Meniu

Ecografie mamara Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa iti faci ecografie mamara in Craiova, in acest articol vei gasi cele mai bune optiuni de clinici si centre medicale, din punct de vedere al raportului calitate-pret si al feedback-ului primit de la pacienti.

Aceasta investigatie este utila in diagnosticarea afectiunilor de la nivelul sanilor, este nedureroasa si se recomanda femeilor cu varsta sub 40 de ani. In cazul in care te-ai prezentat la medic cu dureri mamare, scurgeri mamelonare sau alte semne care ar putea indica existenta unei probleme la san, acesta iti va cere sa faci o ecografie.

La ce clinici poti face ecografie mamara in Craiova?

In Craiova, exista numeroase clinici medicale, iar multe dintre ele sunt dotate cu aparatura moderna de imagistica, ceea ce le permite sa efectueze ecografii mamare si alte tipuri de investigatii. Pretul este un factor important in alegerea unei clinici, asa ca tabelul urmator surprinde tarifele pentru acesta investigatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Ecografie mamara
Rating
Website
Renasterea
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Ecografie mamara 150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Aparatura performanta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Tarife mai mici decat la alte clinici
 • Programari nerespectate
Pan Med
200-220 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200-220 Ron
 • Servici de calitate
 • Medici profesionisti si empatici
 • Locatie accesibila
 • Preturi foarte bune
 • Nu se respecta programarile
Policlinica M&M
170 Ron
 • Pret Ecografie mamara 170 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Interactiune foarte buna medic-pacient
 • Echipamente moderne
 • Programari nerespectate
Centrul Camen
250 Ron
 • Pret Ecografie mamara 250 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Echipamente performante
 • Amabilitate
 • Nerespectare programarilor
Policlinica Medaura
200 Ron
 • Pret Ecografie mamara 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Policlinica moderna
 • Curatenie
 • Organizare deficitara
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici medicale unde se face ecografie mamara in Craiova

Pentru a depista rapid afectiunile sanului sau pentru a monitoriza cum evolueaza un san operat, medicii vor solicita pacientelor sa faca ecografie mamara, care este disponibila pe lista de servicii a unui numar destul de mare de clinici din Craiova.

Pentru a alege o clinica unde sa faci ecografie la san in Craiova si unde sa beneficiezi de raport bun calitate-pret si conditii bune de examinare, poti consulta topul de mai jos:

1. Centrul Medical Renasterea

La Centrul Medical Renasterea din Craiova se fac ecografii mamare si se pune la dispozitie o gama variata de servicii din mai multe specialitati medicale. Calitatea actului medical reprezinta o prioritate pentru intregul colectiv al centrului, care pune accent deosebit pe performanta si excelenta. Pentru a se alinia la cele mai inalte standarde, centrul a fost dotat cu aparatura moderna in toate departamentele.

Ecografia de san costa 150 lei.

Profesionalismul echipei medicale este principalul motiv pentru care acest centru a devenit unul dintre cele mai apreciate din Craiova. Medicii ofera atentie pacientului, sunt amabili si ii trateaza cu respect pe cei care trec pragul unitatii medicale. Mai sunt apreciate curatenia, faptul ca tarifele sunt mai mici decat la alte centre si dotarile tehnice. Cateva persoane mentioneaza ca au intampinat dificultati in momentul in care au vrut sa isi faca programare la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Renasterea
Vezi Pareri

2. Pan Med

Printre cele mai bune optiuni de centre medicale din Craiova pe care pacientele pot sa le aleaga pentru ecografii mamare se afla si Pan Med. Acest complex medical dispune de echipamente de ultima ora si reuneste o echipa formata din profesionisti. Cadrele medicale sunt preocupate de calitatea serviciilor si au experienta vasta in mai multe ramuri ale mediciei. Pentru un diagnostic precis si complet, se utilizeaza analize ecografice 4D.

Ecografia mamara costa 200 sau 220 lei, in functie de medicul care o efectueaza.

