinica. In tabelul de mai jos iti oferim cateva tarife practicate in acest oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie abdominala
Rating
Website
Renasterea
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 180 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Contract cu CAS Dolj
 • Bun raport calitate-pret
 • Aparatura de ultima generatie
 • Personal medical cu experienta
 • Diverse tipuri de ecografii
Pan Med
190 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 190 Ron
 • Centru medical cu numeroase servicii
 • Locatie accesibila
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Medici bine cotati
 • Preturi accesibile
 • Nu se respecta programarile
Uroclinic
300 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Tratarea patologiei ginecologice, urologice si a organelor genitale masculine
 • Medici cu experienta
 • Aparatura medicala de ultima ora
 • Buna organizare
 • Ecografii specifice
 • Apeluri telefonice preluate cu dificultate
Policlinica M&M
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 200 Ron
 • Numeroase servicii medicale la un loc
 • Medici cu experienta
 • Diverse tipuri de ecografii
 • Specialitati clinice si chirurgicale
 • Programari nerespectate
Centrul Camen
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii abdominale este 210 Ron
 • Oferta vasta de servicii si specialitati medicale
 • In contract cu CAS Dolj
 • Numeroase tipuri de ecografii
 • Echipa medicala numeroasa si bine pregatita
 • Aparatura moderna
 • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se face ecografie in Craiova

Iata care sunt clinicile bune in care este prezent serviciul de ecografie in orasul Craiova.

1. Centrul Medical Renasterea

Centrul Medical Renasterea din Craiova ofera numeroase servicii, printre care se afla si cel de ecografie: medicina interna, dermatologie, gastroenterologie, endocrinologie, cardiologie, pediatrie, chirurgie, investigatii de laborator si multe altele. Activitatea de imagistica medicala este asigurata de dr. Cristina Pritulescu. Multe dintre specialitatile acestui centru medical sunt in relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate Dolj, astfel ca investigatiile, consultatiile si diverse servicii sunt gratuite sau cu tarife mici. Aparatura cu care este dotata clinica este de ultima generatie, iar personalul medical are experienta.

O ecografie abdominala are pretul de 180 de lei, iar o ecografie de tiroida costa aici 100 de lei.

Pacientii acestui centru medical sunt, in general, multumiti de servicii, spunand despre ele in mediul online ca sunt accesibile, ca preturi, si ca  au avut parte de profesionalism si de atentie pentru rezolvarea problemelor de sanatate cu care s-au prezentat la medic.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Renasterea
Vezi Pareri

2. Pan Med

Pan Med este un centru medical modern cu servicii de inalta calitate, astfel ca este indicat sa mergi in aceasta locatie din Craiova pentru o ecografie. Acest centru medical dispune de: laborator, policlinica si centre de recoltare. Exista si specialitatea de medicina imagistica la aceasta clinica, unde isi desfasoara activitatea dr. Ernestina Mariana Andrei si dr. Aristida Georgescu. O gama vasta de ecografii se efectueaza la Pan Med: ecografii de cord, de sarcina, ecografie transvaginala, de parti moi, de pelvis, ecografii mamare, abdominale sau abdominopelvine.

Pretul unei ecografii abdominale este de 190 de lei, iar o ecografie de tiroida are tariful de 150 de lei.

Majoritatea craiovenilor care au postat recenzii in dreptul acestei clinici sunt destul de multumiti de servicii, spunand ca asistentele sunt amabile, profesioniste si empatice si ca medicii sunt bine pregatiti in domeniile respective. Un alt aspect pozitiv mentionat este locatia accesibila. In schimb, sunt si pacienti care reclama ca nu se respecta programarile si au fost nevoiti sa astepte mult timp pe holuri.

3. Uroclinic

Uroclinic este un centru medical modern din Craiova specializat in urologie si in care se realizeaza si ecografii. In aceasta clinica se trateaza patologia colului uterin, a aparatului urinar la femei si barbati si patologia aparatului genital masculin. In centru functioneaza aparatura medicala de ultima ora, cu care se realizeaza urmatoarele tipuri de ecografii: transrectala, scrotala, ecografie ginecologica, ecografie de sarcina, ecografie dublu test sau triplu test.

Pretul unei ecografii variaza intre 300 si 390 de lei, in functie de zona analizata. O ecografie abdominala costa 300 de lei.

Profesionalism, curatenie, amabilitate, buna organizare – acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care oamenii le apreciaza la acest centru medical. In review-urile de pe internet oamenii sunt multumiti de multi medici de aici, despre care spun ca au reusit sa le trateze problemele de sanatate in mod rapid. Sunt insa si nemultumiri in ceea ce priveste clinica: lipsa de empatie, preturi mari pentru consultatii, faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

4. Policlinica M&M

In Policlinica M&M din Craiova poti face ecografie, dar si alte investigatii imagistice: tomografie, osteondensiometrie (DEXA), endoscopie digestiva si endoscopie ORL. De asemenea, in clinica se ofera si servicii de medicina muncii, dar sunt si numeroase specialitati medicale clinice, de la pediatrie, la pneumologie, cardiologie, neurologie, diabet, psihiatrie, hematologie si gastroenterologie, precum si diverse specialitati chirurgicale. Sunt patru medici care realizeaza multe tipuri de ecografii: abdomino-pelvine pentru adulti si copii, mamare, tiroidiene, testiculare, endovaginale, de artere renale si artere iliace, de artera centrala a retinei si pentru artera oftalmica.

Pretul pentru o ecografie abdominala la Policlinica M&M este de 200 lei, iar o ecografie tiroidiana costa 150 de lei.

Sunt cateva nemultumiri ce se repeta in recenziile din mediul online care vizeaza Policlinica M&M si anume: amanarea unor programari, lipsa de comunicare intre personal, preturi ridicate, consultatii care se efectueaza rapid si cu superficialitate. Sunt insa si oameni foarte multumiti de activitatea de aici si care puncteaza ca au fost tratati cu amabilitate si profesionalism si ca medicii sunt bine pregatiti si devotati meseriei.

5. Centrul Medical Camen

Centrul Medical Camen din Craiova ofera o gama foarte generoasa de servicii, de la ecografie, la specialitati clinice pentru toata familia si pentru toate varstele. Te poti prezenta aici pentru o evaluare completa a starii de sanatate si pentru diagnosticare ecografica: abdominala, vasculara, de cord, de san, tiroida, aparat genital, adenopatii, intracavitara. De asemenea, la Camen se fac si ecografii 3D. Cinci medici, specializati in medicina interna sau reumatologie, cu competente in ecografia generala, efectueaza aceste investigatii imagistice folosind aparatura moderna. Serviciile de aici pot fi gratuite sau compensate, in baza contractului cu CAS Dolj.

Pretul unei ecografii abdominale este de 210 lei, iar ecografia de tiroida are un tarif de 160 de lei.

In zecile de recenzii postate pe internet, craiovenii vorbesc despre aspecte pozitive si negative pe care le-au remarcat in calitate de pacienti sau apartinatori. La capitolul nemultumiri sunt enumerate in special: timp mare de asteptare peste ora programata, personal de la receptie slab pregatit, consultatii rapide.

Concluziile noastre

Pentru a efectua o ecografie in Craiova, ai la dispozitie numeroase clinici si centre medicale. Din articol ai putut vedea care sunt tarifele unei ecografii, acestea fiind diferite in functie de zona examinata, dar si cum se prezinta, in general, serviciile de investigatii imagistice. Decizia este la tine, in ceea ce priveste clinica in care vei efectua ecografia care ti-a fost recomandata.