Meniu

Ecografie mamara Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Un numar tot mai mare paciente isi fac programare la ecografie mamara in Bacau, fiind o investigatie care nu foloseste radiatii, care nu creeaza disconfort si care ajuta la depistarea afectiunilor mamare sau la monitorizarea acestora. Este o examinare imagistica recomandata femeilor sub 40 de ani, dupa implinirea acestei varste ecografia mamara devenind o investigatie complementara mamografiei. 

Daca te prezinti la medic cu simptome precum dureri mamare care nu sunt legate de menstruatie, scurgeri mamelonare sau noduli care au crescut in volum, acesta iti va recomanda sa faci ecografie. Poti sa te programezi la ecografie mamara in Bacau la pret accesibil, in cadrul unor centre medicale foarte apreciate. 

Cat vei plati pentru o ecografie mamara in Bacau?

Pretul este un factor important, asa ca pacientele care intentioneaza sa se programeze la ecografie mamara intr-o clinica din Bacau pot sa afle preturile din tabelul urmator, unde figureaza numele celor mai reputate clinici si tariful pentru aceasta investigatie imagistica:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 170 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici pasionati de meserie
 • Profesionalism, empatie si implicare
 • Explicatii detaliate
 • Preturi accesibile
 • Curatenie si atmosfera primitoare
Euro-Med Diagnostic
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal foarte bine pregatit
 • Empatie, dedicare si responsabilitate
 • Diagnostic corect si tratament adecvat
 • Explicatii amanuntite
 • Ecograf performant
Mediclinic
180 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 180 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Rapiditate
Best Clinic
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate
 • Respectarea programarilor
Clinic Group
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Amabilitate din partea personalului de la receptie
 • Buna interactiune medic-pacient
 • Atitudinea unor medici lasa de dorit
 • Programarile nu se respecta mereu
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici unde poti face ecografie mamara in Bacau

Modificarile anormale de la nivelul sanilor trebuie sa fie examinate prin intermediul unei ecografii mamare, iar daca locuiesti in Bacau si vrei sa gasesti un centru medical unde sa beneficiezi de calitate si confort, clasamentul de mai jos iti poate fi de folos.

Acesta prezinta cateva informatii pe care orice pacienta ar trebui sa le cunoasca, precum experienta medicilor, pretul investigatiei si parerea celor care au ales deja clinicile respective:

1. Anastasios

Clinica Anastasios din Bacau este una dintre variantele principale pentru un numar mare de paciente care fac periodic ecografie mamara. Lista de servicii insumeaza mai multe specialitati medicale, printre care si ecografia. Prezenta clinicilor Anastasios este consolidata in cateva orase mari din Romania, gazduind o echipa medicala din care fac parte peste 50 de medici primari si specialisti, asistente si personal administrativ. Misiunea intregului personal este de a asigura pacientilor un diagnostic corect si tratament eficient.  

Ecografia mamara costa 170 lei. 

Centrul Medical Anastasios este foarte apreciat in Bacau, ceea ce poti vedea rapid la o cautare pe Google, unde vei vedea zeci de recenzii pozitive scrise de pacienti. Din spusele acestora, reiese faptul ca medicii sunt pasionati de meseria lor, ca dau dovada de profesionalism si implicare, ca stabilesc o legatura stransa cu pacientii si le acorda acestora sprijin in situatiile dificile. De asemenea, medicii explica in detaliu, sunt rabdatori, empatici, atenti si preocupati de problemele pacientilor. Clinica este frumos amenajata, primitoare si curata, iar preturile sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. Euro-Med Diagnostic

Pentru ecografii mamare, pacientele din Bacau se pot adresa si clinicii Euro-Med Diagnostic. Lista de servicii cuprinde consultatii, ecografii si analize medicale. Scopul medicilor care profeseaza in cadrul acestei clinici este de a asigura intotdeauna un act medical de calitate, punand pe primul loc sanatatea pacientilor. Se foloseste aparatura perfomanta pentru a obtine imagini de inalta calitate, care sa contribuie la precizia diagnosticului si la rapiditatea de conturare a unui plan terapeutic. 

La aceasta clinica, vei plati 200 lei pentru ecografia de san. 

Euro-Med Diagnostic se inscrie in randul celor mai apreciate clinici medicale din Bacau, deoarece a primit zeci de recenzii pozitive de la cei care i-au trecut pragul. Medicii de aici sunt caracterizati ca fiind profesionisti, dedicati, empatici, rabdatori, responsabili si interesati de starea pacientului. Acestia recomanda tratamente adecvate si explica in detaliu fiecare investigatie imagistica efectuata. Se foloseste ecograf performant si se pune corect diagnosticul.

3. Centrul Medical Mediclinic

In Bacau, pacientele pot sa aleaga serviciile Centrului Medical Mediclinic, unde se fac si ecografii mamare. Aceasta unitate medicala ofera consultatii si investigatii din sfera medicinei generale, cardiologiei, ginecologiei si medicinei muncii, avand in componenta laborator de analize si departament de ecografie. Centrul si-a inceput activitatea in anul 2006 si de atunci ofera servicii de inalta calitate, promovand excelenta in domeniul medical. 

Pentru ecografia de san, pacientele vor plati 180 lei.

Serviciile medicale sunt de calitate si au un pret corect, potrivit pacientilor care si-au exprimat parerea in mediul online. Personalul este laudat pentru atentia pe care o acorda nevoilor pacientului, pentru profesionalism, amabilitate si bun simt. De asemenea, acestia spun ca au primit rapid rezultatele investigatiilor. 

4. Best Clinic

La Best Clinic, pacientele care locuiesc in Bacau sau in apropiere pot beneficia de ecografii mamare la un pret accesibil. Serviciile acestei clinici acopera urmatoarele specialitati medicale: ecografie, ORL, cardiologie si pediatrie. Echipa clinicii este formata din medici care au experinta vasta in domeniile in care s-au specializat si care pun la dispozitia pacientilor o gama variata de investigatii. Acestia prioritizeaza calitatea actului medical si siguranta celor care trec pragul clinicii. 

Ecografia mamara costa 200 lei. 

Majoritatea persoanelor care au mers la Best Clinic se declara multumite de calitatea serviciilor. Personalul are experienta, este amabil si acorda atentie nevoilor pacientului. Un alt punct forte este acela ca programarile se respecta. 

5. Clinic Group

Clasamentul celor mai bune optiuni pe care le ai daca locuiesti in Bacau si trebuie sa faci ecografie mamara este completat de Clinic Group. In aceasta clinica isi desfasoara activitatea o echipa numeroasa de medici specializati in diferite discipline medicale, printre care imagistica, medicina interna, cardiologia si nefrologia. Colectivul ofera consultatii de specialitate si servicii de imagistica medicala, examinarile fiind efectuate cu ajutorul aparaturii de ultima generatie. 

Ecografia de san costa 150 lei. 

Pe internet, parerile pacientilor despre Clinic Group sunt impartite. O parte dintre acestia spun ca serviciile medicale sunt de inalta calitate si apreciaza atitudinea intregului personal. Acesta da dovada de profesionalism, amabilitate si interactiune. La polul opus, cativa pacienti reclama atitudinea unor medici si spun ca programarile nu se respecta. 

Concluzii

Ecografia mamara este un serviciu de imagistica medicala disponibil in cadrul mai multor clinici din Bacau, unde se pune accent pe calitatea imaginilor obtinute si unde se foloseste echipament performant. Daca vrei sa alegi o clinica, este important sa iei in calcul nu numai pretul, ci si performanta aparaturii utilizate si atitudinea personalului.