Privitor la feedback-ul din partea pacientilor, la o cautare pe Google poti observa ca majoritatea dintre cei care si-au exprimat parerea se declara multumiti. Locatia este accesibila, serviciile sunt de calitate si preturile foarte bune. Cat despre personal, acesta da dovada de profesionalism, amabilitate si empatie. Cele mai multe pareri sunt pozitive, insa sunt si peroane care se declara dezamagite de faptul ca trebuie sa astepte mult pentru o consultatie.

3. Policlinica M&M

Ecografiile mamare se pot face si la Policlinica M&M din Craiova, unde activeaza un colectiv medical profesionist. Calitatea si accesibilitatea actului medical sunt doua dintre criteriile pe care aceasta unitate si-a propus sa le bifeze inca de la infiintare. Sunt oferite servicii din mai multe specialitati medicale, astfel incat pacientii sa poata face consultatii succesive in acelasi centru medical si sa beneficieze de tratamente recomandate de medici calificati in domeniile respective.

Pentru o ecografie mamara, pacientele vor achita suma de 170 lei.

In mediul online, mai multi pacienti si-au exprimat recunostinta si admiratia fata de medicii de la Policlinica M&M, despre care spun ca se ridica la standarde europene. Se folosesc echipamente si aparatura moderna, iar serviciile sunt de calitate. Printre calitatile personalului, sunt amintite profesionalismul, amabilitatea, devotamentul fata de meserie, implicarea si atitudinea pozitiva. De asemenea, interactiunea medic-pacient este foarte buna. Totusi, sunt si pacienti care scot in evidenta aspecte mai putin pozitive, cum ar fi faptul ca nu li s-a respectat ora programarii.

4. Camen Medical Center

Camen Medical Center din Craiova este o unitate ce ofera servicii medicale pentru intreaga familie si pe care o poti alege daca ti s-a recomandat sa faci o ecografie mamara. Sunt acoperite 15 discipline medicale, echipa clinicii fiind alcatuita din medici specialisti cu experienta, care asigura precizia investigatiilor paraclinice. Calitatea actului medical este sustinuta in egala masura de folosirea echipamentelor de ultima generatie. Personalul se afla intr-o pregatire continua, lucru dovedit de participarea la studii clinice, cursuri de pregatire in sfera ecografiei si publicarea de articole in reviste de specialitate.

Ecografia la san (elastografie) costa 250 lei.

Unitatea medicala se bucura de aprecierea unui numar mare de pacienti, multi dintre ei afirmand ca au beneficiat de servicii medicale de inalta calitate si de ingrijri din partea unor profesionisti. Medicii folosesc echipamente performante, fiind apreciati pentru seriozitate si rabdare. Desi cei mai multi pacienti spun ca au ramas cu o impresie buna dupa ce au vizitat Camen Medical Center, exista cateva persoane care spun ca programarile nu le-au fost respectate si ca s-au decalat chiar si cu cateva ore.

5. Policlinica Medaura

Prezenta pe piata serviciilor medicale din Craiova inca din 1992, Policlinica Medaura constituie una dintre cele mai bune optiuni pentru femeile care vor sa se programeze la ecografie mamara. Se numara printre primele policlinici private din tara si gazduieste un colectiv format din medici primari, medici specialisti, cadre universitare si doctori in stiinte medicale. Experienta medicilor si aparatura performanta asigura calitatea superioara a serviciilor.

Pretul ecografiei mamare este de 200 lei.

Aceasta unitate medicala ofera servicii de inalta calitate, conform unora dintre pacientii care i-au trecut pragul. Policlinica este curata, iar medicii sunt profesionisti si activeaza intr-un cadru modern. Majoritatea pacientilor se declara multumiti, insa unii dintre ei spun ca este foarte greu sa ia legatura telefonic cu personalul policlinicii si ca organizarea lasa de dorit.

Concluzii

Femeile care nu au implinit inca 40 de ani si carora li s-a recomandat sa faca ecografie mamara din cauza unor simptome sau ca parte a controlului de rutina pot alege una dintre clinicile medicale din Craiova. Multe dintre acestea au fost notate pozitiv de catre pacienti, care spun ca au beneficiat de servicii calitative.

Pentru acuratetea rezultatelor, este important sa fie utilizata aparatura moderna, de ultima generatie. Cateva centre medicale din Craiova indeplinesc aceasta cerinta si sunt alese de un numar foarte mare de paciente.