Meniu

Ecografie mamara Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In mod regulat, fiecare femeie trebuie sa mearga la un cabinet de specialitate pentru a efectua o ecografie mamara. In Sectorul 6, din fericire, exista o multime de clinici care ofera astfel de investigatii complexe, motiv pentru care ne-am hotarat sa iti pregatim o selectie de cinci cabinete echipate cu aparatele necesare pentru efectuarea investigatiilor ecografice.

In Sectorul 6, cele mai multe clinici si cabinete sunt dotate cu aparaturi din ce in ce mai performante, care sunt utilizate chiar si de clinicile din strainatate. Rezultatele obtinute in urma examinarilor au o precizie inalta, iar timpul pana la obtinerea verdictului final este, de regula, scurt. Tot ce conteaza este ca medicul specialist sa interpreteze in mod corect rezultatele obtinute, astfel incat sa stabileasca un diagnostic adecvat.

Cat costa o ecografie mamara in Sectorul 6?

Pentru a afla preturile clinicilor specializate in ecografia mamara in Sectorul 6, cel mai probabil va trebui sa cauti informatii despre fiecare cabinet in parte, iar la unele dintre acestea vei fi nevoit chiar sa suni. Din fericire, mai jos ti-am pregatit un tabel in care sa gasesti toate tarifele actualizate practicate in orasul tau, pentru a te scuti de tot acest efort:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Dr. Bolohan
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 150 Ron
 • Experienta de peste 25 de ani
 • Rezultate precise
 • Aparatura performanta
 • Pacienti multumiti in unanimitate
 • Atmosfera prietenoasa, amabilitate si atentie la detalii
PoeMedica
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 200 Ron
 • Experienta de peste 15 ani in domeniul sanatatii
 • Investigatii multiple si profesionale
 • Atmosfera prietenoasa si atitudine pozitiva
 • Echipa medicala empatica, bine pregatita, rabdatoare
 • Aparaturi performante
 • Personalul de la receptie amabil
Imamed
210 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 210 Ron
 • Echipamente 3D si 4D de ultima generatie
 • Personal medical profesionist, rabdator, amabil si empatic
 • Rating ridicat
 • Investigatii multiple
 • Servicii de calitate
 • Timp de asteptare indelungat
Centrul Brancusi
150 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare porneste de la 150 Ron
 • Specialitati medicale multiple
 • Confidentialitate
 • Rezultate precise
 • Personal medical experimentat si bine pregatit
 • Lipsa de profesionalism a personalului de la receptie
 • Programari nerespectate
Medira
200 Ron
 • Pretul unei Ecografii mamare este 200 Ron
 • Cadru medical cu o experienta vasta
 • Rezultate precise
 • Profesionalism, amabilitate si atentie la detalii
 • Investigatii multiple
 • Programarile nu sunt respectate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor in care se efectueaza ecografia mamara in Sectorul 6

Capitala cuprinde o paleta generoasa de institutii medicale in cadrul carora se efectueaza ecografii mamare in Sectorul 6, ceea ce inseamna ca alegerea poate fi suficient de dificila. Privind partea buna, nici aici nu te lasam la greu. In cele ce urmeaza ai pregatite cinci dintre cele mai bune clinici pe care le poti lua in considerare si care nu te vor dezamagi. Iata care este experienta si celorlalti pacienti care au apelat la ajutorul medicilor din cabinetele de mai jos:

1. Dr. Mihaela Bolohan

Cabinetul individual al dr. Mihaela Bolohan este specializat in medicina interna si ecografie generala, oferindu-ti posibilitatea de a beneficia de o ecografie mamara in Sectorul 6 de calitate. Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul ecografiei si cu o aparatura performanta, adaptata necesitatilor din prezent, ai sansa de a obtine rezultate precise intr-un timp scurt. Pe langa ecografia mamara, cabinetul iti mai sta la dispozitie si cu: ecografie Doppler carotide, arterial, venos, ecografia tiroidiana, ganglionara, a partilor moi, abdomnala, pelvina, reno-vezico-prostatica si generala. 

Pretul pentru o ecografie mamara la un san este de 150 lei, iar cea bilaterala costa 250 lei. 

Pacientii care au pasit pragul cabinetului dr. Mihaela Bolohan au fost multumiti in intregime de serviciile de care au beneficiat, lasand doar recenzii pozitive. Datorita aparaturii performante si a experientei cadrului medical de peste 25 de ani, orice persoana s-a putut bucura de rezultate precise. Nici atmosfera prietenoasa, amabilitatea si atentia la detalii nu au lipsit. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Mihaela Bolohan
Vezi Pareri

2. PoeMedica

Centrul medical PoeMedica are in componenta sa o echipa de profesionisti devotati si o aparatura performanta, cu ajutorul careia in urma fiecarei investigatii se obtin rezultate exacte, cea mai solicitata fiind chiar ecografia mamara in Sectorul 6. Personalul medical are o atitudine prietenoasa si pozitiva fata de pacienti, explicandu-le de fiecare data pe intelesul lor cum o sa decurga procedura, dar si care sunt problemele pe care le experimenteaza. Cu peste 15 ani de experienta in domeniul sanatatii, toata lumea poate sa beneficieze de servicii calitative. Pe langa ecografia mamara, centrul medical mai ofera si: ecografie ginecologice transabdominala, transvaginala, de depistare si monitorizare sarcina, musculoscheletala etc.

