Meniu

Ecografie mamara Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cand medicul specialist suspecteaza ca te confrunti cu anumite patologii ale sanului, iti va recomanda negresit sa efectuezi o ecografie mamara. In Bistrita, din fericire, exista cateva cabinete medicale de imagistica pe care le poti lua in considerare pentru a beneficia de o investigatie profesionala. Ecografia mamara este o examinare ultrasonografica prin care medicul poate identifica in timp util diverse patologii ale sanului, chiar daca se afla in stadiul incipient, ceea ce iti poate oferi un control mai mare asupra bolii.

Descopera care sunt cele mai frecventate clinici din Bistrita si beneficiaza de rezultatele precise obtinute cu ajutorul aparaturilor medicale de ultima ora. Este recomandat ca toate femeile care au varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani sa efectueze regulat aceasta investigatie, mai ales daca sunt predispuse la cancerul de san.

Ce buget sa pregatesti pentru ecografia mamara in Bistrita?

De obicei, preturile practicate pentru ecografia mamara in Bistrita sunt diferite de la o institutie medicala la alta. O influenta puternica asupra costurilor practicate o au chiar aparaturile utilizate. Cu cat sunt mai performante, cu atat precizia rezultatului este mai ridicata, ceea ce inseamna ca si pretul poate suferi modificari. In tabelul de mai jos sunt prezentate intervalele de tarife practicate in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 150 Ron
 • Unitate medicala curata si moderna
 • Dotari performante
 • Echipa profesionista, rabdatoare si amabila
 • Diversitate in investigatii
 • Personalul de la receptie
Raal Medical
100 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 100 Ron
 • Echipa medicala de exceptie
 • Servicii medicale de top
 • Prestatie ireprosabila
 • Aparatura performanta
 • Amabilitate, seriozitate si calmitate
 • Rating ridicat
Sanovil
250 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 250 Ron
 • Profesionalism, amabilitate, deschidere
 • Echipamente de ultima ora
 • Clinica multidisciplinara
 • Act medical ireprosabil
 • Nerespectarea programarilor
 • Comportamentul neadecvat al personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in ecografie mamara in Bistrita

Stim cat de dificil este sa gasesti o clinica specializata in ecografia mamara in Bistrita pe care sa te poti baza. Tocmai de aceea vrem sa iti usuram procesul de cautare a variantei potrivite, prezentandu-ti un top trei al celor mai apreciate clinici din orasul tau, care iti pot fi de un real ajutor. Citeste in continuare descrierile acestora si afla informatii valoroase despre dotarile folosite, dar si despre parerile celorlalti pacienti care le-au frecventat:

1. Hardmed

Hardmed este un centru medical in cadrul caruia pacientele pot beneficia de o ecografie mamara in Bistrita la standarde inalte. Compus dintr-o echipa de medici specialisti cu o experienta vasta si recunoscuti pentru performantele obtinute de-a lungul carierei, multi dintre cei care au optat pentru Hardmed au fost multumiti de actul medical ireprosabil. Principalul scop al centrului medical consta in identificarea si tratarea atat a patologiilor adultului, cat si ale copilului. Dotarile cabinetului sunt superioare, medicii pot oferi diagnostice precise nu numai pentru ecografiile mamare, cat si pentru urmatoarele investigatii: ecografie Doppler cardiaca, tiroidiana, abdominala generala, superioara, inferioara, pentru aparatul urinar, Doppler artere renale, scrotala, Doppler arterial membru inferior/superior, musculoscheletala, de parti moi, transfontanelara, de sold etc.

Pretul pentru o ecografie mamara este de 150 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online la adresa centrului medical Hardmed sunt pozitive. Multi dintre pacienti au apreciat faptul ca unitatea medicala este curata, moderna si echipata cu aparaturi performante, de ultima generatie. De asemenea, echipa medicala este apreciata pentru profesionalismul, rabdarea si deschiderea de care da dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Din pacate, au existat anumite nemultumiri la adresa personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Hardmed
Vezi Pareri

2. Raal Medical

Raal Medical este un cabinet medical specializat in medicina clinica si in ecografii mamare in Bistrita. Cu o experienta de peste 10 ani, pacientii au sansa de a beneficia de investigatii imagistice precise si rapide, in cadrul carora pot fi diagnosticati corect si tratati ca atare. Echipa medicala este definita prin profesionalism, atentie la detalii si implicare in activitatea pe care o desfasoara, motiv pentru care si rezultatele obtinute sunt cele dorite. Echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, avand capacitatea de a surprinde chiar si cele mai infime detalii in cadrul examinarilor ultrasonografice. Medicii specialisti in radiologie si imagistica medicala sunt dr. Pop Calin si dr. Mrenes Bogdan.

Pentru ecografia mamara in Bistrita, pretul incepe de la 100 lei.

Toti pacientii care au apelat la serviciile medicale ale clinicii Raal au fost multumiti, acordand astfel doar calificative pozitive. Prestatia medicala este ireprosabila, colectivul tratandu-si pacientii cu amabilitate, seriozitate si profesionalism. De asemenea, aparatura utilizata este performanta si moderna, realizand investigatii ultrasonografice precise la nivelul sanului.

3. Sanovil

Clinica Sanovil este locul potrivit unde poti beneficia de o ecografie mamara in Bistrita realizata in conditii sigure, in prezenta unui personal medical profesionist. La clinica din cartierul Viisoara, medicul care se ocupa de aceasta investigatie este chiar dr. Muresan Gavrilas, medic primar in obstetrica-ginecologie, competenta in senologie. Datorita experientei vaste in domeniul senologic, medicul reuseste sa identifice rapid eventualele formatiuni canceroase de la nivelul sanilor. Ajutat de o aparatura performanta, de ultima generatie, medicul poate stabili un diagnostic rapid, urmat de un tratament pe masura, pentru ca pacienta sa se vindece in parametri optimi. Tot in cadrul acestei clinici se efectueaza si interventii chirurgicale pentru patologia benigna sau maligna a sanului. 

Pretul pentru ecografia mamara este de 250 lei.

Cele mai multe recenzii postate in mediul online pentru clinica Sanovil sunt pozitive, pacientii apreciind profesionalismul, amabilitatea, deschiderea si calmitatea medicilor. Multe dintre femeile care au optat pentru aceasta unitate medicala au fost multumite de prestatia medicala, dar si de echipamentele de ultima ora care sunt utilizate in diverse investigatii si proceduri. Din pacate, au existat si anumite nemultumiri cu privire la nerespectarea orei programarii si la atitudinea neadecvata a personalului de la receptie.

Concluzii

Daca si tie ti-a fost recomandata efectuarea unei ecografii mamare in Bistrita, poti lua in considerare cu incredere topul celor trei clinici amintite anterior. Asigura-te ca este o investigatie pe care o repeti regulat, mai ales daca medicul specialist insista asupra acestui detaliu, pentru a te proteja de patologii severe si periculoase, care iti pot pune sanatatea in pericol.