Meniu

Ecografie gat Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca la palparea gatului simti o umflatura sau ca a crescut in volum tiroida, cel mai probabil trebuie sa faci o ecografie de gat. In Cluj sunt cateva clinici foarte bune la care te poti programa, dotate cu aparate ecograf performante si in care medici cu experienta isi desfasoara activitatea.

Chiar daca scanarea ecografica a gatului este destul de folosita in medicina, nu exista o ecografie propriu zisa pentru acest organ, ci, de regula, se face o ecografie a glandei tiroide, dar si a gatului, la solicitarea medicilor ORL, datorita continutului ridicat de informatii pe care aceasta il ofera, inclusiv in detectarea cancerului la gat in primele faze. Descopera, deci, din acest articol, la ce clinici din Cluj sa mergi pentru o astfel de examinare ecografica.

Cat costa o ecografie de gat in Cluj

Costul pentru o ecografie de gat, in Cluj, variaza de la o clinica la alta, in functie de diverse aspecte. Consulta tabelul de mai jos si afla informatiile care te intereseaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie gat
Rating
Website
Cuore Medical
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii la gat este 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale pentru femei si nu numai
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici bine pregatiti si atenti la detalii
 • Buna organizare
 • Curatenie
EcoDiagnost
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii la gat este 250 Ron
 • Dr. Horatiu Branda are o vasta pregatire si experienta in ecografii
 • Numeroase investigatii ecografice
 • Atentie, profesionalism si rabdare
 • Cabinete dotate cu aparatura de ultima ora
Clinica Pro Vita
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii la gat este 150 Ron
 • Oferta generoasa de specialitati
 • Medici cu experienta pentru ecografii
 • Personal profesionist si amabil
Garibaldi
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii la gat este 170 Ron
 • Numeroase cabinete de specialitate
 • Ecografii realizate cu un aparat performant
 • Personal medical cu experienta
Asteco
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii la genunchi este 150 Ron
 • Centru medical multidisciplinar
 • Contract cu CJAS Cluj pentru multe cabinete
 • Personal bine pregatit
 • Lipsa de organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

In ce clinici se poate face o ecografie de gat in Cluj

Sunt numeroase clinici unde poti efectua o ecografie de gat in Cluj, iar pe cele mai bune dintre ele le poti descoperi in continuare:

1. Cuore Medical

In cadrul Cuore Medical din Cluj functioneaza specialitati numeroase, destinate in special preventiei si tratarii patologiei femeii de toate varstele: dermatologie, ecografie, endocrinologie, ginecologie, cardiologie si multe altele. Medicii de aici sunt ajutati in diagnosticarea si tratarea afectiunilor de aparatura de ultima generatie, printre care se afla si un ecograf performant, dotat cu doppler color, elastografie si ghidaj ecografic in cazul punctiilor biopsice. Cu ajutorul acestuia se pot realiza si ecografii de gat.

Pretul unei ecografii de gat este de 250 de lei la Cuore Medical.

Parerile celor care au beneficiat de serviciile acestei clinici sunt in majoritate apreciative. In ele se vorbeste despre profesionalism, implicare, rabdare si atentie la detalii, dar si de o buna organizare si o curatenie fara cusur.

Vezi parerile pacientilor despre Cuore Medical
Vezi Pareri

2. EcoDiagnost

Cele doua cabinete Eco Diagnost – Aplio si Xario – pun la dispozitie examinari ecografice de calitate superioara. O echipa de patru medici specializati in ecografii si cu o experienta vasta, dintre care se remarca dr. Horatiu Branda, reputat specialist in domeniul investigatiilor imagistice, isi ofera ajutorul pentru depistarea sau monitorizarea a numeroase afectiuni, printre care si ecografii de gat.

La Eco Diagnost poti face o ecografie de gat, pentru examinarea tiroidei si a limfonodulilor cervicali, pretul fiind de 250 de lei.