Pretul pentru o ecografie mamara porneste de la 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, prestatia medicala este, de cele mai multe ori, ireprosabila, aparaturile si echipamentele utilizate sunt de ultima generatie, iar rezultatele obtinute in urma investigatiilor complexe sunt precise. Echipa medicala este bine pregatita, empatica, atenta la detalii, rabdatoare si concisa, iar personalul de la receptie este amabil. Majoritatea pacientilor care au fost la centrul medical PoeMedica au spus ca vor reveni si cu alta ocazie.

3. Imamed

Daca esti in cautarea unei clinici de specialitate in ceea ce priveste imagistica medicala pentru efectuarea unei ecografii mamare in Sectorul 6, poti lua in considerare cu incredere clinica Imamed. Datorita experientei vaste a cadrelor medicale si a echipamentelor 3D/4D de ultima generatie, te vei putea bucura de o expertiza completa pe baza careia afli daca te confrunti cu probleme de sanatate sau nu. Pentru ca se foloseste o tehnologie avansata capabila sa analizeze in detaliu tesuturile moi de la nivelul sanului, vei putea sa obtii un verdict clar intr-un timp redus. 

Tarifele aplicare pentru ecografia mamara la Imamed sunt: bilaterala – 290 lei, iar unilaterala – 210 lei.

Avand in vedere recenziile postate de pacienti in mediul online, rating-ul clinicii de specialitate este suficient de ridicat. Multi dintre ei sunt multumiti de serviciile puse la dispozitie de personalul medical experimentat, laudand serviciile superioare, promptitudinea si profesionalismul. Amabilitatea, rabdarea si empatia sunt si alte aspecte care au fost apreciate la echipa medicala. Cu toate acestea, exista si situatii in care pacientii mentioneaza ca au petrecut prea mult timp in sala de asteptare.

4. Centrul Medical Brancusi

Fondat in 2009, centrul medical Brancusi sta la dispozitia tuturor pacientelor care vor sa beneficieze de o ecografie mamara in Sectorul 6. Pentru ca pacientii sunt prioritatea centrului medical, acesta le pune la dispozitie un sistem complet informatizat al programarilor, rezultatelor investigatiilor si fiselor medicale. Totodata, se asigura confidentialitatea rapoartelor medicale prin intermediul postei electronice. Datorita echipamentelor medicale de ultima generatie si a experientei vaste, clinica mai cuprinde si urmatoarele specialitati: ginecologie, ORL, stomatologie, endocrinologie, psihologie, dermatologie, homeopatie, fiziokinetoterapie, osteodensitometrie, radiologie, videocolposcopie, diabet-nutritie etc.

Pretul pentru o ecografie mamara bilaterala este de 200 lei, iar cea unilaterala este de 150 lei.

Parerile pacientilor care au vizitat centrul medical Brancusi sunt impartite. Unele persoane sustin ca serviciile practicate sunt de o calitate superioara, ca echipa medicala are un comportament ireprosabil si ca aparaturile utilizate intrec orice asteptari. Pe de alta parte, exista si pacienti care sustin ca activitatea personalului medical este superficiala, timpul de asteptare este mult prea ridicat si nu se asigura o comunicare optima cu personalul de la receptie. 

5. Medira

Medira este un centru de diagnostic care este specializat in osteodensitometrie, radiologie-imagistica si ecografie mamara. In Sectorul 6, exista multe persoane care apeleaza la serviciile acestui cabinet medical, datorita prestatiei respectabile, dar si datorita aparaturilor performante, utilizate pentru obtinerea unor rezultate exacte. Pe langa ecografia mamara, pacientii mai pot beneficia si de: ecografie abdomeno-pelvina, reno-vezicala, reno-vezico-prostatica, tiroidiana, testiculara, cardiaca, transvaginala etc.

Pretul pentru o ecografie mamara este de 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, multi pacienti recomanda investigatiile si serviciile desfasurate de cadrele medicale. Datorita experientei vaste a personalului, oricine are posibilitatea de a beneficia de rezultate precise primite intr-un timp scurt. Amabilitatea, profesionalismul si atentia la detalii sunt aspecte care au cantarit pozitiv in recenziile lasate. Cu toate acestea, exista si cazuri in care programarile nu s-au respectat.

Concluzii

Vrei sa beneficiezi de o ecografie mamara in Sectorul 6 in cadrul unei clinici de specialitate practicata de un personal medical profesionist? Din fericire, selectia de clinici din randurile de mai sus este exact ce ai nevoie pentru efectuarea acestei proceduri la o calitate superioara. Prioritizeaza-ti sanatatea si apeleaza la serviciile unui cabinet medical de incredere pentru a obtine rezultate precise si un diagnostic corect.