Serviciile oferite de Eco Diagnost sunt foarte apreciate de persoanele care au beneficiat de ele, potrivit review-urilor postate pe internet. Oamenii considera ca dr. Branda este un profesionist desavarsit, in cabinetul caruia examinarile se fac cu mare atentie, cu profesionalism si cu garantia unor cunostinte vaste. De aceea multi spun ca la Eco Diagnost sunt cele mai bune cabinete de ecografie din Cluj.

3. Clinica Pro Vita

Servicii medicale complexe, la standarde inalte de calitate – aceasta este promisiunea clinicii Pro Vita pentru pacientii sai de toate varstele, indiferent ca sunt din Cluj sau din alta parte a tarii. Oferta generoasa de specialitati (ginecologie, ecografie, pediatrie, dermatologie etc.) ofera ajutor pentru diagnosticarea si tratarea a numeroase afectiuni. In cadrul departamentului de ecografie se realizeaza ecografii pentru adulti si copii, printre care si ecografii de gat, prin intermediul carora se poate examina si glanda tiroida.

Pretul unei ecografii de gat pentru examinarea tiroidei este de 150 de lei.

Pentru majoritatea clientilor, clinica Pro Vita este un loc primitor, in care personalul medical este profesionist, cald si atent la nevoile lor. Un alt aspect pozitiv notat de pacienti ar fi preturile accesibile. De asemenea, oamenii au mai spus ca li se raspunde cu rabdare si calm la toate intrebarile pe care le adreseaza personalului medical.

4. Garibaldi

Garibaldi este un centru medical privat din Cluj ce a fost fondat pentru a le oferi locuitorilor din acest judet solutii medicale de calitate, indiferent de afectiunea de care sufera. Din acest motiv, in clinica functioneaza numeroase cabinete: medicina interna, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, ecografie, recoltare de analize medicale, obstetrica-ginecologie etc. Investigarea problemelor medicale interne se realizeaza cu un ecograf performant. La dr. Lia Terhes, precum si la dr. Roxana Iuga sau la dr. Madalina Muresan se poate efectua ecografie de gat, pentru evaluarea sanatatii glandei tiroide.

Pretul pentru o ecografie de gat, tiroidiana, este de 170 de lei.

O parte importanta dintre cei care au notat impresii despre clinica spun ca serviciile sunt de buna calitate. Oamenii sunt multumiti atat de tratamentele primite sau investigatiile efectuate, cat si de sfaturile foarte utile din partea medicilor.

5. Asteco

Asteco este un centru medical multidisciplinar care se bazeaza pe diagnosticul si tratamentul non-chirurgical al afectiunilor din 15 ramuri medicale. Pentru cateva dintre specialitati, exista contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, serviciile fiind oferite si in sistem privat, dar si prin asiguratori particulari. Centrul a fost infiintat in 2010, sub conducerea dr. Adrian Copcea, medic primar diabetolog-nutritionist. In cabinetul de ecografii se realizeaza numeroase investigatii, printre care si ecografii de gat.

Pretul pentru o ecografie de gat, in care se analizeaza glanda tiroida, este de 150 de lei.

Oamenii sunt in general multumiti de serviciile puse la dispozitie de Asteco. Ei spun ca varietatea serviciilor si a specialitatilor medicale este un mare plus. De asemenea, mai sunt apreciate si faptul ca personalul este bine pregatit, dar si ca in clinica este o atmosfera placuta. La capitolul nemultumiri au fost numite urmatoarele: lipsa de organizare, anularea programarilor sau tarife care sunt mai mari fata de cele anuntate prin telefon.

Concluziile noastre

Pentru o ecografie de gat, in Cluj, ai la dispozitie numeroase clinici specializate in examinarile imagistice sau centre medicale in care functioneaza astfel de cabinete. Medicii din Cluj sunt foarte bine pregatiti si este foarte important ca se pot baza pe aparatura performanta, care ofera imagini clare si precise, datorita noilor tehnologii.

Pentru a beneficia de o ecografie, trebuie sa te programezi sunand la clinica sau, daca aceasta ofera posibilitatea, te poti programa si online, completand un formular de pe site-ul sau.